Στοχεύοντας στην αισιοδοξία

Από την Λίλιαν Σίμου

Συναισθηματική αλλαγή μας επιφυλάσσει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη. Θα παραμείνει ως την 8η Ιανουαρίου 2021.

Αφήνοντας πίσω το ζώδιο του Σκορπιού και ειδικά τις τελευταίες μοίρες, που σηματοδότησαν δυσάρεστα συναισθήματα, αρνητική διάθεση, πίεση ψυχολογική και ανικανοποίητες επιθυμίες, η εμμονή σε ιστορίες που μας έχουν κουράσει ή πλέον έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, φέρνει  στο προσκήνιο την φλόγα ξανά.

Ο Τοξότης, ένα ζώδιο που αναζητά διαρκώς νέους ορίζοντες, δεν είναι παρά η επιδίωξη της ανάτασης της ψυχής, μπροστά στην πρόκληση των «άγνωστων» προορισμών.

Το συναίσθημα πλέον έχει αισιόδοξες νότες, ή τουλάχιστον ευελπιστούμε στο φως.

Θα εγκαταλείψουμε την επιφυλακτική στάση απέναντι στους άλλους, θα ανακτήσουμε την ελπίδα για ανθρώπινες σχέσεις πιο ευχάριστες, για γνωριμίες που θα προσδώσουν χρώμα στη ζωή μας.

Γενναιόδωρα πλέον, πληθωρικά και αρκετά ευχάριστα, θα αναπτύξουμε κοινωνικές σχέσεις, θα διευρύνουμε τον κύκλο μας, θα πιστέψουμε ξανά στην ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή.

Οι εμπειρίες δεν μας φέρνουν αμηχανία, δεν αισθανόμαστε πικρία μπροστά σε συγκυρίες που είναι αμφίβολες και αβέβαιες, έχουμε πεποίθηση πως θα πάνε όλα καλά!

Ψυχαγωγία, κοινωνικές υποχρεώσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα και μας φέρνουν πιο κοντά νέες ανθρώπους με διαφορετική ίσως νοοτροπία, όμως φλογερούς και ενδιαφέροντες, εκφράζουν θετικά συναισθήματα.

Κυριαρχεί η περιέργεια στο καινούργιο, αλλά χρειάζεται παράλληλα να έχουμε ευθυκρισία, διάκριση και σύνεση, για την τελική επιλογή.

Καθώς η Αφροδίτη σηματοδοτεί το χρήμα και την ασφάλεια που θα θέλαμε να βιώσουμε, η αλήθεια είναι πως στον τομέα αυτό, υπάρχουν θετικά σημάδια, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος του ρίσκου,

Η υπερβολική αισιοδοξία του Τοξότη, ίσως οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις στον οικονομικό τομέα και στη διαχείριση του χρήματος.

Η διαδρομή της Αφροδίτης, προετοιμάζει θετικά το κλίμα την καθημερινότητά μας, που παρά το προβλήματα, μπορούν να γίνει μέρα χαράς, επικοινωνίας, εναλλαγών, ένα ταξίδι ανταλλαγής ιδεών και σημαντικών εμπειριών, που δεν βαραίνουν την ψυχή.

Ας μην ξεχνάμε πως με τη νέα θέση της Αφροδίτης και την είσοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, θα αναπτύξουμε την αισιοδοξία και την θετική φιλοσοφική προσέγγιση. Σημασία έχει να νιώθουμε χαρούμενοι και ασφαλείς, ακόμη κι όταν όλα εναλλάσσονται και μας παρασύρουν σε νέα άγνωστα μονοπάτια…

Ας ανασάνουμε ψυχικά και συναισθηματικά, ας διατηρήσουμε την σπίθα της Αγάπης, της ένωσης και της συλλογικότητας. Ας αναζητήσουμε την έμπνευση, την ομαδική προοπτική, την φιλοσοφία που θα μας συγκινεί και θα μας κρατά ψηλά το ηθικό και την ελπίδα!

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr