Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ένας χρόνος πέρασε ήδη, από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια της Άριας με έναν πυρήνα συνεργατών, να βρει τον τρόπο έκφρασης με ένα ακόμη δημιούργημά της, το Writers gang. Μία «συμμορία» ανθρώπων που αγαπούν την γραφή, που οραματίζονται να αφήσουν τις σκέψεις, τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους, σε ένα κείμενο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας  και προωθώντας την ποιότητα και την Τέχνη σε κάθε πεδίο.

Γιατί η Τέχνη είναι ομορφιά και η ομορφιά από τα βάθη της ψυχής και του πνεύματος, ως την εξωτερική εκδήλωση, κάνει τη ζωή μας ενδιαφέρουσα και μας αναζωογονεί.

Σε έναν κόσμο που προωθεί κυρίως την ασχήμια ως αυτονόητο και φυσιολογικό φαινόμενο, ας διατηρήσουμε εκείνες τις αχτίδες ποιότητας, στον λόγο, στη σκέψη, σε κάθε εκδήλωση…

 

Η αστρολογία πρεσβεύει την αυτοβελτίωση και την κατανόηση του έσω εαυτού, πρωτίστως. Με την στατιστική παρατήρηση των φαινομένων, μπορούμε να ενημερωθούμε για τις περιόδους που μας ευνοούν ή μας εμποδίζουν, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Φθάνοντας στα πρώτα γενέθλια του Writers gang, μία ιδιαίτερη συγκυρία φωτίζει τον ουράνιο χάρτη.

Ένα φωτεινό τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται σε ένα υπέρλαμπρο άστρο, κάτι που γίνεται μία φορά στα 19 χρόνια, στην τροχιά των Δεσμών.

Για να δώσω μία σαφέστερη εικόνα, οι Δεσμοί της Σελήνης είναι σημεία κομβικά που περιγράφουν τη διαδρομή  από το χθες στο αύριο. Μία διαδρομή μακρά, που μας συνδέει με το παρελθόν και το αύριο που χτίζουμε.

Κάπου ανάμεσα στα δύο, με τις μνήμες να μας καθοδηγούν ενστικτωδώς, η κομβική αυτή στιγμή μας βοηθά να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Και οι αποφάσεις ή οι επιλογές, φαίνεται πως είναι με ιδιαίτερα λαμπερές προδιαγραφές.

Αυτή την εποχή, που ο ιστότοπος κλείνει ένα χρόνο ζωής, ο Βόρειος Δεσμός πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεται σε μία ευτυχή συγκυρία.

Στέφεται από τον σταθερό αστέρα Ρέγκουλους και σχηματίζει τρίγωνο προς τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Μία εναρμόνιση στο στοιχείο της φωτιάς. Αστρολογικά, η φωτιά είναι η δημιουργική μας έμπνευση, το ταλέντο, η δράση και η έκφραση μέσω αυτής. Είναι ένα βήμα που δηλώνει παρουσία, υπόσταση, εύρος και προοπτική.

Ο Βόρειος Δεσμός με τον Ρέγκουλους, προδιαγράφει ένα θετικό σχεδιασμό για το μέλλον. Ο Κρόνος στον Τοξότη, δηλώνει μία φιλοσοφία, ιδέα, ξεκάθαρη οπτική, στην οποία πρέπει να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και σύνεση. Ενώ ο Ουρανός στον Κριό, περιγράφει την νέα εποχή, διοχετεύοντας μέσω του διαδικτύου, την πρωτοβουλία της έκφρασης και δίνοντας το στίγμα μίας παρουσίας που δημιουργεί αίσθηση!

Συνεργασίες, σχέσεις, μπορεί να γίνουν η γέφυρα που θα βοηθήσει να περάσουμε στην αντίπερα όχθη και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, με κοινό γνώμονα την δημιουργικότητα και την αγάπη για  ό,τι είναι φωτεινό, λαμπερό, ποιοτικό. Να μας γνωρίσουν και να γνωρίσουμε τους αναγνώστες που τους αγγίζει το δημιούργημα αυτό. Να γίνουμε όλοι μία συντροφιά, συνοδοιπόροι, σε παράλληλους δρόμους, όμορφους, που εμπνέουν και δίνουν χαρά.

Μέσω κάποιων ανθρώπων, η συνειδητοποίηση θα μοιάζει με σεισμική δόνηση ή θα είναι η αφορμή για μία εντυπωσιακή πορεία, που προετοιμάστηκε και βασίστηκε στην εμπειρία και στη γνώση του παρελθόντος.

Σε ένα ευρύτερο πεδίο, η ομάδα της ιστοσελίδας μοιάζει να πρέπει να συνειδητοποιήσει την κοινή μοίρα που τη δένει και πως πρέπει να προβάλλει τα ταλέντα της και να αφήνει ένα θετικό μήνυμα, στίγμα, μία ενδιαφέρουσα πληροφορία, στο κοινό της.

Η ένωση -συμπόρευση υπάρχει για ένα συλλογικό έργο, με παρονομαστή την αγάπη για την Τέχνη και την πρόοδο μέσω αυτής. Ένα μάθημα ψυχής θα είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, ανανεώνοντας το έργο αυτό, προβάλλοντας κατά καιρούς νέες ιδέες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

 

Καλή μας συνέχεια και πολλά –πολλά δημιουργικά χρόνια στο Writers gang!!!