Γυναίκα Ζυγός, ένα ακριβό άρωμα…

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Γυναίκα που γεννήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού, είναι μία ξεχωριστή αισθητική παρουσία. Μοιάζει σαν να την έχει ζωγραφίσει με τα πιο όμορφα χρώματα ο Δημιουργός.

Με απόλυτη αίσθηση της αρμονίας, δεν μπορεί να μην τραβήξετε λοιπόν, φίλες στο ζώδιο του Ζυγού,  το ενδιαφέρον γύρω σας. Γι αυτό και παραμένετε η βασική εικόνα της ομορφιάς!

Ζυγίζετε, ισορροπείτε, αποδίδετε το καλύτερο, δικαιώνετε τον τίτλο της θηλυκής παρουσίας!

Ανήκετε στο ζώδιο όπου οι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι θέλουν να γίνουν «ένα» γι’ αυτό και ενώνεστε πρόθυμα με τους άλλους. Χτίζετε γέφυρες επικοινωνίας, συμμετέχετε, συμπορεύεστε.

Αλλά…

Παραμένετε στις δικές σας αξίες, ιδέες, ισορροπίες…

Παρουσιάζετε  λεπτά χαρακτηριστικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ανήκετε στο στοιχείο του αέρα, άρα δεν είστε πάντα πολύ προσιτή. Με μία ευχέρεια, μπορεί να κινείστε άλλοτε ως προσιτή κι άλλοτε δυσπρόσιτη. Το εύθραυστο μπορεί να είναι παραπλανητικό, καθώς έχετε αρκετές αντιστάσεις και μία στατική οπτική. Έτσι, διατηρείτε ένα προφίλ ήπιο, γλυκό και ήρεμο, για να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.

Φροντίζετε να είστε κομψή και επιλέγετε ήπιους τόνους στους χρωματισμούς σας. Περισσότερο ρομαντική ίσως, θα προτιμήσετε τα ρούχα που έχουν στυλ  και ποιότητα. Δίχως να είστε πομπώδης, θα ξεχωρίζετε και θα αναδύετε λεπτή αισθητική.

Στην περιποίησή σας, προτιμήστε ανοιχτά χρώματα, με πινελιές του τριανταφυλλί, του γαλάζιου ή του απαλού πράσινου. Σας ταιριάζουν επίσης αποχρώσεις του παστέλ.

 Τα μαλλιά θα μπορούσαν να έχουν μελί ανταύγειες ή ανταύγειες του χάλκινου. Θα ταίριαζε να είναι μακριά, πλούσια, αλλά η τρίχα είναι συνήθως λεπτή.

Τα χείλη έχουν αρμονικές καμπύλες και τα φρύδια συχνά είναι τοξωτά. Τα μάτια έχουν μία ζεστή έκφραση, συχνά δεν είναι μικρά σε μέγεθος. Το δέρμα μοιάζει λεπτό και βελούδινο, λίγο ροδαλό. Καλό είναι να το προστατεύετε από τον ήλιο.

Η αισθητική σας είναι σημαντική, για τον λόγο αυτό ας χρησιμοποιείτε καλλυντικά από λεβάντα, θυμάρι, κεράσι, ή φασκόμηλο.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι του λεμονιού.

Στην ενδυνάμωση του οργανισμού προτιμήστε μία θεραπεία από καρότο, φράουλα, αμυγδαλέλαιο, ή σιτάρι.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, ταιριάζουν ανεξαρτήτως ωροσκόπου, στο ζώδιο του Ζυγού.

Ωστόσο, η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα και με  τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στην Ζυγό, αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια στο κάτωθι λινκ:

Γυναίκα Ζυγός: Ομορφιά και υγεία

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας ή να χρησιμοποιήσετε τα υπολογιστικά μας προγράμματα για να τον βρείτε.