Επιμέλεια Νίτσα Μανωλά

Ποιος είμαι;   Ο Γιώργος Χατζηβάσιλας 48 χρονών και ζω στη Ρόδο, είμαι παντρεμένος και έχω τρεις κόρες. Υπήρξα διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία και τα τελευταία 13 χρόνια είχα δική μου εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας. Εδώ και δυο χρόνια την έχω πουλήσει. 

Με τι ασχολούμαι: Είμαι life & business coach

Τρεις ικανότητες/ιδιότητες που με διακρίνουν: Επιμονή, θάρρος, ψυχραιμία

Τρεις αδυναμίες μου: Να ξοδεύω τα χρήματα μου, να παθιάζομαι παραπάνω από όσο πρέπει με αυτό που κάνω, να χάνω την αίσθηση του χρόνου όταν κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ.

Ποιο χαρακτηριστικό θα ήθελα να έχω: Να κρατάω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου.

Αν ρωτήσεις τους φίλους μου θα πουν πως είμαι: ένας άνθρωπος που δεν χαλιέται με τίποτα δύσκολα θα χάσει τον έλεγχο και ότι θα βρει τη λύση σε κάθε πρόβλημα

Γράφω επειδή: Γράφω βιβλία αυτοβελτίωσης, γιατί θέλω να αφυπνίσω όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους και να ζήσουν την ζωή που δικαιούνται και όχι την ζωή που τους επιβάλουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και πως το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία τους και η ευτυχία τους.

Αν αύριο άνοιγα ένα μπαρ θα το ονόμαζα: Απόδραση/Getaway  

Το κινούμενο σχέδιο που παρακολουθώ ακόμα και σήμερα: O spiderman

Το πιο ‘’ηλίθιο’’ πράγμα που έχω κάνει: Να ταξιδέψω στην στο Κονγκό στην περιοχή με τους αντάρτες και τον εμφύλιο, με έναν φίλο για να κάνω μια ομιλία για επιχειρηματικότητα, καλεσμένος από ένα ντόπιο που γνωριστήκαμε μέσω διαδικτύου.

Είμαι ευτυχισμένος επειδή: Η ευτυχία για εμένα είναι θέμα επιλογής. Άρα είμαι ευτυχισμένος γιατί το επιλέγω. Μπορεί να είμαι ευτυχισμένος για πολλά πράγματα που άλλοι τα θεωρούν δεδομένα. Όπως επειδή ξυπνάω το πρωί

Ένα θέμα που μου δημιουργεί άγχος όταν συζητιέται: Το μέλλον της Ελλάδας

Ένας μέχρι τώρα άπιαστος στόχος μου: Να μιλάω καλά τα αγγλικά.

Αν ποτέ με συλλάβουν θα είναι γιατί: Σίγουρα θα είναι εκτός Ελλάδος. Θα προσπαθώ να πάω κάπου η να μάθω κάτι που απαγορεύτε.

Η οικογένεια μου με μία λέξη: Λιμάνι

Ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη/ος: Γιατί τολμώ να κάνω πράξη αυτό που έχω στο μυαλό μου

Ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει: Έχω μετανιώσει για πολλά που δεν έχω κάνει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ για κάτι που έχω κάνει

Φεύγω από μια σχέση φιλική/ερωτική όταν: Όταν δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία

Η φράση που χρησιμοποιώ περισσότερο: Η ευτυχία έρχεται σε αυτούς που την αναζητούν

Αν ήμουν χρώμα θα ήμουν:  θα ήμουν κάποια απόχρωση του μπλε

Εκδοτικός Οίκος: (παρακαλώ βάλτε λινκ) www.ydroplanobooks.com

Τίτλος βιβλίου/ων: Ο δρόμος προς την Αυτογνωσία / Γίνε ο coach του εαυτού σου