από την Μαρία Πέττα.

Ο νόμος της έλξης είναι το κλειδί για να έχεις αυτά που θέλεις, να είσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πολλές φορές, αφού έχουμε προσπαθήσει να πράξουμε σύμφωνα με τον νόμο της έλξης και αποτύχαμε, αναρωτηθήκαμε αν τελικά ισχύει ή όχι.

Τα καλά νέα είναι ότι ισχύει, φτάνει να βρεις πού κάνεις το λάθος. Συνήθως σκεφτόμαστε αυτό που θέλουμε με θετικό τρόπο, γράφουμε θετικές δηλώσεις τις οποίες διαβάζουμε καθημερινά και αναμένουμε την εκπλήρωση τους.

Αν όμως μέσα μας υπάρχει η αμφιβολία τότε η πραγμάτωση είναι δύσκολη ως ανεκπλήρωτη.

Για να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε επιβάλλεται πρώτα να διαγράψουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν καταχωρηθεί στο υποσυνείδητο μας.

Φανταστείτε πως ο εγκέφαλος μας, είναι ένας υπολογιστής και πως τα αρνητικά συναισθήματα είναι ένας ιός, που αν δεν αφαιρεθεί τότε σταματά να λειτουργεί κανονικά, υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί καθόλου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το ανθρώπινο μυαλό.

Τα αρνητικά προγράμματα που έχουν καταχωρηθεί στο υποσυνείδητο μας, παρεμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της σκέψης. Σπέρνουν την αμφιβολία και την ώρα που αισθανόμαστε σίγουροι για κάτι, λίγο πριν την πραγμάτωση, όλα καταρρέουν.

Τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό; Μα είναι απλό!

Πρέπει να αδειάσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα μας.

Ποια είναι τα αρνητικά συναισθήματα; Το μίσος, η άρνηση, η αμφιβολία, ο πόνος που μας προκάλεσε κάποιος… κάποιοι, τα όχι, τα δεν μπορώ, τα γιατί κτλ.

Ν’ αφήσουμε πίσω όλα όσα μας μπλοκάρουν και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε και να το κάνουμε με αγάπη. Συγχωρέστε, αγαπήστε τον εαυτό σας.

Συγχωρέστε και αγαπήστε τους άλλους. Αδειάστε όλα τα άχρηστα συναισθήματα που παρεμποδίζουν την πραγμάτωση των στόχων σας. Ξαλαφρώστε. Επικεντρωθείτε στον θετικό τρόπο ζωής, εστιάστε στον στόχο σας. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας και πιστέψτε το.

Σκεφτείτε θετικά και νιώστε ότι τώρα είστε καθαροί, χωρίς ιούς στην ψυχή σας. Προσελκύστε αυτά που θέλετε και θα έρθουν, φτάνει να νιώσετε πως πραγματικά έχετε αδειάσει από αρνητικά συναισθήματα και αμφιβολίες. Αισθανθείτε πως τώρα είστε έτοιμοι να λάβετε. Και θα λάβετε.

Ζητήστε αυτό που θέλετε. Γράψτε το. Θα έρθει. Μα βεβαιωθείτε πως κάνετε και τις ανάλογες κινήσεις, πως το περιβάλλον σας, ευνοεί αυτό που θέλετε.

Μη ζητάτε από το σύμπαν να σας βοηθήσει να έχετε ένα όμορφο και υγιή σώμα αν εσείς τρέφεστε ανθυγιεινά απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δημιουργείστε τις ανάλογες συνθήκες ώστε τα δώρα που ζητάτε από το σύμπαν να είναι σε ευθυγράμμιση με τα συναισθήματα σας.

Ζητήστε θεραπεία, νιώστε θεραπευμένοι. Ζητήστε αφθονία αλλά μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, αρπάξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας χωρίς σκέψη.

Κάντε το να συμβεί και θα συμβεί. Νιώστε πως ήδη έχετε αυτό που θέλετε και πως είναι απλά θέμα χρόνου να το αγγίξετε.

Αφήστε το πνεύμα σας να αφυπνιστεί, ενεργοποιήστε τον κυρίαρχο νου, ο οποίος με τη σειρά του θα θέσει σε λειτουργία τη λογική και τα ένστικτα.