Επιμέλεια Ελένη Παπαθεοδώρου, φιλόλογος-συγγραφέας

Ένα αριστούργημα πραγματικά που αγγίζει την ψυχή του καθενός!

Ισως περισσότερο την ψυχή μιας γυναίκας, είτε είναι διάφανη , είτε είναι μαύρη, είτε είναι κόκκινη! Όλα ξεκινούν με τον όμορφο διάσημο και επιτυχημένο συγγραφέα Αλέξανδρο!

Ο Αλέξανδρος, που ετυμολογικά απομακρύνει άνδρες! Συμβολικό και καθόλου τυχαίο το όνομά του ! Απομακρύνει τον κόσμο του ο δικός μας Αλέξανδρος; Ή τον φέρνει πιο κοντά του ! Ένα βιβλίο που εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει την πρώτη φορά , προχωράς βλέπεις ένα δεύτερο τέλος μα στην ουσία δεν υπάρχει τέλος !

Δίνει όμως τροφή για σκέψη.

Δεν τελειώνει αυτό το βιβλίο για να σου αφήσει όμορφα συναισθήματα μα ξεκινά και ξεχυλάει από όλο σου το είναι σκέψεις ενδόμυχες, υποψίες που έμειναν στην άκρη ενός μυαλού! Πρεπει να διαβαστεί από όλους , άντρες και γυναίκες!

Αγαπητέ άντρα σκέψου πως στον δρόμο σου μπορεί να συνάντησες την Άννα, τη Λίνα ,την Ελένη, τη Ρένα,τη Σοφία, τη Μαρίνα, τη Τζένυ! Μα θα σου ευχηθώ ποτέ μα ποτέ να μη συναντήσεις τη Μάγια !

Μια ώριμη γραφή από την αγαπημένη μας Αναστασία Κορινθίου! Ένα βιβλίο δίδαγμα και παράδειγμα! Όμορφη ροή σκέψεων, λεξιλόγιο απλό και απόλυτα περιγραφικό!

Τέλος για τον κάθε αναγνώστη θα ήθελα να ευχηθώ αυτό το βιβλίο να μας μάθει να λερώνουμε τα μπλουζάκια των παιδιών μας με πραγματικά χρωματιστά παγωτά που θα κάνουν τα χείλη τους και τα χαμόγελά τους πιο γλυκά!

Αναστασία μου δεν θα σου πω συγχαρητήρια όπως σου λένε όλοι αλλά θα σου πω ευχαριστώ! Ευχαριστώ που με άγγιξες ακόμα περισσότερο!