Ζυγός: Γενική περιγραφή

από την Λίλιαν Σίμου.

Χρονική περίοδος περίπου από 22 Σεπτεμβρίου ως 21 Οκτωβρίου

Το ζώδιο του Ζυγού, είναι ένα ζώδιο που εκφράζει την ανάγκη να πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας και να στραφούμε προς την κοινωνική συμπεριφορά, αφήνοντας πλέον κατά μέρος την ατομική θεώρηση της ζωής. Απέναντι από το ζώδιο του Κριού, παρορμητικό και εκδηλωτικό κι αυτό, αναζητά την επαφή και την επικοινωνία, καθώς είναι ένα ζώδιο του αέρα. Μέσα από το ζώδιο του Ζυγού, το «εγώ» (Κριός), τείνει να γίνει «εμείς».

Με τον Ήλιο στον Ζυγό, ο άνθρωπος χρειάζεται ένα περίγυρο και αρκετές επαφές με άλλους ανθρώπους. Θέλει να μοιράζεται την ζωή και τις εμπειρίες του με άλλους και επιδιώκει να μην μένει μόνος. Ευαισθησία του είναι η προσήλωση στην συναναστροφή και η διάθεση να επέλθει ισορροπία και ειρήνη στο περιβάλλον του. Για να το επιτύχει, είναι πιθανόν να κάνει πολλές υποχωρήσεις και να μην εκφράζει τελικά αυτό που θα επιθυμεί. Συχνά αναποφάσιστος, δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις του, καθώς άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις των άλλων. Αν και φαίνεται νωχελικός, δεν είναι έτσι. Ωστόσο, του αρέσει η άνεση και αγαπά την αρμονία, την τάξη και την αισθητική στον χώρο του.

Η ανάγκη για εξωτερίκευση, τον ωθεί στο να είναι ιδεαλιστής, ευγενικός και ενίοτε ρομαντικός. Καλλιεργεί το πνεύμα και έχει πάντα ένα ευχάριστο τρόπο να περνά τις ιδέες του. Στην αρνητική του πλευρά, κουράζει με την διστακτικότητα, ή αναποφασιστικότητα. Αμφιταλαντεύεται και συχνά παραμένει μετέωρος μπροστά σε διλήμματα. Ίσως θεωρηθεί ψυχρός, αν διατηρήσει μία ατάραχη στάση, ή προσπαθήσει νε εξηγήσει με τη λογική αυτό που συμβαίνει στη ζωή του.

Πρόθυμος να εξυπηρετήσει, θα περιμένει συχνά να εκτιμηθεί το έργο του. Θα θεωρηθεί αρκετά νωχελικός, καθώς δεν του αρέσει να ζει σε ένα περιβάλλον δυσαρμονικό και όταν βρεθεί κάπου που του αρέσει, παραμένει απολαμβάνοντας την ηρεμία του.

Έχοντας μία σφαιρική αντίληψη της ζωής, προσπαθεί να αποδώσει δικαιοσύνη ή να ικανοποιήσει τους πάντες γύρω του. Ξέρει το σωστό και μπορεί να το ακολουθήσει. Αλλά επηρεάζεται από την άποψη όσων συμπαθεί και μπορεί παρορμητικά να κάνει λανθασμένες επιλογές.

Μην ξεχνάμε όμως, πως είναι το άτομο που μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε σημαντική εκδήλωση, με την χάρη, την ευγένεια και την ποιότητά του.

Σύμβολο έχει τη ζυγαριά. Όλα εδώ πρέπει να ισοσταθμίζονται και να επιδιώκεται η ισορροπία. Η ζυγαριά δεν πρέπει να “κλίνει” προς κάποια πλευρά, για να εκφράζεται το “δίκαιον”.

Ζυγός και Συναισθηματική έκφραση

Ζεστός και φιλικός, δεν θα μπορούσε να περάσει την ζωή του βυθισμένος στην μοναξιά. Η ανάγκη όμως να κάνει διαρκώς γνωριμίες και να αναπτύσσει τον κύκλο του, μπορεί να τον κάνει να μην κατασταλάζει εύκολα σε ένα σύντροφο. Ξέρει όμως να δίνει χαρά στον σύντροφό του, καθώς διαθέτουν πνεύμα, τακτ και εκλεπτυσμένα γούστα.

Μπορεί να θεωρηθεί άστατος, αν διστάζει να επιλέξει. Με την κοινωνική του διάθεση, θα ήθελε να διατηρεί ζεστές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί, καθώς θα τον θεωρήσουν επιπόλαιο στα αισθηματικά.

Απεχθάνεται τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Για τον λόγο αυτό παίζει συχνά τον ρόλο του ειρηνοποιού.

Η γυναίκα-Ζυγός θα είναι ελκυστική, κομψή και πάντα περιποιημένη. Θα έλκει δίχως να γίνεται πομπώδης, καθώς η παρουσία της θα είναι ξεχωριστή και ρομαντική. Θα μπορεί με την διπλωματία της να πείσει το ταίρι της για ό,τι την ενδιαφέρει. Δεν θα βιάζεται να κερδίσει εντυπώσεις, καθώς η παρουσία της είναι σχεδόν πάντα αξιοπρόσεκτη.

Ο άντρας-Ζυγός σε μία σχέση έχει αβρότητα, ευγένεια και συχνά καλλιτεχνικά γούστα. Η ανάγκη του να βρίσκεται σε μία σχέση, μπορεί να τον κάνει υποχωρητικό, αρκετά μαλακό και να γίνει (αν συναινεί το γενέθλιο ωροσκόπιο) εύκολα «θύμα» ενός έρωτα. Θα είναι όμως αρκετά ευφυής για να μην παραμείνει δέσμιος μίας ανούσιας σχέσης, αφού τον ενδιαφέρει η ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι του.

Το παιδί -Ζυγός

Θα είναι ένα ευγενικό από τη φύση του παιδάκι και θα χαίρονται να τον έχουν δίπλα τους. Θα διαθέτει ευγλωττία και συχνά να του αρέσει να εμπλέκεται σε συζητήσεις με άλλους, επιδιώκοντας να παίρνει την πρωτοβουλία για να τους φέρνει κοντά του. Δεν θα το δούμε σχεδόν ποτέ μοναχικό, αντίθετα θα επιδιώκει να συμβιβάζεται για να διατηρεί την αρμονία στις παρέες του. Καλό θα είναι να μάθει να διεκδικεί τα δικαιώματά του από νωρίς και να κρίνει σωστά, πότε θα υποχωρεί και πότε όχι. Η ανάπτυξη της κρίσης, της κριτικής και της αισθητικής, θα ήταν χρήσιμο να γίνει από τα πρώτα του χρόνια.

Ο έφηβος –Ζυγός

Στην ευαίσθητη αυτή ηλικία της αμφισβήτησης, ο έφηβος θα είναι δύσκολο να έχει σταθερή άποψη. Αγαπώντας να είναι συνέχεια με άλλους και να συναναστρέφεται άτομα που θα βοηθούν στην κοινωνικοποίησή του, είναι εύκολο να παρασύρετε από τις απόψεις των συντρόφων και της εκάστοτε παρέας. Η συζήτηση και ο διάλογος μπορούν να βοηθήσουν, ούτως ώστε να αναπτύξει την δική του επιχειρηματολογία και να μπει σε προβληματισμό. Η επιλογή μίας κατεύθυνσης θα είναι λίγο δύσκολη, καθώς θέλει να είναι αποδεκτός από τους συνομηλίκους, να αρέσει και να μην πιεστεί πολύ. Ωστόσο, θα είναι ένα χαριτωμένο παιδί στην εφηβεία, αγαπητό και με ποιότητα. Κάποιες φορές θα έχει απότομα ξεσπάσματα.

Η γυναίκα-Ζυγός

Η γυναίκα σαν ιδέα, σαν εικόνα, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τα στοιχεία του Ζυγού. Δηλαδή, κομψότητα, χάρη, γούστο και ενδιαφέρον για επικοινωνία. Το να την συναναστραφούμε είναι πάντα ευχάριστο, καθώς έχει λεπτότητα και δεν θα θίγει εύκολα τους άλλους. Ωστόσο, η πορεία της θα δείξει πως είναι αρκετά απόμακρη όταν χρειαστεί, αν απειληθεί ή αν την πειράξουν. Τότε, θα είναι αρκετά παρορμητική και παγερή. Ωστόσο, η κλασική ομορφιά θα μπορούσε να έχει το στυλ μίας γυναίκας-Ζυγού. Η κίνηση θα είναι απαλή και τα χρώματα ζεστά και ρομαντικά. Στο μακιγιάζ της θα έχει διακριτικούς τόνους, που θα δίνουν όμως ξεχωριστό στυλ. Θα αφιερώνει χρόνο στην επιλογή των ρούχων ή την περιποίηση των μαλλιών της.

Ο άντρας-Ζυγός

Έχει την γλυκύτητα που δεν συναντάμε εύκολα στον άντρα, μία ηπιότητα και ευγένεια που τον κάνουν εύκολα προσιτό. Μην ξεχνάμε όμως πως έχει το ταλέντο της διπλωματίας και μπορεί κάλλιστα η γλυκιά συμπεριφορά να είναι ο τρόπος που χρειάζεται για να μας πείσει και να πάμε με το μέρος του. Άνετος στις συζητήσεις, δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα και μπορεί να προσφέρει όμορφα δώρα. Μαζί του, μοιράζεται κάποιος το ενδιαφέρον για την τέχνη, αλλά πρέπει για να είναι ευχαριστημένος, να ζει σε ένα περιβάλλον τακτοποιημένο, καθαρό, ωστόσο πάντα κομψό και αν είναι δυνατόν, πολυτελές. Η έξοδός του θα είναι συχνά σε καλόγουστα κέντρα ψυχαγωγίας και θα απεχθάνεται την προχειρότητα.

Ενδιαφέροντα

Αγαπά την τέχνη και την αρμονία. Επομένως θα τον δούμε τακτικά σε γκαλερί, εκθέσεις έργων τέχνης, υψηλής ραπτικής, σε κονσέρτα μουσικής, σε ένα καλό εστιατόριο. Οι κοινωνικοί χώροι με συζητήσεις και ανταλλαγές ιδεών του αρμόζουν.Χόμπι

Αγαπημένη ενασχόληση στις ελεύθερες ώρες, θα είναι η συντροφιά σε ένα καλόγουστο χώρο, όπου θα ανταλλάσουν ιδέες με άλλους. Θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τέχνη ή την διακόσμηση, όπως και με τα αρώματα. Μία μικρή ή μεγάλη συλλογή από είδη τέχνης, αρωμάτων ή και φυτών, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Υγεία

Ευαισθησία υγείας παρουσιάζεται στα νεφρά, ουροδόχος κύστη, επινεφρίδια και στη λεκάνη.

Επαγγέλματα

Μπορούν να γίνουν καλοί κριτικοί τέχνης, αλλά και αρχιτέκτονες. Θα ήταν καλό να ασχοληθούν με την νομική, λόγω της καλής τους κρίσης. Θα μπορούσαν να γίνουν ικανά στελέχη σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και να ασχοληθούν με κοινωνικά επαγγέλματα, όπως κοινωνικοί λειτουργοί. Τους ταιριάζει ο τομέας της διακόσμησης, της αισθητικής και του μόντελινγκ. Λόγω καλής τακτικής στις επαφές με τους άλλους, θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το εμπόριο. Επαγγέλματα επίσης που είναι κατάλληλα για το ζώδιο αυτό είναι η υψηλή ραπτική, το εμπόριο ειδών τέχνης, η ψυχαγωγία που θα περιέχει νοητική δραστηριότητα, αλλά και κάποια ευελιξία ή επιδεξιότητα, όπως για παράδειγμα το επάγγελμα του ταχυδακτυλουργού.

Κυβερνήτης η Αφροδίτη και σε έξαρση ο Κρόνος

Αδυναμία ο Άρης και σε πτώση ο Ήλιος

Σύμβολο: Η ζυγαριά

Στοιχείο: Αέρας

Ιδιότητα: Παρορμητική

Χαρακτηριστικά: Αρμονία

Ημέρα: Παρασκευή

Χρώμα: ροζ, πράσινο ανοιχτό και γαλάζιο

Μέταλλο: Χαλκός

Ορυκτό: ζαφείρι, σμαράγδι, μαλαχίτης, ροζ χαλαζίας, αβεντουρίνης

Ζώα: παγώνι, φασιανός, πέρδικα

Φυτά: τριαντάφυλλο, κρίνο, αζαλέα, κυκλάμινο

Ζώδιο σχέσης: Κριός

Ζώδιο καριέρας: Καρκίνος

Σώμα: νεφρά και λεκάνη

Διάσημοι Ζυγοί:

Μάικλ Ντάγκλας, Τζον Λέννον, Λουτσιάνο Παβαρότι, Μάργκαρετ Θάτσερ, Μαχάτμα Γκάντι, Μπριτζίτ Μπαρντό, Μελίνα Μερκούρη, Μάνος Χατζηδάκης, Κάρολος Κουν, Πύρρος Δήμας, Αντώνης Καφετζόπουλος, Νίκος Σεργιανόπουλος, Ρίτα Σακελλαρίου, ‘Aλκηστις Πρωτοψάλτη.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Η προσωπική νότα του Ζυγού (ανακαλύψτε την ιδιαιτερότητά σας)

Κάθε ζώδιο έχει 30 μοίρες και θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιστοιχεί στις τριάντα περίπου ημέρες που περιλαμβάνει. Κάθε ζωδιακή μοίρα στην οποία βρίσκεται ο Ήλιος ανάλογα με την ημέρα γέννησης, δίνει «μία προσωπική νότα» και κάνει την εκάστοτε γέννηση να ξεχωρίζει από τις άλλες γεννήσεις του ζωδίου.

Ας δούμε τι λένε λοιπόν για τους Ζυγούς, ανάλογα με την ημέρα γέννησής τους… (αν δεν γνωρίζετε τον αστρολογικό σας χάρτη, έχετε την αναλογία της κάθε μοίρας με μία μέρα γέννησης, αρχής γενομένης από την 22/9. Δηλαδή, αν είστε γεννημένοι στις 26/9, θα διαβάσετε την αντιστοιχία της 4ης μοίρας: 22+4=26 του μήνα. Μπορείτε όμως να μας ρωτήσετε στο φόρουμ των μελών και να σας πληροφορήσουμε για την ακριβή μοίρα του Ήλιου σας)

1η μοίρα: διακρίνεται ο επαγγελματισμός σας και η ανάγκη να συνεργάζεστε μέσα από ομάδες. Είστε πιστοί στο καθήκον σας και εμφανίζεστε λίγο ντροπαλοί αρχικά. Στην συνέχεια σας βοηθά η γνώση και η πνευματική ανάπτυξη,

2η μοίρα: αρκετά παρορμητικοί, μπορεί να είστε μαχητικοί. Ανήσυχοι πνευματικά και σωματικά, διατηρείτε την ποιότητά σας. Δεν σας αρέσει η αδράνεια και το ένστικτό σας είναι ισχυρό. Ταλέντο στην ανακαίνιση.

3η μοίρα: ταλέντο στην ερμηνεία και αγάπη για τη γνώση. Θα είστε αιώνιοι σπουδαστές! Πρέπει όμως να μάθετε να διδάσκεστε και να εισέρχεστε παράλληλα στη δράση. Πολύ καλοί δάσκαλοι της γνώσης.

4η μοίρα: πραγματικά καλλιτέχνες, είτε στη μουσική είτε στον τομέα σας. Ικανοί στην έρευνα και εξαιρετική αίσθηση της ποιότητας στη δουλειά σας. Οι αξίες σας παραμένουν υψηλές και αυστηρές, αλλά ας ενδιαφερθείτε λίγο και για σας!

5η μοίρα: ικανοί φυσιογνωμιστές, με αποφασιστικότητα καλλιεργείτε τις ιδέες σας. Η γνώση σας ενδιαφέρει σε βάθος χρόνου και θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με την έρευνα. Εκπλήσσετε τους γύρω σας.

6η μοίρα: αρκετή ένταση και νευρικότητα προσδίδει αυτή η μοίρα του ζωδιακού και για τον λόγο αυτό αγαπάτε την κίνηση και τις εναλλαγές. Επιδιώκετε την αγάπη και όχι την αντιπαλότητα. Διπλωμάτες.

7η μοίρα: ενεργητικότητα, αφοσίωση στο έργο σας, αλλά με αποτελεσματικότητα μόνο στην περίπτωση που αισθάνεστε ελεύθεροι. Επιδέξιοι και έξυπνοι, μπορείτε να ηγηθείτε στην πορεία της ζωής σας

8η μοίρα: ικανοί για περισσότερα θέματα από όσα πιστεύουν οι άλλοι για σας, θα ήταν καλό να μην επιτρέπετε στον «φόβο» να σας εμποδίζει την πρόοδο. Θα σας ταίριαζε να εργαστείτε με ζώα ή φυτά.

9η μοίρα: ένταση και νευρικότητα, σας κάνουν αεικίνητους στη μοίρα αυτή. Αλλά παράλληλα είναι ταλέντα για να αναλάβετε μία διοικητική θέση. Είστε αρκετά εκλεπτυσμένοι και ποιοτικοί.

10η μοίρα: εξειδικεύεστε στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και μπορείτε να ασχοληθείτε με την έρευνα. Οι συμβουλές σας βοηθούν τους άλλους και οι μέθοδοί σας στηρίζουν επιχειρηματικά σχέδια.

11η μοίρα: προδιάθεση για να αγωνιστείτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα «πιστεύω» σας και ό,τι αγαπάτε. Επιδιώκετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κόσμο και βρίσκεστε στο πλευρό όσων σας το ζητούν, διορθώνοντας λάθη.

12η μοίρα: με ανθρωπιστική διάθεση και την αγάπη σαν κλειδί επιτυχίας στη ζωή, μπορείτε να επιδοθείτε σε διάφορα σημαντικά έργα. Η καλλιτεχνία είναι ένας τρόπος έκφρασης, αλλά χρειάζεστε την ελευθερία επιλογής και κινήσεων.

13η μοίρα: μία μοίρα που διακρίνεται από την υπερβολική ευαισθησία, ευθιξία και ένταση, ισορροπείται αν έχετε το ατομικό σας ωροσκόπιο τον Κρόνο σε καλή θέση ή στον 11ο, 12ο ή 1ο οίκο. Αισθάνεστε πολύ εύκολα τις δονήσεις γύρω σας και κατανοείτε τα προβλήματα των άλλων.

14η μοίρα: διακρίνεστε για την φαντασία,  την κλίση στην καλλιτεχνική δημιουργία δίχως να απομακρύνεστε από την πραγματικότητα. Μην αφήνεστε όμως σε διάφορους τρόπους φυγής. Είστε ευρηματικοί.

15η μοίρα: με αυτοπεποίθηση, μπορείτε να δομήσετε την ζωή σας. Ελέγχετε διπλά το έργο και την πρόοδό σας και η δίψα για γνώση σας δίνει τα εφόδια ως τα βαθιά γεράματα. Δεν αποσύρεστε από την ενεργή δράση εύκολα.

16η μοίρα: πολύ δραστήριοι, ελάχιστα ξεκουράζεστε. Με ταλέντο στους υπολογισμούς και μία καλή μνήμη, έχετε τον τρόπο να έλκετε την συμπάθεια κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Πάντα σε εγρήγορση.

17η μοίρα: πολύ ενεργητικοί και δραστήριοι, ασχολείστε ακατάπαυστα με τα θέματά σας. Μαχητικοί και ετοιμοπόλεμοι, ηγείστε άλλων. Διακρίνεστε για την ένταση σε ό,τι αναλαμβάνετε και τα άμεσα αντανακλαστικά σας.

18η μοίρα: σας ενδιαφέρει να αισθάνεστε πληρότητα, επομένως προσπαθείτε για την επίτευξη των ονείρων σας. Με καλό αυτό-έλεγχο, ο νους είναι ενεργητικός και δραστήριος και δύσκολα κάνετε λάθη. Αισθάνεστε την αποστολή σας.

19η μοίρα: αν βοηθά το ατομικός χάρτης, έχετε την ικανότητα του λόγιου. Εξαιρετικά φωνητικά χαρίσματα. Η κλασσική παιδεία θα ενδυναμώσει τα ταλέντα σας. Η έρευνα είναι το πεδίο δράσης σας

20η μοίρα: με ιδιαίτερη πνευματικότητα και αντίληψη διορατική, προσέχετε λίγο την πνευματική έπαρση. Γρήγοροι στις αντιδράσεις, μπορείτε να γίνετε σκαπανείς.  Μαγνητίζετε και κάνετε καινοτομίες.

21η μοίρα: με κλίση στον ρυθμό και την ποίηση, η χάρτη βρίσκεται ακόμη και στο άγγιγμά σας. Σας αρμόζουν η ποιότητα και η ευγένεια, ενώ είστε τακτικοί συχνά, οργανωμένοι και με καθαρότητα στον εσωτερικό σας κόσμο.

22η μοίρα: επικοινωνείτε εύκολα με ανθρώπους αλλά και με τα ζώα. Ευαίσθητοι στις δονήσεις του περιβάλλοντος, διαθέτετε καλλιτεχνική φύση. Μπορείτε να ολοκληρώνετε μία εργασία που αναλάβατε.

23η μοίρα: με έφεση στην τάξη, την οργάνωση, γνωρίζετε να ρυθμίζετε τα θέματά σας. Προσπαθείτε όμως να μην είστε αναποφάσιστοι ή διστακτικοί κάποιες φορές. Η τέχνη μπορεί να γίνει ένας θαυμάσιος τρόπος έκφρασης για σας.

24η μοίρα: μία μοίρα ιδιαίτερης λάμψης χαρίζει φωτεινότητα, ζεστασιά, επικοινωνία και ισορροπία. Ξαφνικά μπορεί να αισθανθείτε την αποστολή σας. Δεν μιλάτε άσκοπα και ανιχνεύετε το ψεύδος με μικρή προσπάθεια.

25η μοίρα: ισορροπημένη διάθεση μέσα από εγκράτεια και επιφύλαξη. Διαρκής εγρήγορση για ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Παραμένετε νέοι, δραστήριοι και παραγωγικοί. Βρείτε ένα ενδιαφέρον χόμπι.

26η μοίρα: Ανήκετε σε εκείνους που έχουν ταλέντο να διδάσκουν μουσική, αρμονία και τέχνη. Μαθαίνετε εύκολα και αγαπάτε να προσφέρετε γνώση. Εύκολη επικοινωνία με παιδιά και ευτυχία κοντά τους.

27η μοίρα: όλα τα θέματα ανάγονται σε επιχειρηματικά σχέδια για σας. Διδάσκετε τους άλλους με αυστηρότητα και επιλεκτικά. Θεωρείτε πως η μάθηση χρειάζεται την ανταμοιβή της. Είναι ένα δούναι-λαβείν. Αρχικά ίσως διστάζετε μπροστά σε κοινό.

28η μοίρα: θέτετε αρχικά προτεραιότητες αλλά στην συνέχεια έρχεται μία χαοτική κατάσταση. Αν διατηρείτε την τάξη στη ζωή, θα εξελίσσεστε γρήγορα και άμεσα. Ικανότητα συγγραφική ή καλλιτεχνική σε ποικίλα πεδία, αρκεί να επιμείνετε κάπου.

29η μοίρα: καλοί αναλυτές στην φυσιογνωμική, επιδιώκετε την τάξη και καθαρότητα. Αποφύγετε τις εκπλήξεις και προγραμματίστε σωστά τη ζωή σας. Προσοχή στις λεπτομέρειες, στα σχέδια που αναπτύσσετε.

30η μοίρα: επιδεξιότητα στα χέρια, γρήγορη αντίδραση και ικανότητα νοητική. Αν σας δώσουν τις βάσεις, κάνετε θαύματα! Αναλύετε και επεξεργάζεστε τα οράματά σας. Αποφύγετε τις εκπλήξεις και επιμείνετε στις λεπτομέρειες.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts