«Αυτοί έχουν το κουσούρι», έλεγε ο Μακαριστός Αρχι….μηνπώ, εννοώντας τους ομοφυλόφιλους..

 

Ας προσπεράσουμε την πάρα πάνω ατυχέστατη δήλωση του Μακαριστού Αρχι….παπάρα, ο οποίος αντί να σεβαστεί τη θέση του και να είναι συνεπής στο «Αγαπάτε αλλήλους», έσπειρε και αυτός, με την πάρα πάνω δήλωση του, το μίσος προς το «διαφορετικό», αρνούμενος να δει τα του οίκου του..

 

Κουσούρι δεν είναι να ερωτεύεται κάποιος, άτομο του ιδίου φίλου!

 

Κουσούρι είναι η αγαμία! Η επιλογή να παραμένεις ανέραστος, κόντρα στην ανθρώπινη φύση, που θέλει τους ανθρώπους να συνευρίσκονται ερωτικά και να απολαμβάνουν την θεϊκή διαδικασία του έρωτα!..

 

Αλλά, ας δούμε λίγο το…. «κουσούρι»…

 

Δεν είναι τόσο πίσω στο χρόνο, στην ελληνική κοινωνία, που όταν ένας άνδρας έμενε ανύπανδρος μετά τα 35, αυτό για την υπόλοιπη κοινωνία ήταν τεκμήριο πως είχε κάποιο κουσούρι. Σίγουρα ήταν αδελφή, ή χαμένο κορμί, ή σεξουαλικά ανίκανος (στην καλύτερη περίπτωση), ή όλα αυτά μαζί!

 

Για μία γυναίκα που παρέμενε ανύπανδρη, τα πράγματα ήταν λιγότερο πολύπλοκα. Ήταν απλά πουτάνα! Τόσο απλά..

 

Τα συμπλέγματα μιας άρρωστης κοινωνίας, που ήθελε όλοι να κάνουν λίγο πολύ τα ίδια και όποιος ξέφευγε από αυτό τον κανόνα, τότε σίγουρα είχε «κουσούρι».

 

Τα πράγματα από τότε, άλλαξαν προς το καλύτερο.

Προς το πολύ καλύτερο.

 

Οι άνθρωποι μπορούν πλέον, να απολαμβάνουν τον έρωτα, να συζούν, να αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους, χωρίς να αντιμετωπίζουν την κριτική της κοινωνίας.

 

Μόνο σε ένα πράγμα η κοινωνία δεν προχώρησε, τόσο πολύ.

Στο πως αντιμετωπίζει και αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους..

 

Μα γιατί;! Τι έγινε και δεν προχωρήσαμε σε αυτό το θέμα, όσο έχουμε προχωρήσει στα άλλα;..

 

Μήπως μας ενοχλεί όταν βλέπουμε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να φιλιούνται;

Ναι και μένα με ενοχλεί αυτό, είναι η αλήθεια. Αλλά με ενοχλεί εξίσου, όταν βλέπω ετεροφυλόφιλα ζευγάρια να φιλιούνται δημόσια.

 

Κάποια πράγματα πρέπει να παραμένουν μέσα στους τοίχους του καταφυγίου μας! Τα εν οίκο μη εν Δήμο, δε λένε; Καλά τα λένε..

 

Βλέπω το Gay Pride. Μία εκδήλωση στην οποία οι ομοφυλόφιλοι διαλαλούν την…. Ομοφυλοφιλία τους!

Πόσο υπερήφανοι είναι που είναι ομοφυλόφιλοι!

 

Τι μας νοιάζει εμάς τους υπολοίπους, που κάποιος, ή κάποιοι είναι υπερήφανοι που είναι ομοφυλόφιλοι;! Άλλωστε οι κραυγαλέες δηλώσεις, οι φωνές και οι κραυγές υπερηφάνειας, δείχνουν κάτι άλλο.

Δείχνουν ανασφάλεια!..

 

Μήπως κάπου εκεί κρύβεται η απάντηση, στο γιατί οι ομοφυλόφιλοι ακόμα προκαλούν της αποστροφή και απόρριψη της κοινωνίας;..

 

Μήπως η ομοφυλόφιλη κοινότητα, αποτελούμενη από άτομα υψηλής ευφυΐας, έκανε ένα στρατηγικό λάθος;..

 

Ποιο λάθος;

 

Μα, να προσπαθούν να μας πείσουν πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό!

 

Όχι φίλοι ομοφυλόφιλοι! Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι μια φυσιολογική κατάσταση!

 

Το φυσιολογικό είναι ένας άνδρας να συνευρίσκεται, με όλους τους τρόπους, με μία γυναίκα και το ανάποδο. Μία γυναίκα να συνευρίσκεται με έναν άνδρα! Έτσι είναι κατασκευασμένα τα κορμιά!

 

Η ομοφυλοφιλία λοιπόν, δεν είναι μία φυσιολογική κατάσταση.

 

Όσο αφύσικη είναι μία κατάσταση ενός ανθρώπου, ο οποίος αν και αρτιμελής, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι ανάπηρος..

 

 

Μήπως η ομοφυλοφιλία λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό;! Μία μορφή αναπηρίας, στην οποία οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται φυσιολογικά;

 

Προσοχή! Ο ερωτικός προσανατολισμός, προσδιορισμός και συμπεριφορά ενός ατόμου, δεν αφορά κανένα! Όσο τουλάχιστον δεν αποτελεί εγκληματική πράξη, ο καθένας τη «βρίσκει» όπως γουστάρει και αυτό δεν αφορά ΚΑΝΕΝΑ!!

 

Μας αφορά όμως, όταν κάποιος προσπαθεί να μας πείσει πως, μία συμπεριφορά που πάει κόντρα στη φύση, είναι….. φυσιολογική!

 

Όχι φίλε μου! Δεν είναι φυσιολογική!

Είναι αναπηρία!

 

Όπως λοιπόν, οι κοινωνίες αποδέχονται τους ανάπηρους, βοηθώντας τους και ενσωματώνοντας τους, έτσι θα γίνει και η αποδοχή των ομοφυλόφιλων από την κοινωνία!

 

Μακριά από εξευμενισμούς τύπου «Gay Pride» και άλλα τέτοια φούμαρα!

 

 

Η αποδοχή των ομοφυλόφιλων, θα ξεκινήσει, μόνο όταν οι ίδιοι αποδεχθούν το γεγονός πως, για κάποιο λόγο, ή λόγους, έχουν ερωτικό προσανατολισμό, ο οποίος είναι ενάντια στη φύση!

 

 

Η αποδοχή τους και η απελευθέρωση τους, θα αρχίσει μόνο όταν και οι ίδιοι απελευθερωθούν από εξευμενισμούς και κουκουλώματα..

 

Μόνο τότε η κοινωνία θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την ωρίμανση της…