Από την Στέλλα Ηλιάδη

Και το Stellar Crystal Healing

ΑΠΑΤΙΤΗΣ: Ένας από τους 12 βασικούς  θεραπευτές του ορυκτού βασιλείου!

Οι κρύσταλλοι του Απατίτη μπορούν να εξαπολύουν στον χώρο αρνητικά ιόντα που είναι πολύ βασικά για την υγεία μας, αλλά και την ενεργειακή ισορροπία των χώρων στον οποίο βρίσκονται .

Ανάλογες ιδιότητες που αφορούν τα αρνητικά ιόντα, έχει το πολύ γνωστό αλάτι Ιμαλαιων, για να σας δώσω μια μικρή ιδέα πάνω στο θέμα.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Ο Απατίτης ειναι εξαιρετικός για να κάνετε διαλογισμό και συμβαίνει, επειδή ενισχύει την διαίσθηση και την ενόραση! (υπάρχει μια τεχνική που είναι εξαιρετική – ρωτήστε μας)

Σε περιόδους όπου αισθανόμαστε μπερδεμένοι ή αγανακτισμένοι και αυτό μας δημιουργεί εριστικότητα, κατευνάζει και ηρεμεί σε βάμμα ή κρυσταλλικό νερό, πάντα σε σωστή αναλογία και προετοιμασμένο  με υπεύθυνα ηθικά τρόπο.

Ο Απατίτης μας βοηθάει να επεκτείνουμε την σοφία μας πάνω στην κατανόηση της θλίψης και της καταπίεσης του έσω εαυτού και του σκοπού της ψυχής, βρίσκοντας τρόπο απελευθέρωσης από δεσμά ψυχικών όρκων ή καρμικών συμβολαίων.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι εύκολα στην επίτευξη,  θα χρειαστεί να μάθετε να διαβάσετε τα ενεργειακά σημεία και να εργαστείτε μαζί του πρώτα, πριν κάνετε τόσο σοβαρά βήματα για την εξέλιξη σας.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Εξισορροπεί τις ενέργειες Γιν-Γιανγκ μέσα στο σώμα μας και μπορεί να θρέψει όλα τα τσάκρα του σώματος μας.

Ιδιαίτερα ο μπλε Απατίτης το κέντρο λαιμού (5ο τσακρα) και το λεγόμενο το 3ο μάτι (6ο τσακρα)

Ο Πράσινος Απατίτης ενισχύει με ιδιαίτερα ενεργειακά θρεπτικό τρόπο το τσάκρα της καρδιάς (4ο) και των δευτερευόντων αυτού τσάκρας που βρίσκονται στις έσω παλάμες των χεριών μας… πολύ βασικά ενεργειακά κέντρα για τους θεραπευτές και αυτούς που φροντίζουν τους άλλους, νοσοκόμες-οι, γιατροί – ιδιαίτερα χειρουργοί… 

Ως εκ τούτου, συνδέεται με το ζώδιο της Παρθένου, ζώδιο προσφοράς και της υγείας. 

Λίλιαν Σίμου astrolife

Οργανικά ο Απατίτης μας βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό, γι΄ αυτό και είναι συμπληρωματικα βοηθός μας στην θεραπεία οστεοπόρωσης.

Είναι ιδανικός για την υγεία  των μαλακών   οστών  και πολύ καλός για την υγεία των δοντιών κατά της εποχή σχηματισμού τους ή αλλαγής τους κατά την βρεφική και παιδική ηλικία.