Από την Λίλιαν Σίμου

Η Γυναίκα στο ζώδιο του Αιγόκερου διαφέρει και έλκει την προσοχή μας δίχως να προσπαθεί να επιδείξει τα προσόντα της.

Στοχαστική, ήρεμη, εγκρατής και συχνά σοβαρή, μας δίνει την εντύπωση μίας γυναίκας που ξέρει πώς να σταθεί σε κάθε περίσταση της ζωής της. Υπεύθυνη και αξιοπρεπής, είναι ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να φθάσει σε ύψη στην καριέρα της.

Θα είναι πάντα έτοιμη να παλέψει για τα καθήκοντά της και να προωθήσει την προσωπική σας αξία. Ξέρει να εργάζεται σοβαρά και έχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Γνωρίζει πως είναι δύσκολο να της αντιπαραταθεί κάποιος, καθώς θα έχει μελετήσει και θα έχει εντρυφήσει στο αντικείμενό της.

Συχνά λιγνή και ψηλή, διεισδυτική αλλά και σοβαρή. Θα φαίνεται λίγο απόμακρη κάποιες φορές ή παγερή, αλλά είναι συγκρατημένη

Το σύμπλεγμα αξιών της απαιτεί να την σέβονται και να την προσέχουν. Δεν θα ανεχτεί εύκολα μία άσχημη ή προσβλητική συμπεριφορά, αντίθετα θα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τις αξίες της με κάθε κόστος.

Από νεαρή ηλικία θα παλεύει συνέχεια για τον στόχο της. Σε ώριμη ηλικία θα έχει πολλές πιθανότητες να απολαύσει τους κόπους της και να κερδίσει την εκτίμηση του περιβάλλοντός της.

Την εκτιμάμε και την σεβόμαστε ταυτόχρονα. Είναι δύσκολο να την πλησιάσουμε, εκτός κι αν έχουμε αυτοπεποίθηση, στόχους, αξίες, οράματα προόδου.

Στην στάση ζωής, θα πρέπει να σεβόμαστε τις παραδόσεις και τις κοινωνικές επιταγές, για να παραμείνουμε πλάι της.

Το σίγουρο είναι πως θα είναι απέναντί μας συνεπής, αξιόπιστη και αξιόλογη, δεν θα αισθανθούμε άβολα παρά μόνο αν δεν ανταποκρινόμαστε στα υψηλά της στάνταρ.

Για να την κατακτήσουμε, πρέπει να μας θαυμάσει, να μας θεωρήσει σημαντικούς, έμπειρους, με γνώσεις και με αγωνιστικότητα. Χρειάζεται να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε σοβαρές συζητήσεις, με επιχειρήματα και προτάσεις ουσίας. 

Θα της άρεσε να της προτείνουμε γεύμα σε ένα διακεκριμένο εστιατόριο, να την συνοδεύσουμε σε μία συναυλία, σε μία κλασική θεατρική παράσταση, να της κάνουμε χρήσιμα δώρα, ή δώρα με διαχρονική αξία.

Το πρόσωπο είναι συχνά γωνιώδες, το βλέμμα έξυπνο, αλλά μελαγχολικό ή δύσπιστο ή συγκρατημένο. Λιτή στα γούστα της, ίσως πρέπει να μάθει να αναδεικνύει περισσότερο τα αισθητικά της προσόντα.

Η επιδερμίδα είναι σταράτη, πυκνή και ξηρή συχνά, με τάση για πρόωρες ρυτίδες. Για τον λόγο αυτό πρέπει να την ενυδατώνει και να την προσέχει.

Για την φροντίδα και ομορφιά της Γυναίκας – Αιγόκερου, ανάλογα με τον ωροσκόπο μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: «Γυναίκα Αιγόκερως, ομορφιά και υγεία».

Λίλιαν Σίμου astrolife

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts