Από την Λίλιαν Σίμου

Αν το στοιχείο της Παρθένου είναι τονισμένο στον γενέθλιο χάρτη σας (Ήλιος, Σελήνη ή ωροσκόπος), σας χαρακτηρίζει μία διακριτική παρουσία, σχεδόν εύθραυστη…

Ήπιων τόνων στην συμπεριφορά σας, θα είστε απλοί, πάντα προσεκτικοί στους τρόπους, με ευγένεια και ηρεμία, δίχως να ενοχλείτε ή να προκαλείτε προβλήματα.

Σημαντικό όμως θέμα στη ζωή σας, θα είναι η υγεία και η φροντίδα του οργανισμού σας.

Θα είστε επιμελείς, αλλά όχι υπερβολικοί με την εμφάνισή σας. Η γενική τάση είναι να έχετε ένα ωραίο παράστημα, κομψό ή λεπτό σώμα, συχνά με ευελιξία και άνεση στην κίνηση. Ενδεχομένως θα φαίνεστε κάπως νευρικοί και αγχώδεις, προφανώς γιατί ενδιαφέρεστε για την λεπτομέρεια και δεν σας αρέσει να σας βρίσκουν «ψεγάδια».

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, σας προσδίδει νεανική όψη μέχρι την ώριμη ηλικία. Προσοχή με την πάροδο του χρόνου όμως για μικρές ρυτίδες στο πρόσωπο!

Διαθέτετε μία εκλεπτυσμένη ποιότητα και γλυκύτητα που δεν χρειάζεται να τονιστούν. Την διακρίνουμε από την συμπεριφορά σας.

Δεν ζητάτε πολλά, δεν απαιτείτε, δεν αυτοπροβάλλεστε… Κι όμως, είστε διεκδικητική όταν χρειαστεί, με έξυπνο τρόπο, υπογραμμίζετε τα σημεία που σας ενοχλούν, δίνετε την απάντηση που αναλογεί, παρατηρείτε και σχολιάζετε εύστοχα όταν πρέπει.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως  σας θεωρήσουμε υπερβολική στην σχολαστική παρατήρηση, αλλά αυτό δεν είναι παρά μέρος των προσόντων σας. Εξ άλλου πάντα με συνέπεια και ακρίβεια, «υπηρετείτε το γενικό καλό»!

Στην φυσιογνωμία συχνά έχετε μικρά μάτια, αλλά έξυπνα, ένα βλέμμα κριτικό και ίσια φρύδια.  Η επιδερμίδα είναι χλωμή.

Τα χρώματα που σας ταιριάζουν είναι τα γήινα και απαλές αποχρώσεις.  Ίσως όμως είστε απλοί στην εμφάνισή σας, αφού είστε πρακτικό άτομο, που δεν ασχολείται εκ φύσεως (εκτός αν το προδιαθέτει το ατομικό σας ωροσκόπιο) υπερβολικά με την εμφάνιση. Είστε περισσότερο συνειδητοποιημένη στα πρακτικά ζητήματα, με τα οποία ικανοποιείστε και ασχολείστε. Τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα και συνήθως αποφεύγετε τα συνθετικά υφάσματα. Λιτή και ουσιαστική!

Τα μαλλιά συχνά είναι καστανά και λεπτά, ίσως εύθραυστα. Απαιτούν την φροντίδα σας και θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές.

Στην φροντίδα της ομορφιάς σας, καλό θα είναι να προτιμήσετε τα προϊόντα από δυόσμο, θυμάρι, βελανιδιά, καρυδιά.

Το αιθέριο έλαιο για τον συνδυασμό σας είναι της Αγγελικής.

Κάνετε συχνά μία θεραπεία ενδυνάμωσης του οργανισμού, με μία διατροφή από καρότα, μύρτιλλο, σύκο, σιτάρι ή αραβόσιτο.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, ταιριάζουν ανεξαρτήτως ωροσκόπου, στο ζώδιο της Παρθένου.

Ωστόσο, η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα και με  τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στην Παρθένο αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια.

Ακολουθήστε το λινκ: https://astrolife.gr/gineka-parthenos-omorfia-ke-igia/

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας ή να χρησιμοποιήσετε τα υπολογιστικά μας προγράμματα για να τον βρείτε.