από την Κρυσταλλοθεραπεύτρια Στέλλα Ηλιάδη.

Ο προστατευτικός λίθος για εσάς, φίλοι Ταύροι, είναι το Τυρκουάζ

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη

Το Τσάρκα στο οποίο ανταποκρίνεται είναι το 5ο (Βισούντα)

Είναι γνωστό ότι οι Ταύροι έχουν μια ευαισθησία στον λαιμό, είτε με τον θυρεοειδή, είτε με αυχενικό, είτε με φαρυγγίτιδα. Σε αυτές τους τις ευαισθησίες τους βοηθάει το Τυρκουάζ

Το Τυρκουάζ έχει χρώμα από το μπλε του ουρανού έως το  μπλε το ανοιχτό της θάλασσας.

Το βρίσκουμε κοντά σε ορυχεία χαλκού όπου και οφείλεται το μπλε χρώμα του διότι έχει εγκλήσεις χαλκού μέσα του και μην ξεχνάμε ότι ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης και του Ταύρου, επομένως δεν είναι τυχαίο που συνδέεται και με το Τυρκουάζ.  

Παραδόξως στην Ελλάδα έχουμε ένα πιο σπάνιο είδος αυτού του λίθου, με εγκλείσματα χρυσού που του δίνει ένα πιο πρασινωπό χρώμα. Τα ορυχεία του ελληνικού τυρκουάζ είναι  στο Κιλκίς.

τυρκουάζ Λίλιαν Σίμου astrolife

Το Τυρκουάζ είναι ό,τι πιο πολύτιμο για τους Σαμάνους θεραπευτές, γιατί είναι ισχυρός προστατευτικός λίθος. Θωρακίζει από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια τείνει να επικολληθεί στο σώμα και να προκαλέσει ασθένεια.  Είναι ένας λίθος -θεραπευτής!

Στην Αίγυπτο το έβαζαν παντού σαν προστασία. Το συναντάμε ακόμα και στις μούμιες, με τον γνωστό φυλακτό- σκαραβαίο.

Σε όλη την Ανατολή επικράτησε σαν «η θαλασσιά η χάντρα» που «διώχνει το κακό μάτι». Ακόμα και στις μέρες μας φτιάχνουν «φυλαχτά-μάτια» από σκόνη Τυρκουάζ σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένας λίθος που δίνει μια ενεργειακή αγκαλιά προστασίας στην αύρα σας, φίλοι Ταύροι, ένα γαλάζιο ενεργειακό φως -ασπίδα  για σάς!

Και έναν εναγκαλισμό μαγνητισμού και  ομορφιάς, δώρο της Αφροδίτης!

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Μπορείτε να τοποθετήσετε το ορυκτό σας πάνω σε αλάτι για μια ώρα, ή να αφήσετε κρύο τρεχούμενο νερό να τρέξει για λίγα λεπτά πάνω του, δηλώνοντάς την πρόθεσή σας: ότι καθαρίζεται από οτιδήποτε έχει επικολληθεί ενεργειακά επάνω του.

Ενεργοποιήστε το ορυκτό σας σαν φύλακά σας, κρατώντας το στα χέρια και πείτε νοερά ή προφορικά: Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από οποιαδήποτε ενεργειακή παρεμβολή, θελήσει να γίνει στο αιθερικό ή φυσικό μου σώμα

Όταν προγραμματίσεις το ορυκτό σου μια φορά, αρκεί! Το μόνο που κάνεις από εδώ και πέρα είναι να φρεσκάρει την ενέργεια του, βγάζοντας το στον ήλιο μια φορά την εβδομάδα.

τυρκουάζ Λίλιαν Σίμου astrolife

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΕΙΝΑΙ…

Νεφρίτης

Λάπις Λάζουλι

Τα παραπάνω ορυκτά έχουν παρόμοιες πλανητικές ενέργειες, αλλά κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική δόνηση και ενεργειακή αξία, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, έτσι ακριβώς όπως ουσιαστικός και σταθερός είναι ένας Ταύρος!!!

 ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

-σε γυαλισμένο βοτσαλάκι σε ένα πουγκί στην τσέπη σου

– σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου.

-στην τσάντα σου

-σε κόσμημα βραχιόλι ή δαχτυλίδι.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

-Δίπλα στο κομοδίνο σου όταν κοιμάσαι

-Κοντά στον υπολογιστή σου

-Βάζοντας από έναν στις 4 γωνίες του δωματίου σου

-Βάζοντάς τον στην πόρτα του σπιτιού σου

-Βάζοντάς τον στην πόρτα του δωματίου σου

Διάλεξε κάποιον από όλους τους παραπάνω τρόπους που σε εξυπηρετούν καλύτερα, πάντα σεβόμενος και τον χώρο των άλλων

**********

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορούν να σε βοηθήσουν τα κρύσταλλα και ορυκτά, ενημερώσου εδώ!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα κρύσταλλα και ορυκτά δες εδώ!http://stellar–crystal–healing.gr/project/mathimata–krystallotherapeias–mastering–the–properties–of–crystals/Στην σελίδα μας εδώ ! http://stellar–crystal–healing.gr/Ακολουθείστε μας στο Instagram εδώ !https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/στην σελιδα μας στο Facebook εδω! https://www.facebook.com/Stellar-Crystal-Healing-841140789322468/Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Ytube  εδώ! https://www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74MmqogΜε εκτίμησηΣτέλλα Ηλιάδη Stellar CrystalHealing

Επιπρόσθετη πληροφορία:

Λίθους φυσικούς ή σε κόσμημα, όπως και άλλους ενδιαφέροντες κρυστάλλους,  μπορείτε να προμηθευτείτε σε καλές τιμές και ποιότητα,

από τον κ. Ι. Πολυζώη, αριθμός επικοινωνίας 6977310701

  *********************

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q