από την Λίλιαν Σίμου

Μεσοδιαστήματα και Καρμικές σχέσεις

Η λέξη «Κάρμα» γοητεύει, ή φαίνεται ξένη. Όπως έχουμε εξηγήσει στα άρθρα της Καρμικής αστρολογίας, με αυτήν αποδίδουμε την έννοια του Νόμου της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης. Είναι ο Νόμος της επιστροφής των πραγμάτων, με σκοπό να έρθει η τελική εξισορρόπηση.

Στην διαδρομή αυτή, έρχονται εμπειρίες που φαίνονται να ξεχωρίζουν και μας δίνουν μία μοναδική αίσθηση. Συχνά κάποιοι άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή μας και αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια με την παρουσία τους. Η καρμική αστρολογία, μπορεί να μας εξηγήσει πολλές λεπτομέρειες πάνω στην επίδραση που ασκούν στη ζωή μας και συχνά τα αποτελέσματα στις μετέπειτα επιλογές μας.

Προσοχή: τα καρμικά μεσοδιαστήματα δεν σημαίνει πως αφορούν σχέσεις που διαρκούν για πάντα. Αφορούν σχέσεις που σηματοδοτούν ένα σταθμό στη ζωή μας. Αλλάζουν το “είναι” μας και μετατρέπουν την σκέψη μας.

Μεσοδιάστημα της φυσικής έλξης: Αφροδίτης/Β. Δεσμού

Εδώ έχουμε την φυσική έλξη που φέρνει με ένα ήπιο τρόπο την ένωση, σαν φυσικό επακόλουθο. Αναπτύσσεται η αγάπη και περιέχει την λεπτότητα των συναισθημάτων, όπως και μία άνετη γοητεία, δίχως εξάρσεις, αλλά με ευαισθησία και συγκινήσεις.

Φέρνει χαρά, ειλικρινείς προθέσεις, αγνά συναισθήματα, τρυφερότητα, άγγιγμα ψυχής, αξιαγάπητη φύση και εύκολη ένωση. Στο μεσοδιάστημα αυτό, μόνο ένας δύσκολος πλανήτης θα φέρει άσχημες συνέπειες. Διαφορετικά, η ερωτική διάθεση και σχέση θα είναι αρμονική, εκλεπτυσμένη, γοητευτική και τρυφερή.

Οι έρωτες που έλκουμε έχουν καρμικό υπόβαθρο αλλά μέσα από την ανάγκη να συνεχιστεί η τρυφερή προσέγγιση και να ανταλλάξουμε ζεστασιά, ποιοτικά συναισθήματα και να προσφέρουμε φροντίδα για το άτομο που μας ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι μία εξιδανικευμένη μορφή προσφοράς αγάπης, δίχως ιδιοτέλεια, δίχως να περιμένουμε ανταπόκριση.

Οι όψεις προς το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Β.Δεσμού μπορεί να φέρουν τα εξής:

Με τον Ήλιο: Ερωτική ένωση με έντονη επιθυμία ή αφορά τον άντρα σε μία γυναίκα

Με τη Σελήνη: Ερωτική και συναισθηματική ένωση, πολλές συγκινήσεις και ευμετάβλητα συναισθήματα. Η σύντροφος για ένα άντρα

Με τον Ερμή: σκέψεις για ένα ερωτικό δεσμό, μπορεί να είναι πλατωνική αγάπη

Με τον Άρη: έντονη διάθεση για να βιώσουμε ολοκληρωτικά τον έρωτα με ένα μοναδικό τρόπο

Με τον Δία: πληθωρικά συναισθήματα, γενναιοδωρία στην αγάπη

Με τον Κρόνο: δυσκολία και καρμικό χρέος που φέρνει προβλήματα και δεσμεύσεις που πονούν

Με τον Ουρανό: συναρπαστική σχέση και κεραυνοβόλα αισθήματα

Με τον Ποσειδώνα: ρομαντική διάθεση, ίσως πλατωνική αγάπη, ή αγάπη με πλάνη και εξαπάτηση.

Με τον Πλούτωνα: «Σημάδι του έρωτα», μοιραία ένωση

Με τον Ωροσκόπο: ερωτισμός που παρασύρει ολοκληρωτικά

Με το Μεσουράνημα: Βαθιά βιωματική εμπειρία της αγάπης.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts