από τη δημοσιογράφο-συγγραφέα Θεοδώρα Μαρούδα Ανεστοπούλου.

Αληθινή Ιστορία από τον σπουδαίο Συνθέτη Γιώργο Κριμιζακη( κατ εμέ Manus Svripta) και εκπληκτικότερο το κείμενο των 226 σελίδων .Αρχίζοντας από το ξεκίνημα της ζωής του με όλα όσα συνεπάγονται καταγωγή, παιδεία, επάγγελμα, τόπος-χώρος , χρόνος-επιτυχία.

Αξιος συνθέτης  πολύπλευρης γκάμας επιδεξιοτήτων ανάμεσα στους Άξιους, χαρακτήρας εξαίρετος, δημιουργός, προγραματιστής σε κέντρα διασκεδασης (Μπουάτ) της εποχής του νέου κύματος , στιχοπλάστης .

Ανθρωπος με Αλφα κεφαλαίο. Μεγάλης προσφοράς στον πολιτισμό της χώρας μας .Σελίδα τη σελίδα και με τις σχετικές φωτογραφίες γινόμαστε κοινωνοί ενός χθές που μας γεμίζει νοσταλγία για τα τραγούδια  και τον κόσμο της αγάπης και προσφοράς.

Μουσικές συνθέσεις τραγουδιών μας έρχονται στο νού βλέποντας με τα μάτια της ψυχής τραγουδιστές ,στιχουργούς,σκηνοθέτες,μουσικούς, παρουσιαστές προγραμμάτων,εταιρείες δίσκων και κόσμο να χαίρεται τη ζωή….

Εικόνες λατρευτές και απαράμιλλες ακριβώς όπως μας τις παρουσιάζει ο εκλεκτός και άριστος Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης με απλότητα, ευγένεις και σεβασμό στους συνεργάτες του