Και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Παρορμητικά και ενθουσιώδη συναισθήματα

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη, σημειοδότης της χαράς, της αγάπης, της ασφάλειας, της συναισθηματικής μας έκφρασης, της ένωσης μεταξύ των ανθρώπων…

Αφήνοντας την θέση  έξαρσής της στους Ιχθείς, περνά στο φλογερό ζώδιο του Κριού την Κυριακή 21 Μαρτίου, αμέσως μετά την Εαρινή Ισημερία 2021.

Στο εξής, ως την και θα είναι σε θέση αδυναμίας. Παρά ταύτα, προσδίδει ενθουσιασμό και αρκετή δυναμική στο εξής.

Με τον Ήλιο ταυτόχρονα στον Κριό, ήδη νιώθουμε την ανάγκη της φλόγας μίας νέας αρχής, τον σπόρο της δημιουργίας που ήταν σε αναμονή ως πρότινος

Επιδιώκουμε και επιθυμούμε ένα νέο ξεκίνημα εκ του μηδενός. Υπάρχει η σπίθα και υπογραμμίζεται η ανάγκη να περάσουμε σε ένα νέο δρόμο, ένα

Η Αφροδίτη, ως πλανήτης, είναι η έννοια της απόλαυσης των πέντε αισθήσεων. Ό,τι αγγίζουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, απολαμβάνουμε ή δεν συμπαθούμε, εκφράζεται μέσω της Αφροδίτης. Η έννοια της ασφάλειας και της ανασφάλειας, επίσης.

Κατά συνέπεια, η Αφροδίτη είναι βασικός παράγων για να νιώσουμε ωραία στη ζωή. 

Αστρολογικά, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό, είναι σε αδυναμία. Ωστόσο, η αδυναμία της αυτή εκφράζει την αδυναμία εγκράτειας. Το συναίσθημα προκύπτει μέσα από ενθουσιασμό. Η παρόρμηση είναι φλογερή και ιδιαίτερα ενθουσιώδης, έντονη και έλκει το ενδιαφέρον.

Όλα επισημαίνουν την ανάγκη για μία νέα αρχή, το συναίσθημα έρχεται σαν επισφράγισμα να μας θυμίσει, πως η αρχή και η ιδέα για να βλαστήσει και να καρποφορήσει, πρέπει να περιέχει συγκινήσεις.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Κριό,  θα διαρκέσει ως την 14η Απριλίου, όπου και περνά στο ζώδιό της, τον Ταύρο. Στο μεταξύ, θα μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και ερωτικούς.

Κάθε μας κίνηση, κάθε μας επιλογή, μπορεί να λειτουργήσει μέσα από την εξωτερίκευση των συναισθημάτων. Σε μία διαρκή αναζήτηση και χάνοντας το μέτρο, ίσως κάποιες φορές, κάνουμε λάθη λόγω ταχύτητας και έλλειψης προγραμματισμού.

Οι εναλλαγές της διάθεσής μας θα φέρνουν άλλοτε μεγάλη χαρά κι άλλοτε μεγάλη αποθάρρυνση.

Το ένστικτο μπορεί να επισκιάζει την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις, όπου το «Εγώ» θα προβάλλεται προκλητικά και θα επιβάλλεται στο «Εμείς».

 Ίσως όμως, για κάποιους από εμάς, όπου το συναίσθημα λειτούργησε ως τώρα παθητικά και δεκτικά, να είναι η ευκαιρία της προώθησης των προσωπικών αναγκών.

Θα χρειαστεί να προσέχουμε την ζήλια και τις παρεξηγήσεις μεταξύ αγαπημένων μας. Βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις, λόγια που ίσως φαίνονται καυστικά και ενοχλούν, δημιουργούν εξάρσεις στα συναισθήματα και περιορίζουν την κρίση μας.

Οι αξίες μας είναι κινητήριος δύναμη, αλλά παράλληλα είναι και μία παρακίνηση για να διείσδυση, πρωτοβουλίες, συνεργασίες, εκδήλωση της λίμπιντο και της δημιουργικής μας δύναμης.

Όλα αυτά, θα φέρουν στο φως την ουσία της ζωής, μέσα από απολαύσεις όμως που δεν θα έχουν διάρκεια.

Καθώς η Αφροδίτη θα είναι σε διαρκή κίνηση μέσα στο περιβάλλον του Κριού, θα δημιουργήσει δυναμικές όψεις προς τον Δία, τον Κρόνο, τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Πλούτωνα.

Θα δεχθούμε την πρόκληση να απαιτήσουμε περισσότερη σπίθα στη ζωή μας, φλόγα και δύναμη, δημιουργική διάθεση, ερωτικά σκιρτήματα, πόθο για ένα νέο κύκλο έμπνευσης και δύναμης,  επιδιώξεις συναισθηματικές και υλικές.

Θα είμαστε σε εγρήγορση, κινητοποίηση και διαρκή αναζήτηση της φλόγας της ζωής.

Η αδράνεια απομακρύνεται, η επιθυμία για ένα όραμα που θα φλογίζει την καρδιά και θα μας εμπνέει, ενισχύεται.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται σε αντοχή και αξία.

Αυτές που θα παραμείνουν, έχουν δώσει δείγματα γραφής για την ποιότητα και κατανοούμε πως είναι ξεχωριστές και μοναδικές!

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr