Για την περίοδο από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο του 2017, η γλύπτρια Kelly παρουσιάζει έργα της στο πολυτελές συγκρότημα Conte Marino Villas στο Κοντομαρί του Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης. Ο επισκέπτης του συγκεκριμένου καταλύματος, το οποίο βραβεύτηκε από το ετήσιο «World Travel Awards» ως «Greece’s Leading Luxury Private Villa 2016», θα απολαύσει τη διαμονή του μέσα σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο και με έργα της γνωστής εικαστικού.

Τα έργα αναπτύσσονται σε απόλυτο διάλογο με τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες του χώρου δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο σκηνικό για τον απαιτητικό θεατή.

Όσοι θα επισκεφθούν την Κρήτη το συγκεκριμένο διάστημα και επιθυμούν να δουν την έκθεση, μπορούν να καλέσουν στο 6932414570 για μια δωρεάν privet ξενάγηση στις βίλες!

Λίγα λόγια για την γλύπτρια Kelly:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη γλυπτική μετάλλου και τα υλικά που επιλέγει να χειριστεί προέρχονται από τη βιομηχανική ανακύκλωση, με ιδιαίτερη προτίμηση κυρίως στο ατσάλι. Η απόδοσή των έργων της είναι γεωμετρική. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι φόρμες που διέπονται από μια αρμονία που έχει τις ρίζες της στα καθαρά μαθηματικά και που επιτρέπουν την οποιαδήποτε «εξπρεσιονιστική» αντίδραση. Έχει στο ενεργητικό της 13 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε πάνω από 40 ομαδικές, ενώ έχει συνεργαστεί με πάνω από 70 σημαντικούς καλλιτέχνες ούσα επιμελήτρια 50 και πλέον ομαδικών και ατομικών πρότζεκτ. Είναι Art Director του εικαστικού πολυχώρου “The Loft” στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετέτρεψε το παλιό εργαστήρι υφασμάτων του Χυτήρογλου σε χώρο Τέχνης. Είναι διευθύντρια της γκαλερί Aqua στον Πύργο Σαντορίνης και Art Director του συγκροτήματος «Voreina Gallery Suites» στην ίδια περιοχή.

Γενικές πληροφορίες:

Διάρκεια έκθεσης: Απρίλιος – Οκτώβρης 2017

Conte Marino Villas

Κοντομαρί Πλατανιάς, Χανιά 73014, Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο για δωρεάν ιδιωτική ξενάγηση στην έκθεση: 6932414570

Ιστοσελίδα της γλύπτριας Kelly: http://kellyathanasiadou.gr/

Ιστοσελίδα Conte Marino Villas: www.contemarinovillas.com