Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο The Cube παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το βιβλίο #GIRLBOSS.

Η Αμερικανίδια ελληνικής καταγωγής Σοφία Αμορούζο είναι ένα ροκ ‘ν’ ρολ κορίτσι με ντίσκο καρδιά. Ηταν ένα αουτσάιντερ που τα κατάφερε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες. Έκανε όλη τη διαδρομή, από το μηδέν έως την κορυφή και όλα αυτά μέχρι τα 30 της χρόνια.

Πέρασε την εφηβεία της κάνοντας μικροκλοπές και ωτοστόπ. Δέκα χρόνια μετά είχε δημιουργήσει μία εταιρεία (την Nasty Gal) με ετήσιο τζίρο 250 εκ. δολάρια και 400 υπαλλήλους και η αληθινή ιστορία της, το #GIRLBOSS, πέρα από bestseller στη λίστα των New York Times, έφτασε να γίνει μέχρι και σειρά στο Netflix.

Η ιστορία της Σοφία Αμορούζο είναι πηγή έμπνευσης για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Για το βιβλίο της Αμορούζο θα μιλήσουν τέσσερα #GIRLBOSS που έχουν ως βάση την Αθήνα: Η Κατερίνα Λάμπρου, συνιδρύτρια της πετυχημένης και διεθνής πλατφόρμας nannuka.gr θα μας ξεναγήσει στον κόσμο της επιτυχίας στον ψηφιακό κόσμο. Η σχεδιάστρια μόδας Λεβίνια Κονιλιάν θα προσφέρει τη δική της ματιά για το τι χρειάζεται για να πετύχεις στον χώρο της μόδας. Η Στέλλα Κάσδαγλη, συγγραφέας και ιδρύτρια του Women on Top, θα μιλήσει για τα μυστικά του mentoring και της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Την συζήτηση θα συντονίσει η Γαλάτεια Λασκαράκη, ένα γνήσιο #GIRLBOSS των media και διευθύντρια του Marie Claire.