από την Στέλλα Ηλιάδη.

Ο προστατευτικός λίθος για σας, δοτικοί και λαλίστατοι Παρθένοι είναι το Λάριμαρ!

Λίλιαν Σίμου astrolife

Το Λάριμαρ υπάρχει μόνο σε ένα σημείο του πλανήτη, στην νήσο Ισπανιόλα της Καραϊβικής.  Είναι λοιπόν μεγάλης αιθερικής ενεργειακής σημασίας!

Πλήρες άρθρο για το Λαριμαρ θα βρείτε στο: “Λάριμαρ, ένας κρύσταλλος θηλυκής ενέργειας”.

Ο πλανήτης που κυριαρχεί  είναι ο Ερμής

Το ενεργειακό κέντρο, στο οποίο έχουμε αντιστοιχία,  είναι το πέμπτο (Βισούντα) και το έκτο (Αζνα ). Το πέμπτο βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού και σχετίζεται με τη σκέψη και τον λόγο. Ενώ το έκτο βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια και συνδέεται με την πνευματική γνώση και την πνευματική αντίληψη (ονομάζεται συχνά: Τρίτο Μάτι)

Λίλιαν Σίμου astrolife

Το ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ γνωστό και αγαπητό, γιατί τα άτομα που βρίσκονται κάτω από την επήρειά του, είναι άτομα της προσφοράς και της λεπτομέρειας ( για ετήσιες προβλέψεις στο  ζώδιο της Παρθένου, ενημερωθείτε στο άρθρο: Παρθένος – Ετήσιες προβλέψεις 2020)

Δυνατά του σημεία, είναι η επικοινωνία και και η σωστή διαχείριση καθημερινών και μη, εργασιών. 

Φανταστείτε τους σαν μέλισσες, ακούραστες εργάτριες, μέσα σε ένα καλά δομημένο και αποτελεσματικό μελίσσι! 

Οι γρήγοροι ρυθμοί τους, η συνεχήε ανταλλαγή πληροφοριών, η ακατάπαυστη προσοχή τους και φροντίδα προς ανθρώπους ή άλλα πλάσματα που είναι σε ανάγκη, μερικές φορές τους κάνουν να κουράζονται και να παρεκκλίνουν από την αίσθηση της ευχαρίστησης για προσφορά, περνώντας στην αίσθηση της νευρωτικής υποχρέωσης. Σε άλλες περιπτώσεις, περνούν από την αβίαστη επικοινωνία,  στην απλή αναμετάδοση άχρηστων πληροφοριών και συζητήσεων χωρίς νόημα.

Αυτή η κούραση  τότε, δίνει στην  υπερπροσπάθεια  τα ηνία  και τους αλλάζει όλα τα θετικά και  ταλέντα, σε κουραστικά και καταπιεστικά γι’ αυτούς συναισθήματα, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουν και αυτοί  οι ίδιοι, πλέον συνήθως από  αυτοάνοσες ασθένειες .

Το Λάριμαρ φέρνει  την ισορροπία λοιπόν!  Κάνει την προσφορά να γίνεται πιο μητρική, να έχει μια γλύκα μέσα της  και την επικοινωνία πιο απαλή, με επιείκεια  και  κατανόηση πάνω σε όλα τα θέματα, δίνοντας την αίσθηση του χιούμορ σε μια ευχάριστη πλέον συζήτηση.

Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρωπίνου σώματος  5ο και 6ο, εναρμονίζονται με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η κίνηση τους να είναι πλέον ομαλή, διοχετεύοντας με τον σωστό στροβιλισμό τους, την απαραίτητη ενέργεια στο σώμα!

Λίλιαν Σίμου astrolife

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Μία απλή μέθοδος είναι να τοποθετήσετε το ορυκτό σας σε αλάτι για μια ώρα ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντάς την πρόθεσή σας ότι το καθαρίζετε από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του

Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια σας και πείτε νοερά ή προφορικά:

Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή θελήσει να γίνει στο αιθερικό ή στο φυσικό μου σώμα.

Όταν προγραμματίσεις το ορυκτό σου μια φορά είναι αρκετή! Το μόνο που κάνεις από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρεις την ενέργεια του, βγάζοντας το στον ήλιο, μια φορά την εβδομάδα

Λίλιαν Σίμου astrolife

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, εκτός από το ΛΑΡΙΜΑΡ,  ΕΙΝΑΙ:ΦΘΟΡΙΤΗΣΚΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΚΑΛΣΙΤΗΣ

Τα παραπάνω ορυκτά έχουν παρόμοιες πλανητικές ενεργειακές ιδιότητες, αλλά κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική δόνηση και αξία, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Λίλιαν Σίμου astrolife

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

-σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σου

-σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου

-στην τσάντα σου

-σε κόσμημα βραχιόλι ή δαχτυλίδι.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

-Δίπλα στο κομοδίνο σου, όταν κοιμάσαι

-Κοντά στον υπολογιστή σου

-Βάζοντας από έναν στις τέσσερις γωνίες του δωματίου σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του σπιτιού σου

-Βάζοντας τον στην πόρτα του δωματίου σου

Διάλεξε κάποιον από τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετεί καλύτερα, πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλων.