από την Στέλλα Ηλιάδη

Ο Σουγκίτης είναι ένας πολύτιμος λίθος που βρίσκεται μόνο στην περιοχή Καρελία της Ρωσίας. Έχει ηλικία που φθάνει τα δύο δισεκατομμύρια χρόνια.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Από επιστημονική έρευνα που έχει γίνει, ανακαλύφθηκε πως περιέχει μια ουσία που υπάρχει μόνο σε ανθρακικά πετρώματα (διαμάντι, γραφίτη και καρβίτι), το φουλουρένιο, το όποιο είναι η μόνη ουσία που κόβει το διαμάντι.

Μια πολύ ιδιαίτερη  ιδιότητά του, αποδεδειγμένα από πειράματα, είναι και το μπλοκάρισμα των  ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από  κομπιούτερ, κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές.  Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται σαν επίστρωση στα μαχητικά αεριωθούμενα Στελθ ,που και τα καθιστά αόρατα στα ραντάρ.

Κατά συνέπεια, όλοι  όσοι που έχουν κομμάτια Σουγκίτη ή πυραμίδα Σουγκίτη μπροστά στον υπολογιστή τους, είναι μερικώς προστατευμένοι από την ακτινοβολία του !

Και εννοείται, είναι πολύ καλό να τον  φοράμε σαν μενταγιόν, έτσι ώστε να προστατευόμαστε γενικώς από ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων και  από τα wifi που βρίσκονται παντού.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πως δημιουργεί μια εξατομικευμένη κβαντική δίνη, που εξισορροπεί το ενεργειακό μας σώμα στην ολότητα  του.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Επίσης περιέχει μια μεγάλη γκάμα ιχνοστοιχείων και ως εκ τούτου, όταν βάζουμε Σουγκίτη μέσα σε μια κανάτα με  νερό επηρεάζει την ποιότητα του και την φυσική του δομή!

Εξουδετερώνει τα  βαρέα μέταλλα, τις οργανοχλωριούχες ενώσεις, τα νιτρικά, νιτρώδη, κατάλοιπα κολλοειδούς σιδήρου, φυτοφάρμακα, διοξίνες, φαινόλες καλός πολλούς ιούς και βακτήρια.

Ο τσάρος Πέτρος ο Μέγας, είχε στήσει το πρώτο spa της Ρωσίας στην Καρελία για χρήση των ιδιοτήτων καθαρισμού του νερού με σουγκίτη , του οποίου τις θεραπευτικές ιδιότητες ο ίδιος είχε βιώσει. Επίσης ενθάρρυνε τη χρήση του για την παροχή καθαρού νερού στον ρωσικό στρατό. Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του σουγκίτη έχουν επιβεβαιωθεί από σύγχρονες δοκιμές.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Οι ευεργετικές του ιδιότητες δεν αλλοιώνονται ακόμα και σε βραστό νερό για τσάι, καφέ και σούπες.

Στο πνευματικό επίπεδο φέρνει αρμονία.

Στο νοητικό επίπεδο μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε ανησυχίες την θλίψη και να  κάνουμε απαραίτητες αλλαγές  στην Ζωή μας.

Στο φυσικό ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα κι επιτυγχάνει την διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Χρησιμοποιώντας νερό Σουγκίτη στο σώμα μας βοηθά σε διάφορες δερματικές παθήσεις, το δέρμα του προσώπου και σώματος  γίνεται ποιο λαμπερό, λείο σφικτό, ελαστικό, οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, τα σπυράκια φεύγουν !

Είναι ευεργετικό στην τριχόπτωση και στην πιτυρίδα.

Το βάζουμε πάνω σε εγκαύματα τσιμπήματα και εκδορές.

Γαργάρες με χλιαρό νερό Σουγκίτη ( που έχει μείνει  στο νερό για τρεις ήμερες ) βοηθούν στο λαιμό ( αμυγδαλές και πρήξιμο) και στο στόμα ( ουλίτιδα, στοματίτιδα και περιοδοντική νόσο).

Εισπνοή με ατμούς από ζεστό νερό Σουγκίτη  (ο όποιος ήταν 3 ώρες τουλάχιστον μέσα στο νερό ) βοηθά στα κρυολογήματα βρογχίτιδα ρινίτιδα και στηθάγχη.

Πίνοντας το νερό αργά σε μικρές  γουλιές, χλιαρό, μας βοηθά στην θεραπεία του πεπτικού συστήματος, του μυοσκελετικού καθώς και σε πονοκεφάλους αλλεργίες και άσθμα

Σταθεροποιεί τον μεταβολισμό υδατανθράκων σε διαβητικούς και βοηθά σε κιρσούς και προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος

Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύτιμος βοηθός μας σε πάρα πολλά προβλήματα !

Υπάρχει διαδικασία καθαρισμού διατήρησης του ορυκτού και οδηγίες εφαρμογής του, ανάλογα με το  πρόβλημα και κατά περίπτωση !