Από την Λίλιαν Σίμου

Σοβαρή, συνετή, συγκροτημένη και αξιοπρεπής, είστε ως Γυναίκα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σας εκτιμούν, σας σέβονται, σας θαυμάζουν για τους στόχους και την δομημένη σας πορεία.

Συχνά, θα σας δούμε ως στέλεχος επιχείρησης, ως γυναίκα με σκοπό την καριέρα, αλλά ακόμη και στην πιο απλή σας θέση, θα ξεχωρίζετε. Διακρίνεστε για τις αξίες σας και για τους κανόνες που ορίζουν τη ζωή σας.

Μεγάλη σημασία για σας, η εμφάνιση! Όχι με το αισθησιακό στυλ που ίσως θα επέλεγε άλλη γυναίκα, αλλά ως επένδυση της παρουσίας σας, που πρέπει να σας προσδίδει κύρος και αξιοπρέπεια.

Θα επιλέγετε συχνά σκούρες αποχρώσεις, σε κλασικό στυλ, πάντα όμως προσεγμένο που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά της.

Τα μαλλιά είναι συχνά καστανά ή σε σκούρες αποχρώσεις,  και θα ήταν καλό να φωτίζονται με γλυκές ανταύγειες.

Τα ρούχα  είναι αξιόλογα, συχνά κάποιου καλού οίκου μόδας, αλλά θα έχουν σίγουρα ένα προσωπικό στυλ.  

Οι αποχρώσεις του κίτρινου, πορτοκαλί, μπεζ ταιριάζουν για το καλοκαίρι. Ενώ για τον χειμώνα θα προτιμήσετε το μαύρο, γκρι, καφέ ή σκούρο μπλε.

Στο φυσικό παρουσιαστικό, είστε λιγνή και ψηλή, διεισδυτική αλλά και σοβαρή. Ισως φαίνεστε λίγο απόμακρη κάποιες φορές ή παγερή, αλλά είστε κυρίως σοβαρή και συγκρατημένη.

Η εκτίμηση του περιβάλλοντος προέχει στη ζωή σας.

Λιτή στα γούστα σας, ίσως πρέπει να μάθει να αναδεικνύετε περισσότερο τα αισθητικά σας προσόντα.

Η επιδερμίδα είναι σταράτη, πυκνή και ξηρή συχνά, με τάση για πρόωρες ρυτίδες. Για τον λόγο αυτό πρέπει να την ενυδατώνετε και να την προσέχετε.

Για την περιποίησή σας, προτείνουμε τα καλλυντικά από δενδρολίβανο, θυμάρι και λεβάντα.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του αγριοκυπάρισσου και του δυόσμου.

Ενώ για την ενδυνάμωσή σας, σας προτείνουμε τα προϊόντα με μαγιά, σταφύλι ή ανανά.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στον Αιγόκερω αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια, στο άρθρο: Γυναίκα Αιγόκερως: Ομορφιά και Υγεία