Η αγορά, η επιλογή, ή ακόμα και η παραλαβή ενός κρυστάλλου μέσω ταχυδρομείου, είναι μια καρμική στιγμή!

Είναι μια καρμική στιγμή για τον ίδιο τον κρύσταλλο. Ναι, μια πολύ σημαντική στιγμή γι’ αυτό το παιδί της Μάνας-Γης.

Δημιουργήθηκε εκατοντάδες και πολλές φορές, χιλιάδες χρόνια πριν, μέσα στην γη, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες από τους κρυσταλλωμένους χυμούς της, που ανά περίπτωση ορυκτού, αποτελείται από ένα κράμα μετάλλων και ιχνοστοιχείων της Γαίας

Για να καταλήξει στα δικά σας χέρια ένας «αιώνια σοφός πιστός σύντροφος», που θα σας βοηθήσει στο ταξίδι του έσω-εαυτού  και πολλές φορές στην ενεργειακή θεραπεία την δική σας, αλλά και των άλλων!

Ακόμα και αν σπάσει, αν το χάσετε, ή αν σας το κλέψουν, πάντα θα βρίσκεται στα χέρια κάποιου που τον έχει πραγματικά ανάγκη! Γιατί η δική του Ζωή (του κρυστάλλου) μπορούμε να πούμε πως  είναι παντοτινή!

 

Ένας κρύσταλλος θεωρείται, μαζί με άλλες ιδιότητες που έχει, σαν ένας αιθερικός μετατροπέας ενέργειας και αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.  Οπότε, πόσο τυχαίο θεωρείται το γεγονός του να βρίσκεται στα δικά σας χέρια, αυτό το συγκεκριμένο χρωματιστό κομμάτι του πλούτου της Γης;

Καθόλου τυχαία λοιπόν… Έκανε ολόκληρο ταξίδι, πέρασε πολλά χέρια για να έρθει συνοδοιπόρος στο δικό σας δρόμο!

 

Πώς όμως, κάνουμε εμείς αυτή του την  πορεία πραγματικότητα;

 

Όλα βρίσκονται σε μια  δόνηση, ολόκληρο το σύμπαν, όταν λοιπόν περάσουμε μπροστά από έναν κρύσταλλο, μας έλκει έντονα μέσω του κοινού πεδίου δονήσεως μας. Αν παραδείγματος χάριν μας τραβήξει ένας αμέθυστος, είμαστε σίγουρα στον δρόμο την πνευματικής μας αναζήτησης, ένας Λάπις Λάζουλι, μας δείχνει ότι είμαστε σε δρόμο γνώσης και θέτουμε τα όρια που θα μας κάνουν πιο σοφούς…  και ο κατάλογος είναι μεγάλος.

 

Οπότε, κάθε φορά,  κάτι αναγνωρίζουμε στον καθένα που διαλέγουμε και υποσυνείδητα ξέρουμε ότι θα συνεργαστούμε μαζί του.

Άλλες φορές μας έλκει έντονα ένας υπέροχος χρωματισμός του ορυκτού,  καθώς και τα χρώματα είναι μια διαφορετική δόνηση του φωτός.

Άλλοτε μας ενημερώνει η επιλογή για τις ενεργειακές μας αδυναμίες,  καθώς κάθε τσάκρα (ενεργειακό μας κέντρο) έχει το δικό του χρώμα. Κατά συνέπεια, όταν κάποιο από τα επτά βασικά μας τσάκρας είναι σε ανισορροπία, καταλήγει στα χέρια μας το ανάλογο ορυκτό που θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ενεργειακού κέντρου που είναι εξασθενημένο.

Για παράδειγμα,  αν έχουμε κουραστεί μέσω του λόγου  ή «καταπίνουμε πολλά» που θα θέλαμε να ειπωθούν, ένας σοδάλιθος  θα μπορούσε να μας έλξει, ή να βρεθεί στα χέρια μας, ιδανικός  εξισορροπιστής για το αντίστοιχο τσάκρα, δηλαδή το πέμπτο ενεργειακό κέντρο λαιμού.

Ακόμη και αν παραγγείλουμε από το εξωτερικό έναν κρύσταλλο, χωρίς να τον δούμε από κοντά, πάλι θα έρθει αυτός που καρμικά προοριζόταν για εμάς, σαν ένα κρυσταλλικό κλειδί που  στέλνει το σύμπαν κοντά μας!

Βέβαια, καλό θα ήταν επειδή οι καιροί είναι ζοφεροί, η επιλογή να γίνεται όσο το δυνατόν από  κοντά, καθώς μέσω διαδικτύου, πολλές φορές έρχονται συνθετικές ή γυάλινες απομιμήσεις .

 

Σεβαστείτε λοιπόν το καρμικό κρυσταλλικό του ταξίδι προς εσάς και αφιερώστε στο ορυκτό σας έναν σωστό ενεργειακό  καθαρισμό και προγραμματισμό του… αλλά αυτά είναι μέρος ενός επόμενου άρθρου.

 

Με εκτίμηση

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ

MASTER CRYSTAL HEALER & TEACHER

Mastering The Properties Of Crystals