από την Κέλλυ Βουράνη.

Εκεί που στεγάζεται το ιστορικό κτίριο του Ρομάντσο βρέθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου το Writer´s Gang. Έτοιμη να παρακολουθήσω την επίσημη πρώτη παρουσίαση του πρώτου cd single των L(iving).O(n).U(niversal).D(enial) με τίτλο «We Get Away». Η μουσική τους συνδυάζοντας στοιχεία εναλλακτικής ροκ και indie ροκ σκηνής, αγκαλιάζει τα τραγούδια τους τα οποία αποπνέουν ανθρωπιά, αγάπη για τη ζωή και δύναμη. Οι L.O.U.D επιβεβαιώνουν την επιλογή της δισκογραφικής εταιρείας «The Sound Of Everything», να αναδείξει τη δουλειά τους. Η «Sound Of Everything» με έδρα της το Λονδίνο, βρίσκεται πίσω από επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι GAD, DUSK, Echo Train, Monsieur Minimal κ.α. Η συνέχεια της συνεργασίας αυτής τους έφερε κοντά στον Θοδωρή Ζευκιλή, τον καταξιωμένο μουσικό παραγωγό, με ονόματα καλλιτεχνών όπως της Μαριέτα Φαφούτη και των Tango with Lions, να φέρουν την υπογραφή του.

Έτσι έφτασαν ως εδώ. O Γιάννης, o Κων/νος, ο Σίμος, ο Δημήτρης και ο Παντελής, ανεβαίνουν στη σκηνή του συναυλιακού χώρου για να δείξουν αυτό που πραγματικά είναι: μια μπάντα γεμάτη δύναμη. Μια ομάδα καλλιτεχνών που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και το επικοινωνούν με πάθος. Τα φώτα σβήνουν. Οι προβολείς ανάβουν και το μουσικό ταξίδι αρχίζει in the «Big City» and its «Headlights»….

Φωνάξαμε «Save me» αλλά τελικά καταφέραμε να βρούμε την έξοδο, «We Get away», και να ονειρευτούμε ξανά, «Dream on». Μαζί τους νοιώσαμε μοναδικοί με τους «Stereophonics», απογειωθήκαμε ως τα αστέρια του έρωτα με τους «Black keys» και τους «Kings of Leon». Σταθήκαμε στον «Violet Hill» των «Coldplay» για να αντέξουμε την υποκρισία του κόσμου μας. Ταξιδέψαμε ως τον Αμερικάνικο Νότο με τους «Red Hot Chili Peppers»…..

Το ταξίδι μας σταμάτησε για λίγο μόνο για να απογειωθούμε ξανά με τη μοναδική DJ του Pepper 96.6 FM, Άννα Αναστασίου.

Ώσπου κάποια στιγμή έφτασε το τέλος αυτής της ωραίας βραδιάς.

Αφήνοντας πίσω τις κλειστές πόρτες του Ρομάντσο, ξέρω ότι οι L.O.U.D έχουν μια αγάπη να τους περιμένει..τη Μουσική.

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το φωτογράφο Αλέξανδρο Πετσαβά για την ευγενική παραχώρηση του εξαιρετικού φωτογραφικού υλικού της βραδιάς.