Από την Λίλιαν Σίμου

Φλογερή και ανέμελη, ανένταχτη και ανήσυχη, η Γυναίκα στο ζώδιο του Τοξότη μοιάζει με άπιαστο όνειρο… Την αισθανόμαστε δίπλα μας και ταυτόχρονα νιώθουμε πως χάνεται σε νέους ορίζοντες!

Είστε ευφυής, με ανοιχτό πνεύμα, αναζητάτε τη γνώση και είστε εύγλωττη και επικοινωνιακή.

Όμορφη, εντυπωσιακή, αλλά καθόλου επιτηδευμένη στην εμφάνιση, θεωρείτε πως η ζωή είναι ένα ατέλειωτο ταξίδι με εμπειρίες διαφορετικές κάθε φορά.

Πλήττετε από τη ρουτίνα και δεν μπορείτε να κατανοήσετε τους αργούς ρυθμούς ή τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας.

Κατά συνέπεια, είστε πάντα πρόθυμη να αλλάξετε πορεία, να διερευνήσετε νέα πεδία δράσης! Θετική και αισιόδοξη συχνά, επηρεάζετε το περιβάλλον και η αίσθηση του χιούμορ, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστική.

Γενναιόδωρη και δίχως υστεροβουλία, σας αγαπά όποιος σας συναντά, ακόμη κι αν δεν μπορεί να σας κατανοήσει πολλές φορές…

Στην εμφάνιση, συχνά είστε ευθυτενής, με καλά δομημένο σώμα, γυμνασμένη ή με καλή δομή. Αν και έχετε καλές προδιαγραφές ως σώμα, στην περίπτωση που δεν γυμνάζεστε έχετε την τάση να σχηματίζονται παχάκια στην κοιλιά ή στους μηρούς.

Ως προς το ντύσιμο, δεν θα λέγαμε πως δίνετε μεγάλη σημασία. Οι επιλογές αφορούν την άνεση και μπορεί να προτιμήσετε ρούχα αθλητικά, ή φαρδιά. Αρκεί να μην σας περιορίζουν.

Τα χρώματα που σας ταιριάζουν είναι φωτεινά, λαμπερά και μπορείτε να επιλέγετε το κίτρινο, το χρυσαφί, το πορτοκαλί ή το ροδακινί. Έντονες αποχρώσεις όμως όπως το ανοιχτό πράσινο ή μπλε, είναι στις επιλογές σας, επίσης.

Το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και χρειάζεται περιποίηση με ένα διακριτικό και απλό μακιγιάζ.

Στα μαλλιά θα σας ταίριαζαν ανοιχτές ανταύγειες, μελί πινελιές ή χάλκινες. Συνήθως είναι ανέμελο το στυλ και φυσικό.

Για την περιποίησή σας θα σας συνιστούσαμε προϊόντα από δενδρολίβανο, πανσέ, κανέλλα ή φραγκοστάφυλο.

Τα αποστάγματα που σας ταιριάζουν είναι του δυόσμου και του δενδρολίβανου.

Ενώ για την ενδυνάμωσή σας, τα προϊόντα που σας ταιριάζουν ας έχουν σαν βάση τα φρούτα, το ρύζι και τον αραβόσιτο.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο.

Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στον Τοξότη αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια στο άρθρο: Γυναίκα Τοξότης: ομορφιά και υγεία.