Έχεις ηρεμήσει!

Είναι μερικοί μήνες που χώρισες από το γάμο σου και έχεις αρχίσει να περνάς εκ νέου καλά και να απολαμβάνεις εκ νέου τη ζωή σου..

Η ηρεμία έχει επιστρέψει στη ζωή σου και το χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Έχεις αρχίσει να επανασυνδεεσαι με τον υπόλοιπο κόσμο και να ξανακάνεις φίλους.

Ένας υποψήφιος για φίλος, είναι και ο γυμναστής του γυμναστηρίου που πας. Πολύ καλό παιδί και ήρεμος. Πριν λίγες μέρες σου μίλησε για την καψούρα του για μια κοπέλα, η οποία, μετά από μία σύντομη σχέση που είχαν, διέκοψε.
Ο φουκαράς είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες!

Τον κοιτάς που βρίσκεται στην υποδοχή του γυμναστηρίου και κάνει εγγραφές, σχεδόν έτοιμος να κλάψει από τον νταλκά του.
Πλησιάζεις και του προτείνεις να βγείτε οι δυό σας να τα πείτε!

Χαίρεται και το ίδιο βράδυ βγαίνετε για μπαρότσαρκα! Είστε σχεδόν συνομήλικοι, εκείνος έχει κλείσει τα 40, εσύ ένα χρόνο μικρότερος. Είναι η αρχή μιας φιλίας που κρατάει έκτοτε, εδώ και αρκετά χρόνια..
Βγαίνετε και μιλάτε για, τι άλλο, γκόμενες.

Παλιές, πρώην, πρώτες, περαστικές, καψούρες..

Είναι Σαββατόβραδο, Ιούνιος, ο καιρός έχει ζεστάνει και τότε σου ρίχνει την πρόταση.
Σου προτείνει να συνεχίσετε τη βραδιά σε στριπτιζάδικο!
Κάθε φορά, λέει, που είναι πεσμένος, πάει σε στριπτιζάδικο για να του ανέβει η ψυχολογία!
Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, συμφωνείς και φεύγετε για Λεωφόρο Συγγρού, που βρίσκεται ένα τέτοιο πολιτιστικό ίδρυμα!

Στα 39 σου, ξέρεις πως έχεις ήδη κάνει πολλά στη ζωή σου! Έχεις κάνει ζωάρα και δεν έχεις απωθημένα!
Από πιτσιρικάς, που είχες λιώσει τα μπαράκια, τα ξενύχτια, τα πιώματα, τις γκόμενες, τις αλητείες με τα φιλαράκια σου!

Μόλις όμως πέρασες την πόρτα του στριπτιζάδικου, συνειδητοποίησες μία αλήθεια!
Πως, παρόλα όσα έχεις ζήσει, κοντεύεις τα 40 και δεν έχεις πάει ποτέ σε στριπτιζάδικο!

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, κάθεστε σε ένα τραπέζι. Εσύ κοιτάς γύρω σαν το 5χρονο παιδάκι που το πήγαν για πρώτη φορά στο λούνα παρκ!
Ένας κόσμος, που μέχρι τότε σου ήταν άγνωστος!

Ωραία ρυθμική μουσική, όμορφες γυναίκες, διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων, ζωντάνια και ρυθμός!
Τι άλλο να ζητήσεις;!

Έρχεται ο σερβιτόρος, μια ανθρώπινη ντουλάπα, τρια μέτρα ύψος – δύο πλάτος, που λέει ο λόγος και δίνετε την παραγγελία σας.
Παίρνετε κοκακόλες, για να μη ρισκάρετε να παραγγείλετε αλκοολούχο ποτό και βρεθείτε σε βομβαρδισμένο τοπίο!

Δεν περνά πολύ ώρα και οι κοπέλες αρχίζουν να έρχονται στο τραπέζι, προσπαθώντας να πουλήσουν “γυναικείο ποτό”, ή “προσωπικό χορό”.

Πιάνεις κουβέντα με τις κοπέλες, μαθαίνοντας τις χώρες καταγωγής τους και άλλα τέτοια! Γενικά, περνάς όμορφα! Στο πρόσωπο σου βρίσκεται ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο.
Υπόσχεσαι σε μία κοπέλα, που, απ’ότι λέει κατάγεται από τη Μόσχα, πως αν πάρεις λαπ ντανς, θα πάρεις αυτή.

Αρκετή ώρα αργότερα, την ψάχνεις για εκείνο το χορό. Την αρέσει που κράτησες το λόγο σου και δεν πήρες άλλη..

Η βραδιά κυλάει, με τον νέο σου φίλο να εξαφανίζεται ανά τακτά διαστήματα, με διάφορες από τις κοπέλες, παίρνοντας τον ένα προσωπικό χορό μετά τον άλλο!
Γενικά, περνάς όμορφα εκείνο το βράδυ!
Έκανες κάτι που μέχρι τότε δεν είχες κάνει και σου άρεσε!

Όσο για το κόστος, δεν έδωσες παρα πάνω από 20 ευρώ σε σύνολο.
Ξέρεις βέβαια, πως ο νέος σου φίλος εκείνο το βράδυ ξόδεψε πολλά..

Φεύγετε ξημερώματα από το μαγαζί. Πας τον φίλο σου σπίτι του και κατά τις 7 το πρωί, μπαίνεις στο δικό σου σπίτι. Κάνεις ένα μπάνιο και ξαπλώνεις..

Περνάει μία εβδομάδα.
Το επόμενο Σάββατο λοιπόν, ξαναβγαίνετε με το νέο σου φίλο.
Σου προτείνει να ξαναπάτε στο στριπτιζάδικο.
Δέχεσαι πρόθυμα! Τόσο όμορφα είχες περάσει το προηγούμενο Σάββατο..

Μπαίνετε μέσα, αλλά κάτι σου φαίνεται διαφορετικό.
Μπα, ιδέα σου θα είναι..

…και όμως! Σαν κάτι να έχει αλλάξει. Η οπτική σου ίσως;..

Ναι, μάλλον αυτό είναι. Δεν έχεις πλέον το φίλτρο του πρωτάρη και παρατηρείς το περιβάλλον καλύτερα.

Βλέπεις…

Βλέπεις τον μεροκαματιάρη φίλο σου, να ξοδεύει παραπάνω από μισό μισθό, μόνο και μόνο για να αγοράσει λίγο παραμύθι!
Βλέπεις την υπόγεια θλίψη στα μάτια των κοριτσιών, που στο όνομα μιας κάποιας επιβίωσης, τρίβονται και πουλάνε ψέματα σε λιγούρια πρόθυμα να τα αγοράσουν..

Βλέπεις ξεφτίλες άνδρες, που δεν έχουν την ευπρέπεια και την αξιοπρέπεια να κάνουν ένα ντουζάκι προτού έρθουν στο στριπτιζάδικο και φοράνε τα ιδρωμένα και λιγδιασμένα ρούχα που φοράνε από το πρωί!

Περνάει εκείνη η κοπέλα από τη Μόσχα, που την είχες πάρει σε ιδιωτικό χορό! Σε χαιρετάει και σου λέει πως σε θυμάται που κράτησες το λόγο σου και ήσουν τόσο καλός μαζί της.
Δεν είσαι σίγουρος τι εννοεί με το “καλός μαζί της”, μέχρι που παρατηρείς τους λιγδιασμένους ξεφτίλες να συμπεριφέρονται στις κοπέλες σα να είναι κτήματα τους, εκθέτοντας έτσι όλο το κόμπλεξ και τα απωθημένα τους!

Κοιτάς το ρολόι σου και δεν περνά η ώρα να φύγετε!

Κάποτε, επιτέλους, φεύγετε.

Ξημερώματα μπαίνεις σπίτι σου και νιώθεις να βρωμάς ολόκληρος! Βγάζεις ότι φοράς και βάζεις πλυντήριο!

Μπαίνεις στη μπανιέρα και τρίβεσαι παντού, μέχρι να αρχίσεις να ξεφλουδίζεις!

Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου, ξέρεις πως έχεις αποκτήσει κάτι..

Έχεις πλέον τεράστιο σεβασμό για τις κοπέλες που εργάζονται σε τέτοια μαγαζιά..