από την Κρυσταλλοθεραπεύτρια Στέλλα Ηλιάδη.

Οι κρύσταλλοι σχηματίζουν τα δομικά στοιχεία του κόσμου μας.

Μελετώντας τους, μας βοηθηθούν να καταλάβουμε την δομή των βιομορίων όπως των οστών , των μυών, των μικροκρυσταλλων που βρίσκονται στον κοχλία του αυτιού, ακόμα και στην υπόφυση.

Το 1915 δόθηκε το πρώτο Νόμπελ Φυσικής για την ανακάλυψη της κρυσταλλικής δομής του αλατιού από ακτίνες Χ.

Λίλιαν Σίμου astrolife

 Ρίχνοντας μια ακτίνα  Χ  πάνω σε έναν οποιονδήποτε μικροκρύσταλλο  η διάθλαση του δίνει ένα μοτίβο δηλαδή χαρτογραφεί  την κρυσταλλική δομή των μορίων και των δεσμών αυτών σε τρισδιάστατη απεικόνιση, προσδίδοντας σε κάθε  κρύσταλλο το προσωπικό αποτύπωμά του σαν τα δικά μας δακτυλικά αποτυπώματα, όπου σε κάθε έναν από εμάς είναι μοναδικά.

 Αυτή η πρακτική λέγεται κρυσταλλογραφία.

Βάση  της κρυσταλλογραφίας και της ανάλυσης που έγινε σε πολλά ορυκτά δόθηκαν 20 Νόμπελ έως σήμερα.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ… περιέχουν ράβδους και κώνους, οι οποίοι όταν έρχονται σε επαφή με το φως, είναι ικανοί να συνθέσουν μια εικόνα!

Αυτοί οι ράβδοι και οι κώνοι είναι φτιαγμένοι από κρυστάλλους, που έχουν συντεθεί από κρυσταλλικά υλικά που απορρόφησε το βρέφος από την διατροφή της μητέρας, κατά την κύησή του !

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ… Το 65% της οστικής μάζας ενός ενήλικα σκελετού  αποτελείται από κρύσταλλο υδροξυαπατίτη.

ΥΠΟΦΥΣΗ …μέσα στο υγρό υλικό της, περιέχονται νανοκρυσταλλίδια σιδήρου, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε μαγνητικά πεδία!

ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ …αποτελούνται από πάνω από 14 είδη μικροκρυσταλλικών στοιχείων.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Αυτά και άλλα πολλά  στις δράσεις του Stellar Crystal Healing για το 2019 σεμινάρια, 5 μελείς ομάδες, ιδιαίτερα μαθήματα ακόμη και μαθήματα μέσω Skype

Mastering The Properties Of Crystals ...σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τον σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής, πίσω από το Hilton

Μέσα από τους παραπάνω τρόπους, θα κατανοήσετε υπεύθυνα πως στην πραγματικότητα οι ενεργειακές θεραπείες, στις οποίες  θα προσθέσετε  κρυστάλλους και ορυκτά με τρόπους μεθόδους και δομές τους,   μπορούν να  σας δώσουν εύκολη ενεργειακά δονητική και αιθερική  πρόσβαση σε ένα σύστημα που έχει πολλά κοινά με τον θαυμαστό κόσμο των κρυστάλλων…. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ!

Πάνω σε επιστημονικές αποδείξεις με εκπαιδευτικά  βίντεο στα μαθήματα, πρακτική, δραστηριότητες και πειράματα χωρίς να πατάμε πάνω σε θρησκευτικά “πιστεύω”, παρά μόνο  στην υπαρκτή δυνατότητα  ίασης, μέσω αιθερικης ενέργειας  και της δόνησης, που απαρτίζει τα πάντα γύρω μας.

Με εκτιμηση

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ

Μaster crystal healer and teacher of….

MASTERING THE PROPERTIES OF CRYSTALS

Βρειτε μας  στο Facebook : https://www.facebook.com/Stellar-Crystal-Healing-841140789322468/

Στο instagram : stellar_crystal_healing

Στο youtube : https://www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog

Στειλτε μας mail εδώ : stellarcrystalhealing@gmail.com