«Κανόνισε την αυριανή μεταφορά σου στο Νοσοκομείο. Εγώ δε μπορώ. Κάτι μου έτυχε»

Το μήνυμα στην οθόνη του κινητού, είχε ως αποστολέα τον Πατέρα. Εκείνο τον νάρκισσο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή πορεύθηκε, με τα ψέματα και με τις δηθενιές. Όπως, άλλωστε, όλοι οι νάρκισσοι μπούληδες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο γιός του είχε διαγνωσθεί με μία πολύ σοβαρή ασθένεια και τις πρώτες μέρες, οι καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο, ήταν απαραίτητες.

Όμως, με την εμφάνιση της ασθένειας, έπεσαν και οι όποιες μάσκες είχαν απομείνει και ότι απόθεμα κατανόησης υπήρχε, εξαντλήθηκε!

Την ημέρα που το πάρα πάνω μήνυμα εστάλη, λίγες ώρες πριν, ο Πατέρας, είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τη σύντροφο του γιού, η οποία, τους προηγούμενους μήνες είχε κάνει προσπάθειες να φέρει κοντά παιδί και γονείς.

Το τηλεφώνημα όμως της συντρόφου προς τον Πατέρα, δεν είχε κανένα φιλικό τόνο! Βλέπετε, η σύντροφος του γιού, είχε δει με τα μάτια της, την ημέρα της Διάγνωσης, τη γυμνή αλήθεια.

Αυτή την αλήθεια, που ο νάρκισσος – ψεύτης Πατέρας, κουκούλωνε.
«Εγώ φταίω, που προσπάθησα να σας φέρω κοντά!», του είπε..

Ο Πατέρας, φυσικά δεν άντεξε.
Δεν άντεξε την αλήθεια.

Φυσικό ήταν άλλωστε, ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια κρύβονταν με διάφορους τρόπους (νεύρα, φωνές, βρισίδια κλπ), να μη θέλει στην ηλικία που πλέον είχε φτάσει, να δει την αλήθεια (του)

Έτσι λοιπόν, για άλλη μία φορά, για ….. εκατομμυριοστή φορά, έκανε αυτό που ήξερε να κάνει άριστα.

Κατέφυγε στη τζαμπαμαγκίτικη μικρότητα..

Να φυλάγεστε από τους νάρκισσους, όπως τον πάρα πάνω!

Οι νάρκισσοι είναι ψεύτες! Παθολογικοί ψεύτες!…

…και όταν ο γυάλινος κόσμος τους αρχίσει να κάνει τις πρώτες ρωγμές (πάντα καταρρέουν τα ψέματα), καλύτερα να είστε μακριά τους!

Σε άλλη περίπτωση θα σας παρασύρουν μαζί τους!

Ο νάρκισσος είναι ένα άτομο εγγενώς τοξικό!

Ζει μέσα στο ψέμα και την αυταπάτη και πιστεύει πράγματι τα ίδια του τα ψέματα! Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν αρχίσει η κατάρρευση!

Μακριά τους! Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά!..