από την Λίλιαν Σίμου

Δευτέρα 5 Απριλίου και ενδιαφέρον έχει η συμπόρευση αστεροειδών στον ουράνιο χάρτη. 

Πρόκειται για τον αστεροειδή Astraea 5, ιδιομοιρία με τον μακρινό πλανητοειδή Quaoar και σε σύνοδο με τον αστεροειδή Eros 433.

Η Αστραία είναι βασικό στοιχείο της έννοιας, της ιδέας του Δικαίου, σε έναν κόσμο που σέβεται την Φύση, την απλότητα, τον συνάνθρωπο, και ειρηνικά προσπαθεί να έχει έναν βίο ήρεμο, δίκαιο και αρμονικό με το περιβάλλον.

Ο Έρως είναι η σπίθα της δημιουργικής αρχής, μέσα από την παρόρμηση της έλξης και τον μαγνητισμό του αυθόρμητου πάθους για μία κατάκτηση. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, στην τριπλή σύνοδο, είναι η παρουσία του Quaoar.

Ο αστεροειδής 50000 Quaoar ανακαλύφθηκε στις 4/6/02 από τους  αστρονόμους Chad Trujillo και Michael E. Brown στο  Palomar Observatory near Pauma Valley, California. Είναι εξαιρετικά αργός και έχει περίοδο περιστροφής  283 ετών και  288 ημερών.

Βρίσκεται στα όρια του Γαλαξία μας μετά τον Πλούτωνα, και γίνεται γέφυρα ένωσης του Γαλαξία μας, με σώματα «της άλλης πλευράς» . Επειδή ο Πλούτωνας αναφέρεται στη μεταμόρφωσή μας, ο Quaoar είναι η χορδή που μας συνδέει με την «μετά την μεταμόρφωση» φάση της ζωής, στην ουσία αντιπροσωπεύει την σύνδεση με τα πνευματικά πεδία.

O Quaoar, περιγράφει μέσα από το χάος την αχτίδα της ελπίδας.

Η τριπλή σύνοδος των αστεροειδών, με την υπογραφή του σημαντικού και ιδιαίτερου σε δυναμική Quaoar, γίνεται η πηγή από όπου αντλούμε δύναμη, πάθος για κάθε σημαντική ιδέα, αντοχή και πίστη προς τον στόχο μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα κρυφά ταλέντα ή δεξιότητες. Όλα αυτά, με αγνές προθέσεις, με την αίσθηση του δικαίου, της αρμονίας και της ποιότητας. 

H ανάγκη να μεταμορφώσουμε το “σήμερα”, είναι επιτακτική!

Ήρθε η στιγμή να δώσουμε ένα δυναμικό παρών στην νέα αρχή, από τα βάθη της ψυχής και του πνεύματος. Μπορούμε!

Σημείωση: για τον Quaoar μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας:

Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών

H συμβουλή της ημέρας στο βίντεο:https://www.youtube.com/embed/xWrlsRQg7RQ?feature=oembed

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr