από την Στέλλα Ηλιάδη 

και το Stellar Crystal Healing

Το Ζαφείρι θεωρείται ως ο παλαιότερος ορυκτός λίθος που χρησιμοποιήθηκε από τον άνθρωπο.

Αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τους πρώτους αρχαίους  πολιτισμούς σε ακατέργαστη μορφή σε στολίδια και κοσμήματα.Βρέθηκαν αρκετά από αυτά στα ερείπια των πόλεων της Αραβίας αλλά και της Περσίας!

Το ανατολικό Ζαφείρι έχει το βασιλικό χρώμα μπλε με την πολύ διαυγή του λάμψη.

Το Μπλε ζαφείρι έχει πολλά και σημαντικά ενεργειακά δώρα να προσφέρει στους αγαπημένους μας Ζυγούς οι οποίοι μαγεύουν τα πληθοι κάποιοι με την ομορφιά τους άλλοι με  την ευγένεια και άλλοι με τον τραβηχτικό τρόπο με τον όποιο προσεγγίζουν τους άλλους !!!

Λίλιαν Σίμου astrolife

Το μπλε ζαφείρι προτείνεται για τους Ζυγούς, εξαιτίας της αβεβαιότητας που δείχνουν όταν χρειάζεται να πάρουν αποφάσεις μιας τους και εξισορροπεί  και τους κάνει να αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους.

Λέγεται επίσης , ότι μπορεί να τους βοηθήσει σε σχέση με τον χειρισμό των οικονομικών τους  γιατί  συνήθως δεν τα χειρίζονται με σύνεση και βρίσκονται πολύ συχνά εκτεθειμένοι

Το μπλε ζαφείρι  είναι καταπληκτικό για απόκτηση και προστασία περιουσίας γενικότερα  εδώ λοιπόν στον ζυγό βοηθάει να μπει ένα πλαίσιο σε όλα τα επιχειρηματικά η αποταμίευσης σχέδια .

Στον λαιμό  σαν κόσμημα η στην τσέπη , στο πορτοφόλι η στο ταμείο σας αγαπητοί Ζυγοί κάντε μια προσπάθεια να το εντάξετε στην Ζωή σας και τα αποτελέσματα για εσάς θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!!

Λίλιαν Σίμου astrolife

Περισσότερα για το πώς μπορούν να σε βοηθήσουν τα κρύσταλλα και ορυκτά:Στον κύκλο μαθημάτων κρυσταλλοθεραπείαςΣτην ιστοσελίδα μας http://stellar-crystal-healing.gr/Στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/Stellar–Crystal–Healing–841140789322468/Ακολουθειστε μας στο Instagram https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/Κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube  https//www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog