από την Λίλιαν Σίμου

Η Γυναίκα που γεννιέται με το άρωμα του Σκορπιού, είναι μυστηριώδης, αισθησιακή, βαθιά ερωτική και κυρίως μαγνητική.

Αν ανήκετε σ’ αυτό το ζώδιο λοιπόν, δύσκολα σας αγνοεί κάποιος, δύσκολα όμως σας κατανοεί πλήρως…

Παίζετε με το βλέμμα,  ένα παιχνίδι πόθου, πάθους και ανομολόγητων μυστικών… Δυσπρόσιτη και επιθυμητή, είστε σίγουρα μία παρουσία διαφορετική από τις άλλες!

Κτητική και αυτόνομη παράλληλα, θυμίζετε μία δυναμική προσωπικότητα και δεν έχει την αίσθηση του φόβου. Ωστόσο, υπάρχει σε εγρήγορση το ένστικτο μέσα σας και είναι δυνατόν να προλαμβάνετε δονήσεις από το περιβάλλον, κάτι που δημιουργεί ανησυχίες και τις ερμηνεύει ως φοβίες. Σίγουρα εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι η εμμονή.

Έχετε πείσμα στην κατάκτηση και στη διατήρηση του ωραίου, όπως κι αν το εννοείτε. Θα φροντίσετε το στυλ  και την αισθητική σας με τον τρόπο ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Τα χρώματα που σας ταιριάζουν  είναι σκούρα, αναδύουν το μυστήριο της φύσης σας. Συχνά θα θέλετε να ξεχωρίζετε με ένα ιδιαίτερο τρόπο: έντονες αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου, του μαύρου, του μωβ, ανήκουν στις προτιμήσεις σας!

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι τονισμένα, ίσως οι γραμμές σκληρές, τοξωτά φρύδια και μάτια διεισδυτικά και έντονα. Τα χείλη μοιάζουν σαρκώδη, η μύτη είναι έντονη ή λίγο γαμψή και το μέτωπο φαρδύ. Δέρμα συνήθως χλωμό ή μελαψό.

Στα ρούχα και στο μακιγιάζ έχετε ένα δικό σας στυλ, με έντονα χρώματα, ακόμη κι αν προτιμάτε τις αποχρώσεις που είναι σκούρες. Υπογραμμίζουν την προσωπικότητά σας.

 Στο μακιγιάζ οι μελί αποχρώσεις, το πράσινο ή μαύρο μολύβι στα μάτια και το απαλό ρουζ θα ταίριαζε καλύτερα.

Τα μαλλιά είναι συχνά σε σκούρες αποχρώσεις, λεπτά και λιπαρά. Μπορεί να πέφτουν σε ακανόνιστες φράντζες και ή έχουν καρέ στυλ, γλυκαίνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα βαριά αρώματα, καθώς ταιριάζει καλύτερα το πικρό ή ανδρικό άρωμα.

Η βοτανολογία μας πληροφορεί πως στα προϊόντα περιποίησης  μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πεύκο, το τίλιο, το σταφύλι και το φραγκοστάφυλο.

Ενώ τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι το υλάνγκ-υλάνγκ και η αγγελική.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένες με τον Ήλιο στον Σκορπιό, αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια, στο άρθρο: Γυναίκα Σκορπιός: Ομορφιά και υγεία.

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, έχετε την ευχέρεια να χρησιμοποιήσετε τα υπολογιστικά μας προγράμματα ή μπορούμε να σας ενημερώσουμε, δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας.