Από τον #illusionskiller Γιώργο Παρασκευόπουλο.

«Μία απλή γριπούλα είναι. Τα κάνουν αυτά για να μας ελέγξουν»

Λοιπόν, φίλε. Εσύ με το περισπούδαστο και καλά ψαγμένο ύφος.
Είσαι μαλάκας φίλε!

Μαλάκας και γελοίος. Ακόμα χειρότερα, είσαι ανεύθυνος..

Κάνεις περισπούδαστες αναρτήσεις, στις οποίες νομίζεις πως δείχνεις εξυπνότερος από τους υπόλοιπους.
Νομίζεις πως εσύ ξεχωρίζεις από τον απλό λαό που τελεί εν αγνοία, σύμφωνα με την άποψη σου. Εσύ που εδώ και χρόνια κυκλοφορείς με smartphone το οποίο ανα πάσα ώρα και στιγμή καταγράφει τα πάντα για το άτομο σου!

Είσαι παπάρας φίλε!

Η κάθε συφοριασμένη κυράτσα, που αναρτά τον κώλος της στα Social Media, που κάθε βήμα της ζωής της το γνωστοποιεί δημόσια, είναι σίγουρη πως η πανδημία είναι αφορμή για να την ελέγξει ο κάθε Bill Gates!

Άλλη όρεξη δεν είχε ο Bill, με τα σαφρακιασμένα κωλομέρια σου θα ασχοληθεί και με τη χωριάτικη που φωτογράφησες πριν κάνεις ντου με παπάρες, κοτάρα μου!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν είστε τίποτα περισσότερο από γραφικά ανθρωπάκια, που διασκεδάζουν τη μιζέρια τους μέσα από αφοριστικές παπαροπροφητείες που μιλάνε για “ξανθά γένη που θα μας δώσουν την Πόλη” και άλλες τέτοιες παπάντζες!
Ανθρωπάκια, μίζερα και ανίκανα να πάρετε τις μίζερες ζωές σας στα χέρια σας, ανακουφίζεστε περιδιαβαίνοντας σε ιστοσελίδες αλυτρωτικού και συνομοσιολογικού περιεχομένου, ζώντας στη δική σας βολικά ψεύτικη γυάλα!

Είσαστε εσείς που για τα κακώς κείμενα της ζωής σας φταίνε οι άλλοι! Όχι εσείς!

Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς!

Τώρα δεν είστε απλά κάποιοι γραφικοί που λένε τις παπαριές τους για να γελάμε εμείς οι καλύτεροι!

Γιατί ΝΑΙ βλαμμένα μου! Εμείς που την παλεύουμε κάθε μέρα με τις αλήθειες αυτού του κόσμου ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι από εσάς!!!

Είμαστε καλύτεροι, γιατί εμείς στο τώρα και κάποιοι σαν εμάς στο πριν ευθυνόμαστε που ο κόσμος μας είναι λίγο καλύτερος από ότι ήταν παλιά!
Γιατί αντιμετωπίζουμε τις σκληρές αλήθειες αυτού του κόσμου! Παλέψαμε με δαίμονες, με αρρώστιες, με τοξικότητες!

Πολλές μάχες τις χάσαμε! Περισσότερες όμως τις κερδίσαμε!

Εμείς ανήκουμε στο φως! Αντιμετωπίζουμε τα ζόρια αυτού του κόσμου με δουλειά!
Εσείς τα ζόρια τα αντιμετωπίζετε με δεισιδαιμονία!

Είσαστε οι γνήσιοι απόγονοι αυτών που όταν έβρεχε, πλυμμήριζε και πνίγονταν άνθρωποι, δίνατε την εξήγηση πως “ήταν θέλημα Θεού”.

Είμαστε όμως και εμείς, που παρατηρήσαμε και κατανοήσαμε το φυσικό φαινόμενο, φτιάξαμε τα ανάλογα έργα και στις επόμενες καταιγίδες οι άνθρωποι επιβίωσαν!

Είσαστε εσείς, οι ψεκασμένοι, που καμαρώνετε για το ένδοξο παρελθόν, για το Έπος του 1940 και την Εθνική Αντίσταση κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, αλλά ως γνήσιοι παπάρες, καταπιέζεστε όταν σας ζητάνε να μείνετε σπίτια σας και να μην πολυκυκλοφορείτε για δύο, τρεις τέσσερις εβδομάδες!

Επίσης, η δικιά σας αντίληψη περί αντίστασης, είναι να φοράτε τη μάσκα προσώπου λάθος, με τη μύτη σας έξω από αυτή, τοποθετώντας την υγεία των συνανθρώπων σας μεταξύ αφαλού και γονάτων!

ΦΤΟΥ σας ξεφτίλες!!

Οι κρίσεις είναι ευκαιρία! Ευκαιρία για να ξεχωρίσουν οι φυγόπονοι από τους μαχητές!

Έτσι και σε αυτή την κρίση. Μόνο που τώρα δε χάνονται λεφτά! Δεν είναι οικονομική κρίση!

Τα χρήματα που χάνονται, μπορούν να αντικατασταθούν.

Τώρα μιλάμε για υγειονομική κρίση! Τώρα χάνονται ζωές!

Παρόλα αυτά, οι ψεκασμένοι που ζουν ανάμεσα μας, επιμένουν σε θεωρίες συνωμοσίας και σε αντίδραση – αντίσταση κατά των υγειονομικών μέτρων!

Έτσι λοιπόν ψεκασμένε μου!

Αυτό είσαι..

Ένας γραφικός, αλλά τελικά επικίνδυνος μαλάκας!!