από την κρυσταλλοθεραπεύτρια Στέλλα Ηλιάδη.

Το ορυκτό προστασίας των Ιχθύων είναι ο Αμέθυστος!Ο πλανήτης με τον οποίο συνδέεται ο Αμέθυστος, είναι ο Δίας.Το τσάκρα στο οποίο ανταποκρίνεται, είναι το έκτο (τρίτο μάτι ) και η κορόνα ( στην κορυφή του κεφαλιού).

Λίλιαν Σίμου astrolife

Η ιστορία του ονόματός του έχει άμεση σύνδεση με την πνευματικότητα των Ιχθύων.Συνδέεται με ένα μύθο:ένας  πνευματικός αρχαίος ευλαβής προσκυνητής  της Άρτεμης προσευχόταν στον ναό της, και μπροστά του εμφανίστηκε μαινόμενος ο Διόνυσος. Οργισμένος από έναν άνθρωπο που του έδειξε ασέβεια, και μεθυσμένος, ξέσπασε στον προσκυνητή, στέλνοντας να τον κατασπαράξουν οι τίγρεις που είχε μαζί του.Η Άρτεμης πρόλαβε και μεταμόρφωσε τον πιστό της, σε κρύσταλλο.Μετανιωμένος για την πράξη του ο Διόνυσος, έσταξε τα σταφύλια του πάνω στον κρύσταλλο, και έτσι απέκτησε -σύμφωνα με τον μύθο- αυτό το βαθύ μοβ χρώμα!

Σαν παιδιά του Ποσειδώνα, υπάρχει μια ροπή προς τις ουσίες, για τους Ιχθείς. Και  ο Αμέθυστος  συγκρατεί την ροπή, καθώς αυτό αποτελεί μια ιδιότητα του!  Κόβει τις κακές συνήθειες και μας βοηθά απέναντι στο αλκοόλ, εξ ου και το όνομά του Α – μεθυστος.Προστατεύει από όλες τις “ψυχικές επιθέσεις” και πνευματικές επιρροές.  Αυτό το καταπληκτικό ορυκτό καθαρίζει την αύρα του Ιχθύ, και κρατάει ενεργειακά καθαρό και προστατευμένο τον προσωπικό του χώρο.

Μέσα από τις δονήσεις του πλανήτη που ανήκει ο Αμέθυστος, του Δια, δίνεται  δυνατότητα να κρατά υψηλά τις δονήσεις και συχνότητες της αύρας, είναι σταθεροποιητής των μεταβαλλόμενων στοιχείων του Ιχθύ, τόσο πνευματικά, όσο και ψυχικά.Σαν μια βιολετή φλόγα  κατακαίει βλαβερές ενέργειες η άδικο θυμό, ακόμη και αιθερικα κακόβουλες ενέργειες,  στέλνοντάς τες  πίσω σ’ αυτούς που τις δημιούργησαν.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕΜπορείτε να τοποθετήσετε το ορυκτό σας πάνω σε αλάτι για μια ώρα ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντας την πρόθεσή σας, ότι το καθαρίζεται από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του.  ***Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια και και πείτε νοερά ή προφορικά: Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή, που θα θελήσει να γίνει στο αιθερικό η φυσικό μου σώμα. ***Όταν προγραμματίσετε το ορυκτό μια φορά, είναι αρκετή! Το μόνο που κάνετε από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρετε την ενέργειά του, βγάζοντας το στον ήλιο μια φορά την εβδομάδα.

 Εναλλακτικά προστατευτικά ορυκτά του ζωδίου των Ιχθύων είναι:ο Λάπις Λάζουλι

και ο Λαβραδορίτης

Αν θέλετε, μπορείτε να τους συνδυάσετε  όλους μαζί, βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει !***********Πώς μπορείτε να τον έχετε μαζί σας:Έχετε τον σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σαςΒάλτε τον σαν μπρελόκ στα κλειδιά σας .Βάλτε τον στην τσάντα σας Σε κόσμημα βραχιόλι η δαχτυλίδι. Για προστασία στο σπίτι και στον προσωπικό χώρο:Δίπλα στο κομοδίνο σου όταν κοιμόσασεΚοντά στον υπολογιστή σαςΒάζοντας από έναν στις 4 γωνίες του δωματίου σαςΒάζοντας τον στην πόρτα του σπιτιού σαςΒάζοντας τον στην πόρτα του δωματίου σας 

Διάλεξα κάποιον από όλους τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετούν καλύτερα πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλωνΠερισσότερες πληροφορίες για τον Αμέθυστο, υπάρχουν και στο άρθρο μας: Αμέθυστος: πνευματική εξισορρόπησημε εκτίμησηΣτέλλα Ηλιάδη Stellar Crystal Healing******************************

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr