από την Λίλιαν Σίμου

Δευτέρα 19 Απριλίου και ο Ερμής πλέον αφήνει το παρορμητικό και γρήγορο ζώδιο του Κριού και ξεκινά την διαδρομή του στον Ταύρο.  Αυτό συμβαίνει σήμερα το μεσημέρι. 

Με τον Κριό είχαμε άμεση κατανόηση, βιαστικές αποφάσεις, νευρικές κινήσεις, συχνά. Όμως πλέον ο τρόπος σκέψης αλλάζει. Με πιο αργό ρυθμό, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που υπάρχουν σε κάθε θέμα που μας απασχολεί, προσδίδουμε περισσότερη σημασία στην πρακτική εφαρμογή των ιδεών, στις απολαβές και στις απτές αποδείξεις. Δύσκολα θα μας ξεγελάσουν, θα σπαταλήσουμε ενέργεια και σκέψη, θα χάσουμε χρόνο σε ανώφελες προσδοκίες. 

Θα επιδιώξουμε επιλογές που οδηγούν στην διασφάλισή μας και σε χαρές απόλαυσης.

Δεν αποκλείεται να φανούμε περισσότερο γήινοι και πρακτικοί, αλλά θα γνωρίζουμε τους λόγους για κάθε μας βήμα και θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.

Οι γεύσεις ζωής θα μας συναρπάζουν και θα δώσουμε χρόνο σε ό,τι μας ομορφαίνει τη ζωή. 

Γιατί ίσως πλέον κατανοήσουμε πως η ζωή κυλά και χάνεται στην ροή της κατάκτησης, στην αγωνία των στόχων, στους προβληματισμούς των σχέσεων. Ελάχιστο χρόνο όμως αφιερώνουμε προκειμένου να χαρούμε, να γευτούμε τα δώρα της. Να παρατηρήσουμε ένα όμορφο έργο Τέχνης, να μυρίσουμε ένα λουλούδι του κήπου, να θαυμάσουμε ένα ηλιοβασίλεμα, να αγγίξουμε έναν άνθρωπο, να χαμογελάσουμε σε κάποιον που περνά από δίπλα μας…

Άραγε πόσα χάνουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε το ανέφικτο ή ακομη και το εφικτό αλλά μακρινό μας όνειρο;

Αυτό έρχεται να μας δώσει ως τρόπο σκέψης και συνειδητοποίησης, ο Ερμής στον Ταύρο…

ΥΓ θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως την 4η Μαΐου, όπου και εισέρχεται στο ζώδιο κυριαρχίας του, τους Διδύμους

Το βίντεο με την συμβουλή της ημέρας:https://www.youtube.com/embed/7GtgWx9CXSo?feature=oembed

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr