από την Λίλιαν Σίμου.

Μετά τα μέσα Μαΐου, μετά τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ο Δίας εισήλθε για  δυόμιση μήνες στους Ιχθείς. Σε αυτό το σύντομο διάστημα, μία πρόγευση ιδεών, φαντασίας, έμπνευσης, ονείρου και οραματισμού, θα προϊδεάσει αυτά που θα βιώσουμε μέσα στο επόμενο έτος.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος περνά στο περιβάλλον των Πλειάδων και την 21η Μαΐου και έρχεται σε έντονη όψη προς τον Δία στους Ιχθείς. Ταυτόχρονα, θα έχουμε τον Ποσειδώνα, σε θετική σύνδεση με τον Άρη στον Καρκίνο και σε δύσκολο συνδυασμό με τον Ερμή.

Κατά συνέπεια, σε ένα ιδιαίτερο κλίμα, διανύουμε ημέρες με ιδιαίτερη ευαισθησία, δεκτικότητα και πιθανόν φυγής από την πραγματικότητα.

Κάποιες φορές, ενδέχεται να είναι αρκετά ασαφής ή αβέβαιη η πληροφορία που εισπράττουμε.

Μας παραπλανούν;

Μήπως εθελοτυφλούμε;

Εξιδανικεύουμε κάποια θέματα;

Εξωραΐζουμε τους ανθρώπους που μας συγκινούν;

Ό,τι βλέπουμε είναι υπερβολικά τονισμένο, υπερβολικά ομιχλώδες και ενίοτε εσκεμμένα παραπλανητικό. Κάποιες φορές, ζούμε το «δικό μας σενάριο» και δεν αντιλαμβανόμαστε μέσω της λογικής την πραγματικότητα. Μπορεί να μην «αντέχουμε» να δούμε ρεαλιστικά ένα θέμα που μας απασχολεί. Και να είμαστε ανακόλουθοι στις δεσμεύσεις μας και αναβλητικοί. Ή αντίθετα, να συναναστρεφόμαστε ασυνεπείς ανθρώπους.  

Διστάζουμε κάποιες φορές, ή αντιδράμε πολύ συναισθηματικά. Σε φόρτιση το συγκινησιακό μας πεδίο, μπορεί να οδηγήσει είτε σε γενναιόδωρη προσφορά προς τον συνάνθρωπο, είτε σε έμπνευση, είτε σε αυθόρμητα λάθη.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δραστηριοποιηθούμε ατομικά και συλλογικά αυτή την εποχή. Δεν σταματά ποτέ η μάχη για ζωή. Υπάρχει όμως διαφορά στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούμε τις υποθέσεις μας.

Η στοργή, η τρυφερότητα, το ενδιαφέρον για τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, θα είναι σε προτεραιότητα.

Συνεπώς να οδηγηθούμε προς την συνειδητοποίηση των πραγματικών δεδομένων, που μπορούν, σε τελική ανάλυση, να συμβάλουν στην αυτογνωσία μας.

Θα αναπτύξουμε περισσότερο ανθρωπιστικό πνεύμα, ενσυναίσθηση, ανάγκη για πνευματική ανάταση, θρησκευτική αντίληψη,  ταλέντα, δημιουργική έμπνευση, εσωτερική φιλοσοφία, εσωτερική διέγερση, συμπόνια και γενναιοδωρία ψυχής.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι φαίνεται ωραίο, ξεχωριστό, ιδανικό.

Αλλά ας διατηρήσουμε ταυτόχρονα την ελπίδα προκειμένου να επανακάμψει η ομορφιά στη ζωή μας, η ελπίδα, το όραμα και η θετική προοπτική. Ας απαιτήσουμε το Όραμα ξανά με φωτεινές πινελιές!

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q