ΑΤΛΑΝΤΑ. Σε εργοστάσιο παραγωγής καλυμμάτων προσώπου, τα οποία προορίζονται για τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας, έχει μετατρέψει το γκαράζ του σπιτιού του ένας ομογενής καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Georgia Tech, όπως αναφέρει το τοπικό πρόγραμμα του CBS, στην Ατλάντα.

Ο λόγος για τον Στιβ Χινίνη (Steve Chininis), ο οποίος έχει εγκαταστήσει έναν μηχανισμό που, παρά τον μικρό όγκο του και το σχετικά χαμηλό κόστος του, αποδεικνύεται ιδιαίτερα παραγωγικός, καθώς μπορεί να δημιουργεί έναν ικανοποιητικό αριθμό καλυμμάτων σε ημερήσια βάση.

«Ο Χινίνης μπορεί να παράγει ακόμη και 30 καλύμματα προσώπου την ημέρα», τονίζει ο ρεπόρτερ Άνταμ Μέρφι (Adam Murphy), διευκρινίζοντας ότι το κόστος κάθε κομματιού δεν ξεπερνάει τα 10 δολάρια.

Από την πλευρά του, ο Χινίνης εξέφρασε την εκτίμησή του στο έργο που επιτελείται στα νοσοκομεία, τονίζοντας ότι το αυτοσχέδιο εργοστάσιο με τους 3D εκτυπωτές και τον ειδικό ανεμιστήρα δεν έχει τόσο μεγάλη αξία μπροστά στις ζωές που σώζουν κάθε μέρα οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Για την δημιουργικότητα του Χινίνη μίλησε ο γείτονάς του, Αλφ Ρία (Alf Rhea), που τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο που μεριμνά πάντα για να βοηθάει τον διπλανό του, τονίζοντας ότι είναι δημιουργικός και πως σύσσωμη η συνοικία είναι στο πλευρό του.

https://www.ekirikas.com/%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B6-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1/?fbclid=IwAR3VITtaIqH9XRzsNUHDGPrRyytMbVNhWljOoN2lGdb-mtJR-JL4-W6B_yM