Ο Συγγραφέας κ Νίκος Σακελλαρόπουλος προσκεκλημμένος στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου.

Ο κ Σακελλόπουλος μιλάει 1.) Για την παλαιότερη ασχολία του με αρθρα που έγραφε και μελέτες Πολιτικού—Ιστορικού-Οικονομικού –Κοινωνικού και Ανθρωπιστικού περιεχομένου. Για την ενασχολησή του με την Λογοτεχνία και την Συγγραφή, 2) για το το πρώτο του Μυθιστόρημα το Μαύρο Μάμπο, 3) Για το βιβλίο του το Λεχούρι, 4) Για την πολυτελή διτομη εκδοσή του για την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Καλαβρύτων και άλλα Πολλά.

Για τον κ Σακελλαρόπουλο και το βιβλιο μιλούν στην εκπομπή ο Ομότιμος καθηγητής παιδιατρικής και μεταξύ των 120 καλύτερων Γιατρών του κόσμου καταγόμενος από το Λεχούρι κ Γεώργιος Χρούσος και η πρώτη γυναίκα Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με πολλές βραβεύσεις από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και με την ανωτέρα βράβευση του Γαλλικού κράτους την Λεγεώνα, η οποία είναι και πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη. Αφήγηση από τον καταξιωμένο ηθοποιό κ Κώστα Καστανά καταγόμενο από την Βλάσία.