Ένα φωτεινό τραγούδι ελπίδας

 Μουσική: Σταύρος Σιόλας

Στίχοι: Παναγιώτης Στράκαρης

Η Αγγέλω Σφέτσου, μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, μας παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ουράνιο τόξο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Παναγιώτη Στράκαρη.

Το «Ουράνιο τόξο» αποτελεί το δεύτερο single από το ολοκληρωμένο της album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Είχε προηγηθεί η εξαιρετική μπαλάντα «Βρες έναν τρόπο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου με την οποία η Αγγέλω μας συστήθηκε.

Το «Ουράνιο τόξο» αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό βαλς, με στίχους που παραπέμπουν στο καθημερινό κυνήγι της αισιοδοξίας και των μικρών στιγμών χαράς που βρίσκονται στις ανθρώπινες σχέσεις. Σηματοδοτεί την άνοιξη της φύσης, αλλά και την άνοιξη μέσα μας, καθώς περιγράφει το ξεκίνημα κάθε καινούργιας μέρας, την προσμονή για τη ζωή και τον έρωτα.

Η ενορχήστρωση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παρίσση στο Studio Praxis ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Αλέξανδρος Τζουγανάκης (λαούτο), Τιγκράν Σαρκισιάν (ντουντούκ), Κώστας Παρίσσης (κιθάρα και μπάσο) και Κωνσταντίνος Καλαντζής (κρουστά).

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Γιάννη Μαργετουσάκη σε σενάριο του Γιάννη Σφέτσου. Τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Θάνος Λυμπερόπουλος ενώ βοηθός παραγωγής ήταν ο Μανώλης Ριζικός και ενδυματολόγος η Ελεονώρα Κατσού.

Το «Ουράνιο τόξο» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δείτε εδώ το Official Music Video: https://youtu.be/O_tfv7kdpkc

Ακούστε την κυκλοφορία στο Spotify εδώ: https://sptfy.com/ifrP

Λίγα λόγια για την Αγγέλω Σφέτσου

Η Αγγέλω Σφέτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, φοίτησε στο τμήμα γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του ΕΚΠΑ, παράλληλα με τις σπουδές της στο κλασικό πιάνο, το σύγχρονο τραγούδι και τα ανώτερα θεωρητικά της μουσικής. Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία και τα Άγραφα, τα μουσικά ακούσματα και οι επιρροές της ποικίλουν και απλώνονται σε όλα τα σημεία του χάρτη, με ιδιαίτερη πάντα αγάπη στους παραδοσιακούς ήχους της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι ξεκίνησε το 2010, με ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και μουσικά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, καθώς και με συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Γιάννης Σπανός, Εκείνος κι εκείνος, Δαυίδ Ναχμίας, Locomondo κ.ά).

Το Σεπτέμβριο του 2021 αναμένεται η κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ, σε μουσική Σταύρου Σιόλα και με τις συμμετοχές στιχουργών όπως του Πόλυ Κυριάκου, Σταύρου Σταύρου, Παναγιώτη Στράκαρη, Γιάννη Κετιπίδη κ.ά.