από την Στέλλα Ηλιάδη.

Ο προστατευτικός λίθος για σας,  μαχητικοί και περήφανοι Λέοντες, είναι το Μάτι της Τίγρης

Το ορυκτό αυτό, πήρε το όνομά του από τις ραβδώσεις με χρωματισμούς του καφέ και του μαύρου που εύκολα σε παραπέμπουν στο τρίχωμα της τίγρης, μαζί με τους χρυσαφί ιριδισμούς και τα παιχνίδια του φωτός πάνω του, που παραπέμπει στην εικόνα ενός αγέρωχου και οξυδερκούς ματιού της τίγρης

Ως λίθος είναι μέλος της οικογενείας του Χαλαζία. Σε άλλες εποχές, ήταν πολύ γνωστός στην Ανατολή και ιδιαίτερα στις Ινδίες που πίστευαν στη δύναμή του. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι στρατιώτες φορούσαν πάνω τους <άτι της Τίγρης, χαραγμένο με σύμβολα για προστασία κατά τη διάρκεια των μαχών.

Ο πλανήτης που κυριαρχεί εδώ είναι φυσικά ο Ήλιος

Τα ενεργειακά  κέντρα στα οποία έχουμε αντιστοιχία, είναι το Ηλιακό πλέγμα και το κέντρο της Ρίζας μας, το πρώτο τσάκρα.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Είναι γνωστό, αγαπητοί Λέοντες, ότι υπάρχουν πολλοί ενεργειακοί εχθροί και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά!

Το έχετε συνηθίσει βέβαια, γιατί από μικρή ηλικία ξεχωρίζατε για την λάμψη, την ζωντάνια και την δημοτικότητα σας, πάντα ηγετικοί και πολλές φορές άξιοι αρχηγοί. Ωστόσο, εκτός από τον θαυμασμό, εισπράττετε και ζήλια, φθόνο και πολλά «πισώπλατα χτυπήματα».

Χρειάζεστε θωράκιση προκειμένου να διαφυλάξετε το έργο σας, το ταλέντο και την δημιουργική σας δύναμη. Σταθεροποιεί την θέληση, ένα ισχυρό σημείο για κάθε Λέοντα! 

Σαν παιδιά του Ηλίου, κάθε φορά ξεπερνάτε με ευχάριστη διάθεση όποια δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά σας. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που σκεφτήκατε «καλό θα ήταν να είχα κάτι σαν ασπίδα στην κακία και την ζήλια του κόσμου» !

Για εσάς λοιπόν, άκρως προσταστατευτικός λίθος,  από κάθε παρεμβολή στο αυρικό σας πεδίο, αλλά και μάχιμος υποστηρικτής σας  κατά  οποιουδήποτε ενεργειακού βαμπίρ, θελήσει να ρουφήξει αυτήν την ενεργειακή σας λάμψη, είναι το Μάτι της Τίγρης!

Λίλιαν Σίμου astrolife

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Μία απλή μέθοδος είναι να τοποθετήσετε το ορυκτό σας σε αλάτι για μια ώρα ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντάς την πρόθεσή σας ότι το καθαρίζετε από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του

Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια σας και πείτε νοερά ή προφορικά:

Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή θελήσει να γίνει στο αιθερικό ή στο φυσικό μου σώμα.

Όταν προγραμματίσεις το ορυκτό σου μια φορά είναι αρκετή! Το μόνο που κάνεις από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρεις την ενέργεια του, βγάζοντας το στον ήλιο, μια φορά την εβδομάδα.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΕΟΝΤΑ, εκτός από το ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ,  ΕΙΝΑΙ:

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΙΑΣΠΗΣ

Ο ΚΑΠΝΩΔΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ

ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Τα παραπάνω ορυκτά έχουν παρόμοιες πλανητικές ενεργειακές ιδιότητες, αλλά κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική δόνηση και αξία, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Λίλιαν Σίμου astrolife

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

-σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σου

-σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου

-στην τσάντα σου

-σε κόσμημα βραχιόλι ή δαχτυλίδι.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

-Δίπλα στο κομοδίνο σου, όταν κοιμάσαι

-Κοντά στον υπολογιστή σου

-Βάζοντας από έναν στις τέσσερις γωνίες του δωματίου σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του σπιτιού σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του δωματίου σου

Λίλιαν Σίμου astrolife

Διάλεξε κάποιον από τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετεί καλύτερα, πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλων.