ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών (AGAPW) τιμά την Δρα Μιράντα Κοφινά, πρόεδρο της Φιλοπτώχου του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη, ως «Ελληνοαμερικανίδα Γυναίκα της Χρονιάς».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού του Μήνα της Γυναίκας και θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο 3 West Club, στη διεύθυνση 3 West 51st Street στο Μανχάταν.

Η Δρ Μιράντα Κοφινά είναι πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν και έχει βραβευτεί από ομογενειακούς και αμερικανικούς φορείς για το επιστημονικό, το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο. Ο «Εθνικός Κήρυκας» την τίμησε αναδεικνύοντάς την «Γυναίκα του Ετους 2016».

Την τιμώμενη θα προλογίσει η πρόεδρος της Atlantic Bank, Νάνσυ Παπαϊωάννου, η οποία είναι και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Μία υποτροφία αριστείας θα επιδοθεί προς τιμήν της Δρ Μιράντας Κοφινά στην κ. Marina Elizabeth Grabda.

Τελετάρχης η κ. Πηνελόπη Τσίλα. Θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον βαρύτονο κ. Νεκτάριο Αντωνίου, τη σοπράνο Νικολέτα Ράλλη και τον πιανίστα Aza Sydykov καθώς επίσης και ανάγνωση ποιημάτων από την κ. Αννα Τσουκαλά.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Μιράντα Κοφινά στην Άρια Σωκράτους για το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ του Εθνικού Κήρυκα τον Δεκέμβριο 2016 εδώ.

bit.ly/2n5mAbC