από την Λίλιαν Σίμου

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας και κυβερνήτη έχει την Αφροδίτη. Το ζώδιο αυτό σχετίζεται λοιπόν με την αισθητική αρμονία στην φύση. Αν έχετε τα χαρακτηριστικά του Ζυγού, θα είναι δύσκολο να ζήσετε σε ένα άσχημο περιβάλλον. Σημασία έχει η λεπτομέρεια που θα περιέχει τέχνη και τεχνική.

Η γυναίκα-Ζυγός, παρουσιάζει λοιπόν λεπτά χαρακτηριστικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ανήκει στο στοιχείο του αέρα, άρα δεν είναι πάντα πολύ προσιτή. Με μία ευχέρεια, μπορεί να κινείται άλλοτε ως προσιτή κι άλλοτε δυσπρόσιτη. Το εύθραυστο μπορεί να είναι παραπλανητικό, καθώς έχει αρκετές αντιστάσεις και μία στατική οπτική. Έτσι μπορεί να διατηρεί ένα προφίλ ήπιο, γλυκό και ήρεμο, για να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.

Ως γυναίκες-Ζυγοί θα είστε κομψές και με ήπιους τόνους στους χρωματισμούς σας. Περισσότερο ρομαντικές ίσως, θα προτιμάτε τα ρούχα που έχουν στυλ αλλά και ποιότητα. Δίχως να είστε πομπώδεις, θα ξεχωρίζετε και θα αναδύετε την λεπτή αισθητική.

Στο μακιγιάζ οι κοπέλες προτιμήστε ανοιχτά χρώματα, με πινελιές του τριανταφυλλί, του γαλάζιου ή του απαλού πράσινου. Σας ταιριάζουν επίσης αποχρώσεις του παστέλ. Τα μαλλιά θα μπορούσαν να έχουν μελί ανταύγειες ή ανταύγειες του χάλκινου. Θα ταίριαζε να είναι μακριά, πλούσια, αλλά η τρίχα είναι συνήθως λεπτή.

Τα χείλη έχουν αρμονικές καμπύλες και τα φρύδια συχνά είναι τοξωτά. Τα μάτια έχουν μία ζεστή έκφραση, συχνά δεν είναι μικρά σε μέγεθος. Το δέρμα μοιάζει λεπτό και βελούδινο, λίγο ροδαλό. Καλό είναι να το προστατεύετε από τον ήλιο.

Διάσημες γυναίκες στο ζώδιο του Ζυγού: Κατρίν Ντενέβ, Ρόμυ Σνάιτερ, Ρίτα Χέηγουορθ

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στον Ζυγό αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια.

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε , δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας.

venus111

Η περιποίησή σας ανάλογα με τον ωροσκόπο θα είναι ως εξής:

Ωροσκόπος Κριός:

Παρασύρεστε από τον αυθορμητισμό σας, επομένως θα ήταν καλό να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας. Άλλοτε διατηρείτε χαμηλούς τόνους και άλλοτε ενθουσιάζεστε. Μπορείτε να δημιουργείτε φίλους και να κερδίζετε τις εντυπώσεις, ενώ απεχθάνεστε τη ρουτίνα. Ας είστε διπλωματικές στις σχέσεις σας. Αυθόρμητες και δυναμικές, σας αρέσει να εντυπωσιάζετε.

Για την περιποίησή σας θα σας συμβουλεύαμε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά από λεβάντα, δενδρολίβανο και φύκια.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι αυτό του βασιλικού και του κυπαρίσσου.

Για να κάνετε μία θεραπεία ενδυνάμωσης του οργανισμού, θα ήταν καλό η διατροφή σας να είναι πλούσια σε δημητριακά, φράουλα ή αμυγδαλέλαιο.

Ωροσκόπος Ταύρος

Ο κυβερνήτης του Ήλιου και του ωροσκόπου είναι ο ίδιος: η Αφροδίτη. Επομένως, θα ήταν καλό να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την ομορφιά. Είστε ευχάριστοι, ευγενικοί, ενδιαφέροντες και ζεστοί άνθρωποι. Δεν θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε εντυπώσεις, ενώ θα σας προτιμούν για συντροφιά. Δεν αγαπάτε την αδικία, τη στέρηση και την ανασφάλεια. Με κλίση στην τέχνη, η περιποίηση της εμφάνισης είναι για σας μία τέχνη! Τα προϊόντα που ταιριάζουν στον συνδυασμό σας μπορούν να περιέχουν λεβάντα, κεράσι, ελιά, δενδρολίβανο.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι του αγριοκυπαρισιού και του θυμαριού. Για ενδυνάμωση του οργανισμού, προτιμήστε ένα διαιτολόγιο με λεμόνι, μήλο, ρύζι ή σιτάρι.

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με ευχάριστη διάθεση και ένα επικοινωνιακό χαρακτήρα, ανήκετε από τα άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ιδεών και εναλλαγών. Περίεργοι και ζωηροί, ευκίνητοι αλλά και έξυπνοι, είστε σε θέση να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, προωθώντας απόψεις που άλλοι δεν έχουν σκεφθεί. Αν και μοιάζετε αρκετά ανέμελοι, είστε περισσότερο λογικοί από την εντύπωση που δίνετε. Προσέχετε όμως την κόπωση.

Φροντίστε τον εαυτό σας με καλλυντικά που περιέχουν ευκάλυπτο, λεβάντα, πορτοκάλι και ποικιλία βοτάνων.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του πεύκου και της βετούλης. Ενώ για να κάνετε μία ενδυνάμωση του οργανισμού, προτιμήστε προϊόντα διατροφής από σόγια, φρούτα, ή καρότο.

Ωροσκόπος Καρκίνος

Ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι, αλλά και λάτρεις της αρμονίας, αγωνιάτε για να είναι όλα τακτοποιημένα. Ευάλωτοι σε ό,τι δεν είναι όμορφο και εκλεπτυσμένο, είστε γεμάτοι αβρότητα, ευγένεια, αλλά και με συναισθηματικές εξάρσεις. Συχνά μετριόφρονες, αφοσιωμένοι και ανεκτικοί με τους άλλους, μπορεί να παραμελήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Επιθυμείτε να σας εκτιμούν για την προσφορά σας και είναι εύκολο για σας να κλείνεστε στον κόσμο των συγκινήσεων, αποφεύγοντας τους άλλους. Αμελείτε λοιπόν τις ανάγκες σας και πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό μας. Τα

ο καλύτερο θα ήταν να έχετε καλλυντικά από δάφνη, φουντούκι, πορτοκαλιά ή κεράσι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του κυπαρίσσου.

Ενώ για την ενδυνάμωση του οργανισμού θα μπορούσατε να επιλέξετε μία διατροφή με  μέλι, λεμόνι, ή καρότο.

Ωροσκόπος Λέων

Δύναμη και διπλωματία, αξιοπρέπεια και ευγένεια μαζί, είναι τα χαρακτηριστικά σας. Αν και βάζετε αρκετό πάθος με ό,τι καταπιάνεστε, διατηρείτε την αισιοδοξία σας και μπορείτε να συντονιστείτε δημιουργικά με τις επιθυμίες σας. Αγαπάτε να ζείτε τα «ωραία» της ζωής αλλά μπορείτε να υπερβάλλετε στους ρυθμούς σας. Ενδιαφερθείτε για τις τέχνες και ασχοληθείτε με ευχάριστες διεξόδους, όπου θα διδάσκετε και θα διδάσκεστε από την κοινωνική σας ζωή.

Για την ομορφιά σας, τα προϊόντα που σας ταιριάζουν θα ήταν καλό να περιέχουν άρωμα νεραντζιάς, κερασιού, λεβάντας ή δενδρολίβανου.

Τα αιθέρια έλαια που σας αρμόζουν είναι του σάνταλου και της πορτοκαλιάς.

Ενώ για ενδυνάμωση του οργανισμού, επιλέγετε ένα διαιτολόγιο με μήλο, γύρη, σιτάρι ή σόγια.

Ωροσκόπος Παρθένος

Κάτω από την ευγενική παρουσία, κρύβετε ένα προσγειωμένο χαρακτήρα, θέληση, σχολαστικότητα, πρακτική δομή και προσήλωση σε υποχρεώσεις, αξίες, ευθύνες. Δεν σας λείπει η κριτική διάθεση και θα μπορούσατε να γίνετε καλοί κριτικοί στην τέχνη. Μετριοπαθείς, δεν ενοχλείτε τους άλλους, αντίθετα αρέσετε με την διακριτική σας παρουσία και την ευγένεια. Η αγάπη, η φιλία, οι σχέσεις, σας ενδιαφέρουν αλλά τα ελέγχετε. Δεν σας λείπει ο εγωισμός, αλλά θεωρείτε πως πρέπει να μην επιτρέπετε στους άλλους να καταλάβουν τις αγωνίες σας.

Προσεκτικοί στην υγεία σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά από θυμάρι, λεβάντα, μελισσόχορτο, κεράσι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι της κανέλλας και της νεραντζιάς.

Ενώ για την ενδυνάμωσή σας η διατροφή σας, θα ήταν καλό να περιέχει φραγκοστάφυλο, φράουλα, μύρτιλλο, μούρα.

Ωροσκόπος Ζυγός

Απόλυτα ταυτισμένη η φύση σας με την εξωτερική εμφάνιση, είστε εκλεπτυσμένοι, καλοπροαίρετοι, διακριτικοί, ευγενικοί και διπλωμάτες. Σας αρέσει να κάνετε καλή εντύπωση και αρέσετε γύρω σας δίχως προσπάθεια. Μπορεί όμως να είστε λίγο επιθετικοί στην κριτική σε βάρος σας. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν είναι τέλειο γύρω μας. Το σίγουρο είναι πως είστε καλόγουστοι και αγαπάτε τις απολαύσεις. Η φιλία είναι σημαντική για σας, αλλά δεν θέλετε να σας καταπιέζουν. Ωστόσο, θα απομακρυνθείτε διακριτικά αν χρειαστεί.

Η αισθητική σας είναι σημαντική, για τον λόγο αυτό ας χρησιμοποιείτε καλλυντικά από λεβάντα, θυμάρι, κεράσι, ή φασκόμηλο.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι του λεμονιού.

Στην ενδυνάμωση του οργανισμού προτιμήστε μία θεραπεία από καρότο, φράουλα, αμυγδαλέλαιο, ή σιτάρι.

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αρκετά διαφορετικές οι ανάγκες του Ηλιακού σας ζωδίου (Ζυγός) και του ωροσκόπου στον Σκορπιό. Οι επιδράσεις είναι ενδιαφέρουσες και ταλαντεύεστε ανάμεσα στην εκρηκτική ομορφιά και την διακριτική αισθητική. Ευσυγκίνητοι, σταθεροί και πιστοί, αγαπάτε με ένταση, αλλά δεν ξεχνάτε την ευγένεια και την τρυφερότητα. Η λογική συγκρούεται με το συναίσθημα. Αλλά αυτό σας προσδίδει μία μυστηριακή γοητεία. Η ζωή σας μπορεί να κρύβει θύελλες, αλλά θα έχει και μεγάλες περιόδους νηνεμίας.

Ζώντας στα άκρα, φροντίστε τον εαυτός σας με καλλυντικά που περιέχουν κεράσι, πεύκο, λωτό ή φασκόμηλο.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του σάνταλου και του αρκεύθου.

Ενώ για την ενδυνάμωση του οργανισμού, χρησιμοποιείτε προϊόντα διατροφής από καρπούς, φραγκοστάφυλο, γύρη, δημητριακά ή φύκια.

Ωροσκόπος Τοξότης

Ευχάριστος συνδυασμός και γλυκιά προσωπικότητα προκύπτει από τα δύο αυτά ζώδια. Αξιαγάπητοι, χαμογελαστοί, διπλωμάτες, ανοιχτοί με τους άλλους, μπορείτε να γίνετε το επίκεντρο της παρέας. Δεν μπορείτε να ανεχθείτε την αδικία και είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για τα δικαιώματα των άλλων. Ανεξάρτητοι και δοτικοί, εκείνο που σας αποτρέπει σε μία σχέση είναι ο εγκλωβισμός και η καταπίεση. Ωστόσο, ξέρετε να ξεφεύγετε και να περνάτε την δική σας γραμμή, δίχως εντάσεις και δίχως διαξιφισμούς. Προσέχετε όμως τις καταχρήσεις, επομένως και την υγεία σας.

Τα προϊόντα περιποίησης θα ήταν καλό να περιέχουν δενδρολίβανο, φασκόμηλο, κανέλλα ή λεβάντα.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι του δενδρολίβανου.

Στην ενδυνάμωση του οργανισμού προτιμήστε προϊόντα διατροφής με βάση το γκρέιπφρουτ, το λεμόνι, το μύρτιλλο, το φραγκοστάφυλο.

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, αφού κάτω από την γλυκύτητα της φύσης σας, επιδιώκετε να είστε σοβαροί, αυστηροί και συγκροτημένοι. Στερείστε τις μικρές και ανούσιες χαρές, γιατί σας ενδιαφέρει η εικόνα σας και η ανάγκη να διατηρείτε τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις πάνω απ’ όλα. Προικισμένοι με θέληση, μπορείτε να επωφεληθείτε από την διπλωματία του ζωδίου σας και να κάνετε τους κατάλληλους ελιγμούς όταν χρειαστεί. Η κομψότητα και η αυστηρότητα σε συνδυασμό, σας κάνουν αξιοπρόσεκτους, αν και λίγο δυσπρόσιτους.

Η αισθητική κομψότητα είναι απαραίτητη και θα μπορούσατε να χρησιμοποιείτε προϊόντα από δενδρολίβανο, λεβάντα, κεράσι, λωτό.

Τα αιθέρια έλαια του συνδυασμού σας είναι του λεμονιού και του θυμαριού.

Για την ενδυνάμωσή σας χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση την ελιά, το μούρο, τη φράουλα και τη βρώμη.

Ωροσκόπος Υδροχόος

Ένας συνδυασμός που σας φέρνει κοντά στον συνάνθρωπο, με αλτρουιστικά ιδεώδη, αλλά και τρυφερότητα. Κοινωνικοί, σας ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική συναναστροφή αλλά δεν μπορείτε να αισθανθείτε πως εγκλωβίζεστε. Πρέπει να κινείστε ελεύθερα, με συμπόνια όμως και ενδιαφέρον για τους άλλους. Κάνετε εύκολα φίλους και μάλιστα έχετε εύκολα οπαδούς στις ιδέες σας. Αισιόδοξοι πρωτίστως, ελπίζετε σε ένα καλύτερο κόσμο, αρμονικά πλασμένο. Απεχθάνεστε όμως τη ρουτίνα και ίσως αμελείτε την υγεία σας.

Επιμεληθείτε τη με καλλυντικά από ευκάλυπτο, λεβάντα, τριαντάφυλλο ή νεράντζι.

Το αιθέριο έλαιο για σας είναι της λεβάντας.

Για την ενδυνάμωσή σας, προτιμήστε τα προϊόντα που βασίζονται στο ταραξάκο, τη κανέλλα, τη βανίλια, το ροδάκινο ή το αχλάδι.

Ωροσκόπος Ιχθείς

Αβρότητα, ευαισθησία, τρυφερότητα, λεπτότητα και μεγάλη ευσυγκινησία σας χαρακτηρίζουν. Διαισθητικοί και δεκτικοί, παρασύρεστε από τα αισθήματα των άλλων. Η καρδιά και η λογική συγκρούονται και εκεί είστε συχνά σε δίλημμα. Αναποφάσιστοι, μπορεί να έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι κοντά σας άτομα που σας εκτιμούν και σας ενθαρρύνουν. Η καλλιτεχνική σας φύση, ενδέχεται να εκφραστεί με πολλά χόμπι. Βρείτε την κλίση σας! Αγαπάτε την ηρεμία, την ασφάλεια, την τρυφερότητα και χάνεστε στο όνειρο.

Για την περιποίησή σας, σας ταιριάζουν προϊόντα από δενδρολίβανο, λεβάντα, δυόσμο, βασιλικό ή άργιλο.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι του θυμαριού και του ψευδοκάλαμου. Στην ενδυνάμωσή σας ας προτιμήσετε προϊόντα διατροφής από γύρη, μύρτιλλο, ρύζι.

Οι αναρτήσεις μας βρίσκονται:

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/ 

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts