Από την Λίλιαν Σίμου

Εντελώς διαφορετική από την «προκάτοχό σας» στον ζωδιακό, την Αιγόκερω, είστε μία γυναίκα ανένταχτη, επαναστατική από τη φύση σας, αντιδραστική, καινοτόμος και πρωτοποριακή!

Προσιτή και δυσπρόσιτη ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να σας κρατήσει κάποιος κοντά του, όσο κι αν τον γοητεύετε.

Μπροστά από την εποχή σας, διορατική και ιδιαίτερα ευφυής, είστε ο άνθρωπος που μαγνητίζει χωρίς προσπάθεια και γοητεύει με την πρώτη ματιά!

Εκκεντρική για τους περισσότερους, θαυμάζουν την τόλμη σας, την αγέρωχη στάση σας, την λάμψη που εκπέμπετε!

Είστε ιδεαλίστρια, δίχως να περιορίζετε την έκφραση των ιδεών σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει προκλητική ή να δώσει μία εικόνα εγωκεντρισμού κάποιες φορές. Σε κάθε σας έκφραση αναζητάτε νέα δεδομένα, κουραστικό ενίοτε, αλλά πάντα γοητευτικό.

Αντιδράτε με αλτρουισμό, αρκεί να μην αισθανθείτε πως εκμεταλλεύονται την γενναιοδωρία σας!

Εξιδανικεύοντας καταστάσεις, θα είναι δύσκολο να είστε σε μία σταθερή πορεία ζωής, συχνά πέφτετε από τα ψηλά στα χαμηλά, ωστόσο ποτέ δεν παγιδεύεστε σε μία στείρα κατάσταση.

 Έχετε σιγουριά, με μάτια λαμπερά και συχνά γωνιώδες πρόσωπο.

Η εμφάνιση ξαφνιάζει, όπως και η προσωπικότητά σας!

Ντύνεστε με πρωτοποριακό τρόπο, μοντέρνο ή εκκεντρικό και άνετα ρούχα το πρωί.

 Το βράδυ μπορεί να κινηθείτε από το κλασσικό ως το πολύ μοντέρνο, πάντα με μία ιδιαίτερη νότα όμως, κάτι που θα κάνει το στυλ σας ξεχωριστό. Προσοχή όμως στην υπερβολή!

Συχνά τα μαλλιά σας είναι λεπτά και χρειάζονται όγκο.

Καθώς το στυλ σας είναι άνετο και μοντέρνο, το μακιγιάζ πρέπει να είναι διακριτικό το πρωί και έντονο το βράδυ. Οι αποχρώσεις συνήθως είναι ψυχρές.

Ας προσέχετε την επιδερμίδα σας που είναι συχνά λεπτή και θα χρειαστεί ενυδάτωση.

Για την περιποίησή σας, σας προτείνουμε προϊόντα ομορφιάς από ιβίσκο, άγριο τριαντάφυλλο, ευκάλυπτο και νεράντζι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του πορτοκαλιού και της λεβάντας.

Για την ενδυνάμωση του οργανισμού, προτιμάτε προϊόντα διατροφής με βάση το ταραξάκο, τον ανανά, το πορτοκάλι, τα αχλάδια, του μήλο και το σιτάρι.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στον Υδροχόο, αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια, στο άρθρο: Γυναίκα Υδροχόος: Ομορφιά και Υγεία