Ο Τανζανίτης ανακυρήχθηκε κρυσταλλος του 2021

από την Στέλλα Ηλιάδη

και το Stellar Crystal Healing

 Ένα ορυκτό υψηλής δόνησης βοηθός της αφύπνισης  των ανθρώπων στην νέα εποχή

Τανζανίτης: ένα υπέροχο ορυκτό με βαθύ μπλε χρώμα, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του  Ζωισιτη

Μπορεί να αλλάξει χρώμα ανάλογα με τη μεριά από την οποία το κοιτάς και με το πόσο φως πέφτει πάνω του.

Το υπέροχο χρώμα του κυμαίνεται από βαθύ μπλε , μπλε, έως και όλο το φάσμα των βιολετί χρωμάτων

Το πραγματικό του όνομα ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα που ασχολείται με τα ορυκτά, είναι μπλε Ζωισίτης

 Το όνομα Τανζανιτης του έχει δοθεί λόγω της τοποθεσίας στην οποία  ανακαλύφθηκε την Τανζανία, η οποία είναι μια χώρα της Αφρικής.

Στους σύγχρονους τώρα καιρούς  έγινε ευρέως γνωστός καθώς χρησιμοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην αργυροχρυσοχοΐα, έτσι ώστε να στολίσει κάποια από τα πιο υπέροχα κοσμήματα του οίκου Τiffany‘s στην Αμερική.

Στην κρυσταλλοθεραπεία είναι πολύ γνωστός για την ενεργειακή αξία του σε θεραπείες, ιάματα βάμματα ή κρυσταλλικά νερά και αυτό γιατί ένα ορυκτό – κρύσταλλος σαν τον Τανζανίτη είναι πολύτιμος ενεργοθεραπευτικά στο αυρικό πεδίο των ανθρώπων και όχι μόνο.

 Το στοιχείο  στο οποίο ανήκει ό Τανζανιτης είναι ο αέρας, πιο κατάλληλο αντιπροσωπευτικό του όμως θα έλεγα ότι είναι ο αιθέρας  και το ζώδιο του Υδροχόου. Το «γιατί»  θα το καταλάβετε στην συνέχεια  του άρθρου

O Τανζανίτης μπορεί να επιδρά ευεργετικά σε όλα τα τσάκρα, ιδιαίτερα όμως με έναν εξαιρετικό τρόπο στα παρακάτω: 

 Στο 4ο της καρδιάς, 5ο  του λαιμού, 6ο του τρίτου ματιού που βρίσκεται στο μεσόφρυο, 7ο της κορώνας που βρίσκεται στην κορυφή της κεφάλης και 8ο στο αστέρι της ψυχής ( Soul star ) το οποίο και πιστεύεται ότι βρίσκεται 1 μέτρο πάνω από το κεφάλι μας.

Η δόνηση αυτού του ορυκτού λειτουργεί ευεργετικά κάνοντας εφικτή την ένωση και την διευκόλυνση  της ροής των ενεργειών που ξεκινούν από το 4ο τσάκρα της καρδιάς και φτάνουν έξω από το αυρικό μας σώμα. στο 8ο  έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε ένωση με άλλα πεδία.

 Με την βοήθεια του Τανζανίτη κάποιος, όχι απαίδευτα, αλλά μέσα από δουλειά με τον εαυτό του, θα  μπορέσει να εκφράσει συναισθήματα που έχουν να  κάνουν με την αγάπη προς αυτόν,  αλλα και προς τους άλλους, μέσα από ομάδες η ομοϊδεάτες, που ασχολούνται με το πνεύμα, την νόηση και  την ψυχή.

Πρωτίστως αναγνωρίζοντας ότι μπορεί να νιώσει την αγάπη (4ο καρδιά), μετά να την εκφράσει και λεκτικά μέσω του πέμπτου τσάκρα (λαιμού )με έναν λόγο  ειλικρινή και όχι εγωιστικό και ιδιοτέλειες.

Εφόσον κατακτήσει την ειλικρίνεια, τη διαύγεια του να διακρίνει, νιώθει, λέγει, ακούει και παρατηρεί με τις φυσικές του  αισθήσεις, τότε θα μπορεί και με το έσω ορα – το εσωτερικό του βλέμμα – μάτι ,το 3ο του μάτι (6ο τσάκρα) να μπορεί να έρθει σε επαφή, με το υποσυνείδητο του και  μέσω των ονειρικών πεδίων, να καταλάβει και να μυήσει τον έσω εαυτό του φέρνοντάς τον σε επαφή με ανωτέρα πεδία.

 Με τον διαλογισμό με αναδρομές  με συνειδητό ονείρεμα, με αστρική προβολή, μπορεί να φτάσει  περνώντας το 6ο τσάκρα, στο τσάκρα της κορώνας – το 7ο και  στο 8ο τσάκρα, αναγνωρίζοντας το σκοπό της ψυχής, σε αυτήν την ενσάρκωσή του

Το 6ο το 7ο και  μαζί το 8ο τσάκρα, σχηματίζουν  μια ενεργειακή κβαντική  πύλη που μας φέρνει σε  επαφή  με τα ακασικά αρχεία όπου και υπάρχει  η καταγραφή και  αποτύπωση όλων των γνώσεων και εμπειριών  των ψυχών.

Όπως στα τρανζίστορ σταθεροποιούσαν τις συχνότητες με κρύσταλλο χαλαζία, εδώ σταθεροποιούμε τις υψηλές λεπτοφυείς συχνότητες, με τον κρύσταλλο Τανζανίτη και την βοήθεια κάποιων άλλων επικουρικά.

 Σε εποχές- κλειδιά, όπως αυτή που ξεκίνησε, το 2021,  μαζί με Κρόνο και Δια στον Υδροχόο,  κατανοούμε τον σκοπό της ενσάρκωσης μας σταδιακά και  τον ρόλο που παίζουμε μέσα στο σύνολο της δημιουργίας,  καθώς και πώς θα βοηθήσουμε, στην εξέλιξη και αφύπνιση του είδους μας, όπως και την αξία της νόησης και της ψυχής σε αυτήν μας την ενσάρκωση!

Όλα είναι δυνατά με ένα τέτοιο κλειδί για σύμμαχο μας τον Τανζανίτη ….πρέπει να θυμόμαστε όμως, ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται πρέπει να προσπαθήσουμε πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα παραπάνω.

Όπως καταλάβατε, αυτός ο κρύσταλλος δρα στο αιθερικό πεδίο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς είναι ένας αιθερικός γητευτής, ένας αλχημιστικός φιλοσοφικός λίθος, που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πολλά για τον εαυτό σας και τους άλλους. Κατά συνέπεια, να εξελιχθείτε ψυχικά, αν έχετε ήδη αρχίσει το ταξίδι της αναζήτησης της αφύπνισης.

 Δεν είναι ένα ορυκτό που μπορεί κάποιος, ο οποίος μόλις ξεκίνησε να ασχολείται με τον κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών, να τον  διαχειριστεί.  Θα χρειαστεί εμπειρία και δουλειά πρώτα με άλλα ορυκτά, για να φτάσει  να δουλέψει  μαζί του.

Ανάλογα δύναμης ορυκτά για να κατανοήσετε την ενεργειακή  του αξία  είναι ο Μολδαβίτης και ο θιβετιανός Τεκτίτης

Στο φυσικό σώμα: Όργανα τα οποία ευεργετεί, είναι η καρδιά, ο εγκέφαλος και ιδιαίτερα ο θυρεοειδής, η υπόφυση και επίφυση

Είναι καταπληκτικός λίθος για προβλήματα που αντιμετωπίζουμε  με την ακοή μας.

Σαν κόσμημα το φοράμε ιδανικά στο παράμεσο, δάχτυλο που ανήκει στην ενέργεια του Ερμή και ιδανικά και σε σκουλαρίκια.

Προτείνω από προσωπική μου παρατήρηση, μιας και ασχολούμαι  με αναδρομές σε προηγουμένη ενσάρκωση, αλλά και με τα ονειρικά πεδία,  να τον έχετε δίπλα σας  σε αναδρομές  η στο κομοδίνο σας  κατά την διάρκεια του ύπνου.

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μας ανοίξει καινούργιους δρόμους και να μάθουμε πολλά για τον έσω εαυτό μας, αλλά και την Δημιουργία στην οποία  ανήκουμε. Να αρχίσουμε να ζούμε  με κοινό παρονομαστή μας  την ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ την  ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ και την ΑΓΑΠΗ ενέργεια που διέπει το σύμπαν!!!

Βίντεο για τον Τανζανίτη: https://www.youtube.com/watch?v=RJQHQayANWY&feature=share&fbclid=IwAR3wOve7yrfiEOfEnHFRKVL17JAY7kgO_KXn6lDzUReVk9uBUw4CNoUmVmU

Βρείτε με στις σελίδες μου

 και κάνετε εγγραφή  στο κανάλι μου για πολλά βίντεο, εργασίες και έρευνα πάνω στα παραπάνω θέματα.Στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/Stellar–Crystal–Healing-841140789322468/Ακολουθείστε με στο Instagram εδώ !https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο Ytube  https://www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog

Στέλλα Ηλιάδη

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr