Ευέλικτοι στόχοι και διαφορετικές κατακτήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Μετά από τέσσερις περίπου ημέρες όπου η δράση φάνηκε να είναι ασαφής, δύσκολη, αργή, ή περιοριστική, καθώς ο Άρης βρισκόταν στις Πλειάδες,  η δράση μας αλλάζει ουσιαστικά από την 4η Μαρτίου. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως και την 22α Απριλίου.

Το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων  αναπτύσσει καλύτερα τις ευκαιρίες, καθώς οι ιδέες προσδίδουν κίνητρο για κινητοποίηση και δράση τελικά.

Ο Άρης στο ζώδιο αυτό βοηθά να ανακαλύψουμε ιδέες, τρόπους, μέσα για να επικοινωνήσουμε δραστικά, δυναμικά, άμεσα.

Η έκφραση τονίζεται και μπορεί να φανούμε εύγλωττοι, αλλά και καυστικοί, καίριοι στον λόγο μας και απόλυτοι κάποιες φορές στην ιδεολογία μας. Ωστόσο η αντίληψη είναι γρήγορη, η σκέψη πολύμορφη και ενδιαφέρουσα.

Με δεξιοτεχνία και εύστοχες παρατηρήσεις, προωθούμε το έργο μας, αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, γινόμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι σκέψεις κουράζουν ενίοτε, καθώς είναι πολλές. Τα σχέδια μας ενθουσιάζουν αλλά δύσκολα ολοκληρώνονται. Οι αναζητήσεις είναι περίπλοκες, σύνθετες, με εναλλαγές και περιέργεια.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να συλλέξουμε εντυπώσεις, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις, να έχουμε περισσότερα ακούσματα, πληροφορίες, είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα της εποχής του Άρη στους Διδύμους.

Η ζωή μοιάζει με ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου οι εναλλαγές και η ευφυής προσέγγιση θα δώσουν το προβάδισμα στον νικητή.

Οι αρνητικές επιδράσεις του Άρη μπορεί να προκαλέσουν έριδες, αντιπαραθέσεις με οξύτητα και επιθετικότητα. Επίσης, ενδέχεται να είναι αποδυναμωθεί το νευρικό μας σύστημα, γι’ αυτό η φυσική άσκηση είναι απαραίτητη.

Στα φλερτ μπορεί να γίνουμε επιφανειακοί και επιπόλαιοι.

Στην υγεία, ας προσέχουμε ατυχήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην οδήγηση, προβλήματα στα άκρα, και στο αναπνευστικό σύστημα.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τους πλανήτες που ακολουθούν στην πορεία του στους Διδύμους:

21 Μαρτίου: τρίγωνο με τον Κρόνο

Συντονισμός και στρατηγική, δράση με υψηλές προδιαγραφές και αξιοποίηση δυνατοτήτων.

26 Μαρτίου: σύνοδος με τον Βόρειο Δεσμό

Στρατηγική δράση, στόχοι και προώθηση ιδεών για ένα καλύτερο «αύριο» με ευελιξία.

9 Απριλίου: τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα

Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε θέματα που μπορεί να εμπεριέχουν εξαπάτηση, δόλια συμπεριφορά και λανθασμένες επιλογές, στην επαγγελματική και ερωτική μας ζωή. Ας προσέχουμε την ευαισθησία σε ιώσεις, αλλεργίες, αναπνευστικό σύστημα. Αλλά και σε ατυχήματα κοντά σε νερό ή υγρασία.

17 Απριλίου: τρίγωνο προς τον Δία

Ανάπτυξη και εκτίμηση των δυνατοτήτων μας, με ανάπτυξη γνώσης ή ευκαιριών. Ας αποφύγουμε να αναλάβουμε πολλά ταυτόχρονα.

17 Απριλίου: χιαστί προς τον Πλούτωνα

Κόπωση ή εμπόδια που χρονίζουν στις αποφάσεις, δραστηριότητες ή επιλογές. Κόπωση ή πολυδιάσπαση στην δράση,  φέρνουν διλήμματα.

Όλες οι ετήσιες προβλέψεις μας (αστρολογικές, αριθμολογικές, ταρώ, κρυσταλλοθεραπείας), 

βρίσκονται σε λινκς στο άρθρο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για το 2021

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr