Από την Λίλιαν Σίμου

Γυναίκα –Δίδυμος, η αιώνια έφηβος… ένας άνεμος δροσιάς και νεότητας που φέρνει ευχάριστη αλλαγή στη ζωή μας… Θα θέλαμε να είμαστε σαν εκείνη, ανάλαφρη, αεράτη, αεικίνητη, πολύπλευρη…

Αν ανήκετε λοιπόν στο συγκεκριμένο ζώδιο, η  διπολικότητα των Διδύμων θα σας προσδώσει μία προσωπικότητα αβέβαιη, περίεργη, λογική και έξυπνη. Γεμάτη ενδιαφέροντα, θα πλήττετε αφόρητα με την ρουτίνα και δεν θα μπορείτε να μένετε στατική ή αδιάφορη σε ό,τι τραβά την προσοχή σας. Κατά συνέπεια, θα είστε  πολύ κοινωνική, ευπροσάρμοστη, προσιτή, αλλά με αρκετή ανεξαρτησία, από την φύση σας.

Στα αισθηματικά σας θα κινείστε με την ίδια περιέργεια, σας αρέσει να είστε επικοινωνιακή και θεωρείτε την αγάπη σαν μία γέφυρα επαφής με τους άλλους (κυρίως αν έχετε στο ίδιο ζώδιο την Αφροδίτη). Οι έρωτες θα πρέπει να διατηρούν την δροσιά της πρώτης νιότης, ίσως να μοιάζουν στον πρώτο εφηβικό σας αγαπημένο.

Αν και ευχάριστη στην συντροφιά, μπορεί να φανείτε λίγο ψυχρή, καθώς είναι δυνατόν να αποστασιοποιείστε για να κρίνετε λογικά σε κάθε περίσταση.

Τα μάτια είναι σπινθηροβόλα, οι γραμμές του προσώπου εκφραστικές και συχνά περιγράφουν αισθήματα, σκέψεις, εντυπώσεις. Το βλέμμα είναι αεικίνητο, έξυπνο και κάποιες φορές πειραχτικό. Υπάρχει μία διαρκής φρεσκάδα και νεανική όψη, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία. Νευρικές αντιδράσεις δηλώνουν μία ζωντάνια που διαρκεί και για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε πως δεν μπορούμε να έχουμε για πολύ καιρό κοντά μας μία παρουσία αιθέρια,  σας εσάς!

Αν το στυλ είναι αναλλοίωτο από άλλες επιρροές, το πρόσωπο είναι στενόμακρο, λεπτή η μύτη και τα χείλη.

Στα μαλλιά υπάρχει φινέτσα και άλλοτε είναι μακριά, άλλοτε κοντά σε ένα εφηβικό στυλ. Χρώματα που ταιριάζουν είναι η σκούρα βάση με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, περισσότερο σε χρώμα πλατίνας ή ξανθό.

Πρέπει να περιποιείστε το πρόσωπο με επιμέλεια, επειδή συχνά ξεχνάτε και παραμελείτε κάποιες αρχές σας. Αυτό ίσως φέρει νωρίς κάποιες ρυτίδες. Να αγοράζετε προσεκτικά τα προϊόντα ομορφιάς και φυσικά να τα χρησιμοποιείτε τακτικά.

Στο ντύσιμο, το στυλ είναι σαφώς νεανικό, ανέμελο συχνά, σπορ ή όταν πρέπει να παρουσιαστείτε κάπου επίσημα, μπορεί να είναι ένα κουστούμι ή ταγιέρ, κλασικό με σύγχρονη όμως πάντα γραμμή.

Για την περιποίησή σας, το κατάλληλο προϊόν, θα μπορούσε να προκύπτει από φύλλα πορτοκαλιάς, ευκάλυπτο ή πεύκο.

Το αιθέριο έλαιο που σας ταιριάζει είναι από απόσταγμα λεμονιού και λεβάντας.

Αν επιθυμείτε μία ενδυνάμωση του οργανισμού σας, τότε επιλέγετε μία θεραπευτική αγωγή με βάση το καρότο, πράσινα βότανα, διάφορα φρούτα ή σόγια.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στους Διδύμους αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Γυναίκα-Δίδυμοι: ομορφιά και υγεία