Επιμέλεια Νίτσα Μανωλά

Ποιος/α είμαι; Είμαι η Πάμελα Λύτρα.

Με τι ασχολούμαι: Εργάζομαι ως αρθρογράφος- κειμενογράφος κι έχω τη δική μου δουλειά, το www.googlelovesme.gr.

Τρεις ικανότητες/ιδιότητες που με διακρίνουν: Οργανωτική, Εργατική, Ετοιμόλογη

Τρεις αδυναμίες μου: Η Rumba με κεφαλαίο “r” (η σκυλίτσα μου), η rumba με πεζό “r” (και κάθε είδος λάτιν χορού), τα παιδικά παραμύθια. Αν είχα τέταρτη «ευκαιρία» στις αδυναμίες, θα πρόσθετα τις συνεντεύξεις ΚΑΘΕ είδους που τρελαίνομαι να παρακολουθώ.

Ποιο χαρακτηριστικό θα ήθελα να έχω: Μου αρέσει ο χαρακτήρας μου όπως έχει διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια. Στοχεύω απλά στο να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, μεγαλώνοντας.

Αν ρωτήσεις τους φίλους μου θα πουν πως είμαι: Συναισθηματική και με χιούμορ, αλλά ασυνεπής στα ραντεβού. J Επίσης θα σου πουν σίγουρα ότι βαριέμαι αφόρητα να μιλάω στο τηλέφωνο.

Γράφω επειδή: Επειδή δε μπορώ να κάνω αλλιώς, αφού έτσι εκφράζομαι από πολύ μικρό παιδί και νιώθω τυχερή που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα (με πολύ προσωπικό χρόνο και κόπο βέβαια).

Αν αύριο άνοιγα ένα μπαρ θα το ονόμαζα: Rumba!

Το κινούμενο σχέδιο που παρακολουθώ ακόμα και σήμερα: Παραδοσιακή, Στρουμφάκια.

Το πιο ‘’ηλίθιο’’ πράγμα που έχω κάνει: Άντε να ξεχωρίσεις το ΠΙΟ ηλίθιο… Περίμενα να έρθει να με πάρει ένας παιδικός φίλος για βόλτα και μπήκα στο αμάξι άλλου ανθρώπου που περίμενε την κοπέλα του και γειτόνισσά μου. Κάθησα στη θέση του συνοδηγού, φόρεσα κανονικά τη ζώνη μου κι όταν γύρισα να χαιρετίσω τον οδηγό, κατάλαβα τι είχε συμβεί…

Είμαι ευτυχισμένος επειδή: Είμαι υγιής κι έχω έμπνευση.

Ένα θέμα που μου δημιουργεί άγχος όταν συζητιέται: Υγεία

Ένας μέχρι τώρα άπιαστος στόχος μου: Πολλοί, αλλά θα τους πιάσω!

Αν ποτέ με συλλάβουν θα είναι γιατί: Θα σώζω κάποιον ηλικιωμένο ή κατοικίδιο που νομίζω ότι έχει ανάγκη, αλλά τελικά θα αποδειχθεί ότι συνοδευόταν.

Η οικογένεια μου με μία λέξη: Καταφύγιο

Ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη/ος: Ότι ξεκίνησα μόνη μου τη δική μου δουλειά ως κειμενογράφος/ αρθρογράφος (copywriter) μέσα στην οικονομική κρίση, ούσα απλήρωτη από την εταιρεία που εργαζόμουν, και δε σταματώ να την εξελίσσω.

Ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει: Δε δοκίμασα να ζήσω και να εργαστώ για ένα διάστημα στο εξωτερικό (το έκανα μόνο με εξωτερική συνεργασία από Ελλάδα).

Φεύγω από μια σχέση φιλική/ερωτική όταν: Δεν είναι αληθινή.

Η φράση που χρησιμοποιώ περισσότερο: Θα δείξει.

Αν ήμουν χρώμα θα ήμουν: Πράσινο 100%!

Εκδοτικός Οίκος:   ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ  

Τίτλος βιβλίου/ων: «Η Σελήνη που της έκλεβαν τη λάμψη»