ΑΘΗΝΑ. Από τις 23/07/2018, στις 18:30 μ.μ., οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής, το οποίο επλήγη από τις φωτιές.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Οι 9χρονες δίδυμες όταν ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονταν με την γιαγιά και τον παππού τους, σύμφωνα με τον πατέρα τους, κ. Γιάννη Φιλιππόπουλο, ο οποίος έψαξε σε νοσοκομεία, Αστυνομικά Τμήματα και στην Πυροσβεστική.

Μάλιστα αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο. Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για τα παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου.