Από την Λίλιαν Σίμου

 

Οι κρύσταλλοι, αυτά τα όμορφα «παιδιά» της Μάνας Γης, που κρατούν την ιστορία του πλανήτη καταγεγραμμένη στην μακρά πορεία της Δημιουργίας, γοητεύουν πάντα. Μας αρέσει να τους συλλέγουμε, να τους χρησιμοποιούμε σε κοσμήματα, να τους θαυμάζουμε.

Για την σημασία τους, θα μας ενημερώσει η κ. Στέλλα Ηλιάδη, κρυσταλλοθεραπεύτρια (Master Crystal Healer).

  • Οι κρύσταλλοι, έχετε αναφέρει στα σεμινάρια σας, έχουν απασχολήσει τους επιστήμονες και έχουν προβεί σε πειράματα και μελέτες τους.

Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές μελέτες με τους κρυστάλλους και τα ορυκτά. Για παράδειγμα, ο Τέσλα τους θεωρούσε σημαντικούς και ένα από τα θέματα που είχε υποστηρίξει είναι η διανομή της ενέργειας μέσω αυτών. Είναι γνωστό πως αν είχαμε ακολουθήσει τα αποτελέσματα των μελετών του και των μεθόδων που περιέγραψε, σήμερα θα είχαμε ελεύθερη ενέργεια σε όλον τον κόσμο.

  • Μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα απλά, για να γίνει κατανοητή σε έναν μη-ειδικό το θέμα της δυναμικής των ορυκτών;

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα εφαρμογών που έχουμε στην καθημερινότητά μας. Ένας κρύσταλλος μπορεί να συγκρατήσει τον χρόνο με ακρίβεια και να τον αναμεταδώσει. Γι’ αυτό και χρησιμοποιείται στα γνωστά μας ρολόγια ακριβείας quartz. Άλλη περίπτωση είναι οι μπαταρίες λιθίου που συγκρατούν και διατηρούν ενέργεια. Το ίδιο ενδιαφέρον είναι να γνωρίζουμε για τις οθόνες υγρών κρυστάλλων, που αναμεταδίδουν εικόνα. Ή τις οπτικές ίνες και τους κρυστάλλους που υπάρχουν στα μικροτσίπ. Επίσης, τα λέιζερ κοπής που είναι από ζαφείρια και ρουμπίνια. Και ο κατάλογος είναι μακρύς…

  • Υπάρχουν πολλές πρακτικές εφαρμογές που δεν γνωρίζουμε, λοιπόν.

Όντως, και ήρθε ο καιρός να ενημερωθούμε και να ξεκινήσουμε να τους χρησιμοποιούμε. Είναι σημαντικοί και ως ιάματα, όπως τα ανθοϊάματα. Είναι μέρος της Φύσης που μας προσφέρει άπλετα την βοήθειά της.

  • Πώς ξεκίνησε το δικό σας ταξίδι στον κόσμο των κρυστάλλων;

Μετά από ένα γύρισμα της τύχης, πριν από μία δεκαετία, βρέθηκα στην Αμερική. Είχα ήδη ξεκινήσει να διαβάζω και να μαθαίνω πρακτικές, εφαρμογές, γιατί με κέντριζε το θέμα των κρυστάλλων και των ορυκτών. Εκεί λοιπόν, το πληροφοριακό υλικό ήταν καταπληκτικό και ακολουθώντας μαθήματα κρυσταλλοθεραπείας και εφαρμογής των κρυστάλλων και των ορυκτών, ένας ολόκληρος κόσμος ξετυλίχθηκε μπροστά μου. Απέκτησα το δίπλωμα ούτως ώστε να μπορώ να ανοίξω θεραπευτήριο στην Αμερική και διεύρυνα τις γνώσεις και σε άλλες ενεργειακές θεραπείες.

  • Τι σας αρέσει περισσότερο στην γνώση αυτή;

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι πως οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά, μπορούν να επέμβουν στο ενεργειακό πεδίο ζώων, φυτών και ανθρώπων και στον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Είναι αιθερικοί μετατροπείς ενέργειας. Με έναν αγνό φυσικό τρόπο, μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε ενέργεια δεν ωφελεί το ενεργειακό πεδίο και να τη μετατρέψουν σε ωφέλιμη ενέργεια και να επιφέρουν ίαση του πεδίου αυτού.

  • Ποια είναι η πρακτική σας λοιπόν, από τώρα και στο εξής;

Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορώ να διδάξω το σύμπλεγμα των γνώσεων που έχω πάρει και να το αναμεταδώσω με εύληπτο τρόπο. Στη συνέχεια, να γίνει σωστά η χρήση τους, όπως τώρα γίνεται με τα ιάματα των φυτών και να τους χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και τα ευάλωτα σημεία μας, και αυτά των φυτών και των ζώων που συμβιώνουν με μας.

  • Ως βάμματα και ιάματα, ή κρυσταλλικά νερά, είναι κατανοητή η χρήση τους. Στον χώρο όμως πώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν;

Σε χώρους λειτουργούν σαν ενεργειακά σιντριβάνια. Φανταστείτε να μάθετε τους κρυστάλλους και τα ορυκτά και να βοηθήσετε το περιβάλλον σας και τους αγαπημένους σας… Δεν θα ήταν καταπληκτικό; Γι’ αυτό λοιπόν μου αρέσουν!

  • Και μέσα από τα σεμινάριά σας υπάρχει η ενημέρωση για τη χρήση τους;

Εκείνο που με ενδιαφέρει, εκτός από την πληροφορία των ιδιοτήτων τους, είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να γίνουν οι ίδιοι θεραπευτές του εαυτού τους και κατ΄επέκταση να μπορούν να βοηθήσουν και τους άλλους. Να μην χρειάζεται να αναζητούν θεραπεία αλλού! Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι μεγάλοι Δάσκαλοι, μπορείτε να τους εντάξετε στη ζωή σας!

Ευχαριστούμε πολύ την Στέλλα Ηλιάδη, για την εισαγωγή σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι στον κόσμο του ορυκτού βασιλείου…

 

 

Η Στέλλα Ηλιάδη ξεκινά έναν νέο κύκλο σεμιναρίων (από τις 27 και 28 Ιανουαρίου) και μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα της StellarCrystalHealing.gr

Από το 2009 έχει το αμερικανικό δίπλωμα Master Crystal Healer  από το  HMCA institute of California αποκτώντας έτσι την  δυνατότητα να ανοίξει θεραπευτήριο και να διδάξει σε οποιαδήποτε πολιτεία της Αμερικής

Διαθέτει επίσης το certificate to the BASIC HYPNOTHERAPY LEVEL -Astral Aspera – ασκώντας την θεραπευτική ύπνωση, μια διαδικασία απόλυτης συγκέντρωσης του νου και χαλάρωσης του σώματος, μέσα από την οποία, παρακάμπτοντας τον συνειδητό νου (Εγώ) επικοινωνούμε απευθείας με το Υποσυνείδητο, δίνοντας κατευθύνσεις και αναπρογραμματίζοντας μέσα από υποβολές με θετικές δηλώσεις, τις όποιες φοβικές συμπεριφορές, ψυχολογικές η και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες κλπ. Μια διαδικασία ευχάριστη, ωστόσο βαθιά θεραπευτική.

Κάποια από τα θέματα που αναλαμβάνει μέσω της θεραπευτικής ύπνωσης είναι:

Φοβίες

Βιώματα από παιδική ηλικία

Αυτοάνοσα

Αυτοπεποίθηση

Παραπανίσια κιλά

Άγχος -Στρες

Κρίσεις  πανικού

Διακοπή απλών εθισμών, όπως το κάπνισμα

 

MASTER CRYSTAL HEALER από το HMCA  institute of California

Crystal healing (School Of Natural Health Sciences)

Herbalism  (School Of Natural Health Sciences)

Holistic dowsing (School Of Natural Health Sciences)

Iridology (School Of Natural Health Sciences)

2ο HYPNOTHERAPY LEVEL-ASTRAL ASPERA