Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 7/5 η δεύτερη δράση της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης «Ηώς» και την ιστορικό τέχνης Μαρίνα Κανακάκη.

Το φιλότεχνο κοινό της Σαντορίνης επισκέφτηκε την Aqua Gallery του ξενοδοχείου Art Hotel στον Πύργο, που επιμελήθηκε η Art Manager της Aqua Vista Hotels, γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου και εντυπωσιάστηκε από τα έργα τέχνης που παρουσιάστηκαν στο νησί. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος τόσο για τον χώρο Τέχνης που δημιουργήθηκε στο ευρύχωρο lobby του ξενοδοχείου, όσο και για το επίπεδο των εικαστικών που συμμετείχαν στην έκθεση. (www.aquavistahotels.com // www.arthotelsantorini.com )

Η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι εκθέσεις που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της έχουν σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Σύγχρονης Τέχνης και τη δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου πολιτιστικής παροχής στους διεθνείς επισκέπτες των χώρων με τους οποίους η πλατφόρμα συνεργάζεται.

 

Στην πρώτη έκθεση της Aqua Gallery για τη θερινή σαιζόν, έργα τους παρουσιάζουν οι εικαστικοί :

Μαρία Αλεξάνδρου, Αλέξανδρος Αλιέας, Γιώτα Ανδριάκαινα, Χρήστος Αρτέμης, Κατερίνα Βέλλιου, Στέλιος Γαβαλάς, Σάββας Γεωργιάδης, Μάνια Ευσταθίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιώργος Καζάζης, Δήμος Κηπουρός, Μανώλης Μεραμπελιώτης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Θανάσης Μπάθας, Θανάσης Μπερούτσος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Κωνσταντίνος Τόλης, Τζένη Φαλιαρίδου, Χρήστος Χαρίσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται με ελεύθερη είσοδο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο- 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς η Aqua Gallery δεν κλείνει ποτέ!

Στα εγκαίνια παρέστησαν πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες οι οποίοι ταξίδεψαν δωρεάν και φιλοξενήθηκαν στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου Art Hotel στο πλαίσιο των παροχών που εξασφαλίζει το #Rest@rt για τους εικαστικούς που περιλαμβάνονται στις δράσεις του.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Kelly, το #Rest@rt εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικά εικαστικά δρώμενα που αναδεικνύουν το σύγχρονο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας.

Έπονται δράσεις της εικαστικής πλατφόρμας στις βίλες του πολυτελούς καταλύματος North Luxury Villas στον Πύργο Σαντορίνης (www.santorininorthvillas.com), στο ξενοδοχείο “Lindos Blu Luxury Hotels and Suites” στη Ρόδο (www.lindosblu.gr) και φυσικά στην Αθήνα στο “The Loft”.

Inquiries: info@kellyathanasiadou.gr

Photos by Vania Stefou

Communication Manager: Δημήτρης Λαζάρου, dimitriolazarou@gmail.com

 

www.facebook.com/restartcontemporary/?ref=page_internal