ΕΚΘΕΣΗ “SUMMER FANCY FOOD SHOW” – Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2018

Το «Summer Fancy Food Show 2018», είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, για επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων. Διοργανώνεται από το μεγαλύτερο Αμερικανικό σύνδεσμο εισαγωγέων/ εμπόρων/ διανομέων υψηλής   ποιότητας τροφίμων, “Specialty Food Association”, ο οποίος εκπροσωπεί περίπου 3.500 μέλη. Πρόεδρός του από τον Ιούλιο του 2016, είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, κ.Phil Kafarakis.

Στη φετινή έκθεση «Summer Fancy Food Show», στο Javits Center της Νέας Υόρκης από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, την Ελλάδα που είναι τιμώμενη χώρα (partner country), θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,        κ. Ευάγγελος Αποστόλου.

Στο εθνικό μας περίπτερο, θα συμμετάσχουν 43 ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εξαγωγής τροφίμων, είτε ως μεμονωμένες εταιρείες, είτε ως συλλογικοί φορείς. Θα υπάρχουν επίσης, άλλες 10-15 περίπου συμμετοχές ελληνικών εταιρειών εκτός εθνικού περιπτέρου. Η διοργάνωση του ελληνικού περιπτέρου (“National Pavilion”) είναι, όπως κάθε χρόνο, αποκλειστική αρμοδιότητα του ελληνικού φορέα υποστήριξης της εξωστρέφειας “Enterprise Greece”.

 

Το σύνολο των Ελλήνων εκθετών στο «Summer Fancy Food Show 2018», μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα:

http://www.enterprisegreeceexhibitions.gov.gr/summer-fancy2018/greek-exhibitors/

Η έκθεση «Summer Fancy Food Show 2018» διοργανώνεται στο Javits Center,

στη Νέα Υόρκη (Μανχάταν), τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018: 10 π.μ. – 5 μ.μ.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018: 10 π.μ. – 5 μ.μ.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018: 10 π.μ. – 4 μ.μ.

 

Η εγγραφή και έκδοση Δελτίων Εισόδου (Passes) για τους δημοσιογράφους, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου, είτε επιτόπου, κατά την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο, το Σάββατο 30 Ιουνίου, από τις 8:00 π.μ. και μετά.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν, θα βρείτε τις πληροφορίες/ οδηγίες, για τη διαπίστευσή σας και την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης:

https://www.specialtyfood.com/shows-events/summer-fancy-food-show/press-resources/press-requirements/

https://www.compusystems.com/servlet/ar?evt_uid=742&site=PRESS

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Summer Fancy Food Show 2018», μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα:

https://www.specialtyfood.com/shows-events/summer-fancy-food-show/