Από την Λίλιαν Σίμου

Δεν χρειάζεται προσπάθεια να την παρατηρήσουμε… η παρουσία της ξεχωρίζει, λάμπει, διακρίνεται… Φορά εντυπωσιακά ρούχα, κινείται με υπερήφανη κορμοστασιά, μεγαλοπρέπεια.

Προικισμένη με ταλέντα, ξέρει να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και να επιβάλλεται ως προσωπικότητα. Είναι η Γυναίκα –Λέων!

Αγαπά τον εαυτό της, τον προσέχει, κάποιες φορές σπάταλη ως προς την εμφάνισή της, θα επιλέξει το καλύτερο αλλά και το πιο εντυπωσιακό! Εξ άλλου ό,τι της προσθέτει λάμψη, της αρέσει! Δεν υπολογίζει τα έξοδα, θα αγοράσει την πιο ακριβή φίρμα στα αξεσουάρ και ρούχα της, θα επιλέξει το καλύτερο «στέκι» για τη διασκέδασή της, θα μας εκπλήξει με τα γενναιόδωρα δώρα της!

Λίλιαν Σίμου astrolife

Ωστόσο, θα υπάρχουν στιγμές που θα φανεί αρκετά πομπώδης, υπερβολή, ή ματαιόδοξη. Γι’ αυτό παράλληλα με τις χαρές που προσφέρει στον εαυτό της, σε θέματα ύλης, θα πρέπει να μάθει να μοιράζεται και να φαίνεται γενναιόδωρη και με τους άλλους.

Κι αυτό δεν είναι δύσκολο να το πετύχει, διότι είναι εκ φύσεως αισιόδοξη, εξωστρεφής, διαχυτική, εκφραστική.

Έχει ταλέντα και κυρίως την απορροφά η Τέχνη. Εξ άλλου, εκεί μπορεί άνετα να λάμψει και να είναι στα «φώτα της δημοσιότητας».

Πόσο θα της αποδώσει κάθε ταλέντο που αξιοποιείται! Θα νιώσει πληρότητα, θα εισπράξει την αναγνώριση, θα είναι «ξεχωριστή» σε όσους την θαυμάσουν…

Η δημιουργικότητα είναι μέρος της ύπαρξής της. Ακόμη και μία πρόσκληση σε γεύμα, για φίλους, καταλήγει να είναι ένα εντυπωσιακό βράδυ… μοιάζει με γιορτή. Η έμπνευση επικρατεί λοιπόν, σε κάθε της βήμα, σε κάθε στιγμή της ζωής της!

Ταπεινότητα και μετριοπάθεια, είναι δύο ποιοτικά στοιχεία που πρέπει να καλλιεργεί ταυτόχρονα με τα προσόντα της. Σύνεση στην διαχείριση των οικονομικών είναι απαραίτητη, καθώς ο ενθουσιασμός την οδηγεί να ξεφεύγει…

Λίλιαν Σίμου astrolife

Πώς θα την κατακτήσετε;

Μα είναι σαφές πως θα χρειαστεί μία πρόσκληση για δείπνο σε ένα αριστοκρατικό εστιατόριο, με καλό φαγητό, ένα καλό κρασί, μία προσεγμένη εμφάνιση του συνοδού της, ένα ωραίο αυτοκίνητο… και μη ξεχνάτε: αγαπά πολύ ό,τι λάμπει και κατά συνέπεια, ένα ωραίο κόσμημα θα κέρδιζε πολύ γρήγορα την προσοχή της! Ο χρυσός της αρέσει ιδιαίτερα, και οι λίθοι στα κοσμήματά της, είναι καλό να είναι στα χρώματα της φωτιάς, όπως το τοπάζι, το κεχριμπάρι, το ρουμπίνι.

Αποφύγετε ό,τι είναι μίζερο, «λίγο», λιτό, καθημερινό. Ακολουθήστε την σε χώρους Τέχνης, αγαπήστε μαζί της το καλό θέατρο, δείξτε τον θαυμασμό σας για ό,τι όμορφο έχει…

Αγαπά με όλη της την καρδιά, αλλά αν δεν προέχει στην ζωή των αγαπημένων της, μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά της με ένα δραματικό τρόπο. Μπορεί να γίνει απαιτητική, κτητική, εγωκεντρική…κατά περίπτωση.

Θα θέλει να έχει έναν άνθρωπο πλάι της, άξιο εκτίμησης και θαυμασμού. Γι’ αυτό ο σύντροφος πρέπει να την τιμά με την παρουσία του.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Αν καλλιεργεί πνεύμα και ψυχή ταυτόχρονα, θα μπορεί να έχει αυτοέλεγχο, να βρίσκει λόγους να αγαπά τη ζωή, να είναι περισσότερο δοτική, ακόμη κι όταν δεν είναι το επίκεντρο των άλλων!

Σαν μητέρα, θα είναι μία «μεγάλη και χαρούμενη αγκαλιά» για τα παιδιά της και ένα φωτεινό ενθαρρυντικό χαμόγελο γι’ αυτά. Εξ άλλου, θα τους διδάξει τη χαρά της ζωής, θα ενθαρρύνει τα ταλέντα τους και θα τα μάθει να καλλιεργούν την κλίση που διαθέτουν. Θα καμαρώνει γι’ αυτά! Αν και μπορεί να γίνει κυριαρχική κάποιες φορές, θα έχει καλές προθέσεις και θα είναι ο στόχος της, να τους ανοίξει ένα παράθυρο στον ήλιο!

Με τη Γυναίκα Λέοντα πλάι σας, θα νιώθετε πως είστε πάντα μέσα στο φως!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ομορφιά και υγεία της, την περιποίηση της αισθητικής με τα βότανα και τα αιθέρια έλαια σύμφωνα με τον ωροσκόπο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: Γυναίκα Λέων: Ομορφιά και Υγεία