* ΡΕΪΚΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ *

από την Βαΐα Παππά

Το Ρέικι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ασφαλές και δίνεται στις εγκύους . Δεν προκαλεί κανένα κακό στη μητέρα ή στο έμβρυο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και κατά την διάρκεια του τοκετού ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Το σώμα μιας εγκυμονούσας γυναίκας, περνάει πολλές αλλαγές στη διάρκεια αυτών των εννέα μηνών. Ενεργειακά το σώμα της βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, κάνοντάς την πιο ευάλωτη φυσικά και συναισθηματικά.

Δεχόμενη μια θεραπέια Ρέικι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, την βοηθά να ισορροπήσει τις ενέργειες και να καθαρίσει σώμα και πνεύμα.

Την βοηθά να χαλαρώνει βαθιά και να ανακτά τις δυνάμεις της εύκολα και γρήγορα μπροστά στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και τον τρόπο ζωής της.

Το Ρέικι μπορεί να βοηθήσει εκπληκτικά την σωματική δυσφορία της εγκυμοσύνης. Οι ανθρώπινες ορμόνες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης συχνά γίνονται αιτία για ναυτίες και στομαχικές διαταραχές. Μια θεραπεία Ρέικι βοηθά στις ναυτίες, τους πόνους στα ισχία και στην πλάτη και ενισχύει τους συνδέσμους της σπονδυλικής στήλης.

Είναι γεγονός ότι κάνοντας θεραπεία Ρέικι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, μειώνει σημαντικά την κόπωση, το άγχος και τα προβλήματα ύπνου. Προσφέρει συναισθηματική στήριξη και κάνει την διαδικασία του τοκετού πιο εύκολη. Αυτή η ασφαλής και φυσική θεραπεία οχι μόνο βοηθά ν’ απαλλαγεί η εγκυμονούσα από το στρες κατά την διάρκεια του τοκετού, αλλά βοηθά να δημιουργηθεί μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα για το έμβρυο.

Βοηθά στην ανάρρωση μετά τον τοκετό. Το σώμα μιας γυναίκας μετά το τοκετό περνά σε απίστευτες και δραματικές αλλαγές. Το Ρέικι εδώ μπορεί να αποδειχθεί θαυμάσια βοήθεια θερπεύοντας και ισορροπώντας την φυσική, την νοητική,και συναισθηματική κατάσταση της μητέρας.

Βοηθά το μωρό να μείνει υγιές και χαρούμενο. Όταν μια εγκυμονούσα γυναίκα δέχεται θεραπεία Ρέικι, έχει αποδειχθεί οτι την βοηθά να χτίσει μια πολύ βαθιά σχέση με το αγέννητο μωρό της. Βοηθά το έμβρυο να νιώθει και να μένει ήρεμο και γαλήνιο.

Μερικές φορές μάλιστα η ενέργεια το κάνει να στριφογυρίζει χαρούμενο στη μήτρα της μητέρας του.

Το Ρέικι είναι μια υπέροχη εναλλακτική για τις εγκύους που ψάχνουν έναν ολιστικό τρόπο θεραπείας για το μωρό και για το σώμα ταυτόχρονα.

Η θεραπεία Ρέικι, δυναμώνει το σώμα, τα συναισθήματα και το πνεύμα μιας εγκύου, από μέσα προς τα έξω…δίνοντάς της δύναμη ώστε να διανύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης και του τοκετού με ένα χαρούμενο και υγιή τρόπο. 

Οι αναρτήσεις μας βρίσκονται:

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts